Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

GSI,

כמובן שאתה יכול להשוות בין הבימר המדוברת לקאיימן.

אתה גם יכול להשוות אותה למסוק אפאצ'י, זה לא יהפוך אותם למתחרים.

הקאיימן לכל היותר יכולה להוות מתחרה לבימר עבור אותו אחוז מצומצם מאוד של לקוחות שיש להם יכולת כלכלית ובמקביל אין צורך בפרקטיות.

פרט לאותו קהל מצומצם מאוד של לקוחות אלה מכוניות מאוד שונות שבאמת לא מנסות להתחרות אחת בשניה.

ספורט קאר,

לא התייחסתי אליך ספציפית, זו היתה רק דוגמה לצורך המחשה, אין לי עניין לדעת את מצבך הפיננסי.

ובכל זאת, הדגמת את כוונתי- אתה בחור בן 24 ואין לך אילוצים מיוחדים בבחירת רכב פרט לאילוצי תקציב ולכן לגיטימי שבתקציב נתון תחפש רכב שעושה לך את זה הכי הרבה ללא התחשבות בתצורת מרכב וכו'.

רוב בני גילך בערך במצב דומה לשלך, ללא אילוצים פרקטיים.

מבחינה פיננסית רובם יותר בכיוון של לכסות את הבילויים ושאר הוצאות מחייה, פחות בכיוון להשכיב חצי מליון שקל וצפונה על רכב חדש, סכום שלרובם יידרשו לא מעט שנים על מנת לצבור.

סטטיסטית, במהלך אותם שנים בדיוק עלולים להתחיל כל מיני אילוצים פרקטיים.

כמובן שיש יוצאים מן הכלל, אבל הם לא רבים.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
GSI,

רוב בני גילך בערך במצב דומה לשלך, ללא אילוצים פרקטיים.

מבחינה פיננסית רובם יותר בכיוון של לכסות את הבילויים ושאר הוצאות מחייה, פחות בכיוון להשכיב חצי מליון שקל וצפונה על רכב חדש, סכום שלרובם יידרשו לא מעט שנים על מנת לצבור.

סטטיסטית, במהלך אותם שנים בדיוק עלולים להתחיל כל מיני אילוצים פרקטיים.

זה בדיוק השלב בחיים שהודעה כמו "מאמי, יש לי משהו חשוב לספר לך קרתה לנו תקלה..." צפויה להגיע בכל רגע ולשנות את כל התכניות המוטוריות...:wink:

פורסם

כן, "תקלה"... :twisted:

הכל זה מלמעלה, מהאישה כמובן.

בקיצור היו פה הרבה כדורי בדולח שנופצו. גם לי זה קרה פעם עם פיאט 500.

המסקנה שלי מהשרשור היא שדלק מוטורס מכירים את הלקוחות שלהם ועושים את עבודת השיווק שלהם היטב. לדעתי היכרות עם קהל הלקוחות שלך חוסך המון עבודה בשיווק נכון של מוצר, ודלק עושים את זה מעולה. זה נשמע ברור מאליו אבל לא תמיד זה מצליח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

כמובן שאתה יכול להשוות בין הבימר המדוברת לקאיימן.

אתה גם יכול להשוות אותה למסוק אפאצ'י, זה לא יהפוך אותם למתחרים.

היאבוסה, מסוק אפאצ'י...

בין ה-M2 והקאיימן לא חסרים הבדלים באיך שהן Go about their business. האחת MR דו-מושבית, השניה FR עם ספסל אחורי.

ובכל זאת - בכל העולם - הן מתחרות על אותם קונים.

פורסם
ה

ובכל זאת - בכל העולם - הן מתחרות על אותם קונים.

קודם כל השרשור הזה דן בסיכויי הצלחת M2 בישראל ולא בכל העולם.

שנית, הלקוחות של סדרה 2 שאני מכיר - ואני מכיר - מעולם לא שקלו דו מושבית, גם להתגבר על מכשול ה"קופה" היה להם די קשה.

פורסם
קודם כל השרשור הזה דן בסיכויי הצלחת M2 בישראל ולא בכל העולם.

איך זה רלוונטי למה שכתבתי?

לא יודע במה "דן השרשור", אני לא דנתי בסיכויי הצלחת ה-M2. לא בארץ ולא בעולם.

הגבתי לטענות שגורסות כי "Cayman vs M2" זו השוואה מופרכת כמו "Hayabusa vs M2".

שנית, הלקוחות של סדרה 2 שאני מכיר - ואני מכיר - מעולם לא שקלו דו מושבית, גם להתגבר על מכשול ה"קופה" היה להם די קשה.

לקוחות סדרה 2 הם לא לקוחות M2.

פורסם

לקוחות סדרה 2 הם לא לקוחות M2.

למה לא?

יותר חזקה, אגרסיבית ובאוטומט

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

כן ולא, בערך מאותה סיבה שתמצא לא מעט פנסיונרים נוהגים בגולף GTI (ונצפה פעם גם אחד בתוך R, אולי הנכד לא הלך באותו יום לבין-טחונים) כי זו סתם ה"גולף הכי יקרה".

פורסם

נכון, מצד שני כשהפער בין הגרסה הפשוטה של דגם לגרסה הבכירה עומד על מאות אלפי שקלים הרכב לרוב פונה לקהל לקוחות שונה.

אביה,

כמו שדורקי לפני כתב, מדברים בשרשור על השוק הישראלי, לא באמת מעניין מה קורה בחו"ל כי זה לא רלוונטי.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
איך זה רלוונטי למה שכתבתי?

לא יודע במה "דן השרשור", אני לא דנתי בסיכויי הצלחת ה-M2. לא בארץ ולא בעולם.

הגבתי לטענות שגורסות כי "Cayman vs M2" זו השוואה מופרכת כמו "Hayabusa vs M2".

זה מאוד רלוונטי.

במדינה מוכת מיסים כשלנו שבה מעטים יחסית יכולים להרשות לעצמם רכב כזה (נגיד מהצד השפוי של ה- 500 א' ש"ח), רכב שבאירופה נחשב ל"ממוצע גבוה" אז ברור שמערכת השיקולים של הרוכש תהיה שונה לחלוטין משל אירופאי מבוסס שמתחשק לו להתפנק על פורשה דו מושבית.

לכן יתכן שבאירופה ובשאר העולם יהיו כאלו שיתחבטו בשאלה הרת הגורל 'M2 או פורשה'?

בארץ להערכתי הצנועה השאלה הזו הרבה פחות רלוונטית וקשה לי לראות רוכש אופייני שמתלבט בין השתיים, התלבטות שהייתה אמורה לקרות לפי חלק מהמגיבים לשרשור (אלה שטענו שבמחיר הזה אין לבימר סיכוי כי הפורשה יותר אטרקטיבית).

פורסם
כן ולא, בערך מאותה סיבה שתמצא לא מעט פנסיונרים נוהגים בגולף GTI

ממש לא מסכים עם ההקבלה. אנשים לא קונים M3 כי זו ה-3 הכי יקרה.

גולף GTI זה משהו אחר. היא יותר All things to all people.

היא גם מאוד Understated. לא משהו שאפשר להגיד על M-Car.

כמו שדורקי לפני כתב, מדברים בשרשור על השוק הישראלי, לא באמת מעניין מה קורה בחו"ל כי זה לא רלוונטי.

אני לא מתייחס לסיכויי ההצלחה של ה-M2, בתמחור כזה או אחר, אל מול הקאיימן. לא השתתפתי בדיון הזה.

אבל אני לא מבין למה אתה מנסה להפוך את ההשוואה ביניהן לכל-כך לא רלוונטית.

זה מאוד רלוונטי.

במדינה מוכת מיסים כשלנו... אז ברור שמערכת השיקולים של הרוכש תהיה שונה לחלוטין...

בארץ להערכתי הצנועה השאלה הזו הרבה פחות רלוונטית וקשה לי לראות רוכש אופייני שמתלבט בין השתיים...

מה הטענה שלך?

שבגלל שאלו רכבים של חצי מיליון, הרוכש הפוטנציאלי יתקשה לוותר על ספסל אחורי?

למה לא הפוך? אולי למי שיש תקציב כזה יכול להרשות לעצמו כמה רכבים לכמה מטרות.

לא קונה את הבידול של השוק המקומי משאר העולם, בהקשר הזה.

אני יודע על שני רוכשי M2 שהספסל האחורי לא ממש עניין אותם. קאיימן חדשה הייתה אופציה בשבילם.

פורסם

בסוגיית ה-M2 מול הקיימן (או הבוקסטר) - הסיבה שה-M2 נמכרת יותר היא (בין סיבות אחרות), המחיר. ה-M2 מגיעה כמעט fully loaded (התוספות היחידות לדעתי הן מערכת של הרמן-קרדן ועוד איזה משהו זניח), בעוד הגרסה ה"נכונה" של הפורשה (ה-S) עולה כ-50 אש"ח יותר לפני התוספות. צריך לספור עוד איזה 100 אש"ח לדעתי כדי לא להרגיש שקיבלת פורשה "ליסינג". ובפער של כמעט שליש יותר, אין סיבה להעדיף את הפורשה (שאגב, קיבלה ביקורות צוננות מעט בשל החזרה ל-4 צילינדרים ומות הצליל של מנוע ה-6 הקודם)

פורסם (נערך)
לא הבנת.

מי שקונה 220i אוטומטיות ומי שקונה M2, הם לא אותם אנשים.

אותם אנשים, לא אותם הכיסים :wink:

זו בדיוק את הסיבה שפורשה חברה כל כך עשירה. זו החברה שמצליחה לדחוף הכי הרבה תוספות ללקוחות שלה ובמחירים שהם לא פעם מחצית מעלות הרכב.

עריכה אחרונה על ידי ch2856

• תוכן חדש...