Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים אני מחפש קומפוננט עד 1000שקל

אני שומע באוטו מוזיקה אלקטרונית,ראפ,רוק,מזרחי וכימעת כול דבר...אבל בעיקר מוזיקה אלקטרונית וראפ...

אני יודע שהדוטק הוא כוכב הבלתי מעורער של הפורום אבל הוא לא יענה על הציפיות שלי...שמעתי את ההיבריד והוא לא ענה אליהם אז דוטק בטח לא(שמיעה של מוזיקה אלקטרונית וראפ)

לפני שאני קונה קומפוננט אני חייב לישמועה אותו כי אני לא רוצה ללכת על בלינד!

הקומפוננטים ששמעתי ויחסית אהבתי

KICKER

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32819&item=5742323274&rd=1

MBQ

http://shop.store.yahoo.com/csexpo/dsd216mbquar.html

ושמעתי את הFNQ של רוקפורד אבל לא ניראה לי אני יכול להרשות אותו

אז מבין הקומפוננטים האלה הייתם לוקחים?

אולי יש לכם עוד המלצה מניסיון?

פורסם

קומפוננט שאני אוהב מאוד, הוא ה RX של באזוקה.

רוי רכש אותו לא מזמן, תבקש ממנו חוות דעת נוספת.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

למי שחושב שהקומפוננט שלו נישמע טוב בסיגנונות מוזיקה שכתבתי מוזמן ליכתוב חוות דעת בשני הכיוונים!

פורסם

וואלה אדי אחי לי יש את הLA ותאמין לי אחלה של רמקולים לא יקרים ונותנים אחלה של תמורה למחיר אם אתה רוצה אתה יכול לשמוע אותם אצלי...

לירן

פורסם

מאיפה אתה לירן?

האמת אני יודע שFNQ פצצה לשני הדברים!

בוריס אתה מדבר על הפולק שלך? הרי זה רמקול קווקסאלי נכון?

פורסם

דווקא אחי אין להם טוויטר מגעיל בכלל אם אתה מתכוון לזה שהוא צומרני אז הוא לא...

לדעתי יש לו טוויטר דיי רך...

לירן..

פורסם

ההייבריד לא נשמע טוב בטראקים?!אתה מוזמן לבוא לשמוע אותו אצלי ואחר כך להגיד דבר שכזה.

יש לו טוויטר מדהים ומיד-באס חזק מאוד (יותר מה6X9 שהיו מורכבים לפניהם)

אבל כבר אמרת שההייבריד מחוץ לתחום אז הFNX גם יש לו צליל מדהים,ובלי שאנשים יצלבו אותי,אהבתי את הצליל שלו בהרבה על הFNQ.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

נאו 19 אחי אולי ההייבריד שלך קטלניים אבל זה לא עוזר כל כך לאדי הוא רוצה קומפוננט עד 1000 שקל

אם אתה יכול למצוא כאלה ב 1000 אני קונה 3..

לירן

פורסם

Eddy

לי יש את הMBQ, בדיוק את הדגם שציינת....בקישור שלך, אני מאוד מרוצה ממנו....שמעתי כבר מורל ועוד כמה חברות, ואני ממליץ לך על MBQ, אבל אמר גל ואמר נכון שהמיד בס שלהם חסר קצת....

זה נכון אבל לי אישית זה לא מפריע ואני מסתכל על כל התמונה ולדעתי הם ממש אחלה...

אבל עדיף שתשמע אותם לפני שתקנה...

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...