Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה סוג של ברז ? אם זה ברז פרח אתה יכול לנסות להחליף גומייה לבד.

בעל הדירה אחראי על תקינות המתקנים בדירה, ואם הוא מתחמק ומתעכב אולי פשוט תזמין אינסטלטור ותוריד את זה משכר הדירה.

פורסם

אמר בהתחלה שאני אנסה להסתדר לבד. יש לו הרבה דירות ואיש אחזקה שהוא עובד איתו, הביא לי בסוף טלפון של איש האחזקה שלו שכבר שבוע וחצי אני מתקשר אליו על בסיס יומי והוא מתחמק מלהגיע. איך שהוא ניראה לי שזה בהוראה של הבעלים. להוריד מהשכר דירה אני לא יכול כי הבאתי לו צ'קים. זה ברז פרח אבל אחד בן 20 מפלסטיק ממש ישן.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

זה ברז אספנות של שנות ה80. ,תציע לו הסכם שאתה מחליף את הברז בעצמך באחד נורמלי והוא יקזז לך את העלות בתשלום הבא של השכירות.

ובינתיים שים מגבת בכיור כדי לא לשמוע את הטיפטוף.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

במקום כל ההתלהבות והמרדפים תחליף

את הגומיה וזהו.קשה לי להבין אותך,זה עיניין של דקות

וגם למדת משהו,אם זה כל הברז זה סיפור של 100/200

שח לא שווה ריצות ובלאגן אלא אם אתה סובל מעודף זמן מה

שלא נראה לי.

  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ברז פלסטיק עולה 75 שקל. אבל זה לא הדירה שלו והוא לא צריך לשלם על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
ברז פלסטיק עולה 75 שקל. אבל זה לא הדירה שלו והוא לא צריך לשלם על זה.

מניסיוני טיפטוף ב 99 אחוז זה גומיה, אם במקום להחליף גומיה או ברז

שעולה 70 ש''ח בוחר באופציה של לרדוף אחרי הצדק ולבזבז זמן ועצבים,

שיהיה בכיף.

×
×
  • תוכן חדש...