Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3552 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

וואו שכחתי מהשרשור הזה.

תכלס אין פה בכלל הפתעות. חכמת קארספורום ברוב המקרים מתבררת כחכמת הלא המונים. עם כל הכבוד, נתוני מכירות מראים שהיבואן תמחר כמו שצריך. אולי אפשר יותר טוב, אולי אפשר פחות טוב, אבל וואלה כיף לראות איך השערות לא מבוססות מתפוגגות באוויר.

תמונה הולמת לסיכום

176c6c24a5d6514f03458f310d33ca9c.jpg

אגב לב ספורטיבי,

סתם תדע ש20 זה רק מה שעלה על הכביש עד עכשיו. יש עוד כמה בדרך.

Bazinga

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תגובות 291
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עדיין עומד מאחורי הדברים שאמרתי.

במחיר הזה קאיימן עדיפה. מספר האנשים שרכשו M2 לא מעידים על זה שהרכב טוב יותר.. אלא מעיד על דברים אחרים.

דרך אגב לא היו הרבה מכירות בגלל שהדגם החדש 718 cayman שווק לא מזמן והפסיקו מכירות של הקאיימן הקודמת.

לפי הסטטיסטיקה שלך אתה מודע רק לכמה קאיימן עלו לכביש, אתה לא יודע כמה הזמנות בוצעו ויגיעו בעתיד. אני בטוח לאחר הגעת הדגם החדש והורדת המחיר יש הרבה הזמנות. (יחסית).

מיותר לציין שאם הייתי מעוניין לרכוש רכב במחיר הזה בערך במה הייתי בוחר.. בעצם בוקסטר קורצת לי יותר עם הגג הנפתח.

2016 Mini Cooper S - Pure Led

Maximum Go Kart Feel = 100% FUN

פורסם

הרוכש מצפה לרכב שירגש אותו ושייגע לו בבטן, רכב עם איקס פקטור שישנו או שהוא איננו.

ובקאדילק הוא איננו, אפילו שעל הנייר זו עסקה משתלמת.

ומה לא מרגש ב-ATS-V?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אבל האם אותם 20 רוכשים אכן שילמו 515 אלף?

גם ה-1M נמכרה בהנחות גדולות "מהמחירון", מיומה הראשון כאן, ולמרות שהייתה מראש מוגבלת בייצור.

פורסם

במחיר הזה קאיימן עדיפה.

במחיר הזה סוזוקי היאבוסה עדיף.

מבין לאן אני חותר ?

תפוחים משווים לתפוחים, הקשר היחיד בין קאיימן לכל אחד מהרכבים האחרים שהוזכרו בשרשור זה שלכולם יש 4 גלגלים.

הקאיימן דו מושבית וככזו מראש פונה לקהל לקוחות מצומצם יותר ואינה יכולה להתחרות במכונית בעלת 4-5 מקומות ישיבה.

דורקי, לא יודע אם הקאדילק נותנת את אותו מקדם דפיקות לב שמקבלים ב-M4 אבל הבימר דווקא מאכזבת בזה ובענק, זו ה-M הכי פחות מוצלחת מזה הרבה שנים וזה גם חלק מהסיבה שלא מעט חובבי M3 נדדו לאחות הקטנה שטובה ממנה משמעותית (M2) או שבכלל חצו את הכביש ולקחו C63.

אבל זה אוף טופיק.

ה-M2 בסופו של יום תמכר היטב מ-2 סיבות פשוטות:

1. נכון לעכשיו זו גרסת ה-M הכי טובה שמיוצרת.

2. היא המציאה נישה חדשה שכרגע פשוט אין לה מענה, ולא, CLA45 ממש לא מתחרה בה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם (נערך)
ומה לא מרגש ב-ATS-V?

אתה חוזר אל הטיעון הלוגי שנכון לכשעצמו, הקאדי ככול הנראה מכונית מעולה לנהיגה.

עדיין לא הייתי שם בחניה שלי אוטו שנראה כך ובמחיר הזה אעדיף אלגנטיות ספורטיבית.

בקאדי אני לא אוהב את מה שאני רואה ולכן גם לא הטרחתי את עצמי להגיע לאולם התצוגה שלהם.

האוטו הזה הוא לא זה אפילו אם הוא 'מכונת הנהיגה המושלמת' (כמאמר הסלוגן הבווארי...)....

כפי שאתה רואה חוסר העניין שלי בקאדי מקורו במניעים אמוציונליים, וזו בדיוק הנקודה שאני מנסה להבהיר - רכישת רכב בסכומים כאלה היא רכישה שאחוז גדול ממנה מקורו באמוציות ולכן ההשוואה הלוגית של מה מקבלים בכל סוכנות היא נכונה, אבל מפספסת את השיקולים של רוכש הרכב.

עריכה אחרונה על ידי dorki
פורסם

אם אחת מהן נמכרה ב -515 אלף ש״ח (ללא תוספות נוספות) שלח אלי את הבנאדם. יש לי כמה דברים שאני צריך למכור.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
במחיר הזה סוזוקי היאבוסה עדיף.

מבין לאן אני חותר ?

תפוחים משווים לתפוחים, הקשר היחיד בין קאיימן לכל אחד מהרכבים האחרים שהוזכרו בשרשור זה שלכולם יש 4 גלגלים.

הקאיימן דו מושבית וככזו מראש פונה לקהל לקוחות מצומצם יותר ואינה יכולה להתחרות במכונית בעלת 4-5 מקומות ישיבה.

אני מבין לאן אתה חותר, אבל אתה לא מבין לאן אני חותר.

יש אנשים כמוני למשל שמשווים רכבים לפי תקציב, לא משנה לי כמות המושבים ברכב וכו' יש לי תקציב של 500K ואני יבדוק מה האלטרנטיבות בסכום הזה בכל הקטגוריות. (דו מושבי, קופה, סדאן וכו').

פורסם
יש אנשים כמוני למשל שמשווים רכבים לפי תקציב, לא משנה לי כמות המושבים ברכב וכו' יש לי תקציב של 500K ואני יבדוק מה האלטרנטיבות בסכום הזה בכל הקטגוריות. (דו מושבי, קופה, סדאן וכו').

אל תעלב או חלילה תפגע, ההבדל בין החשיבה שלך לבין ללכת,ולפתוח את ההזמנה טמון לא מעט ביכולת כלכלית.

הדעה שלך לגיטימית מאוד, המציאות היא כזו שאחוז האוכלוסיה שיכול לאפשר לעצמו רכב בחצי מליון ושאין לו דרישות פרקטיות הינו זעום.

בדרך כלל השכבה שמבוססת מספיקה כדי לאפשר לעצמה צעצועים יקרים היא כזו שכבר יש לה תא משפחתי ואיתו גם האילוצים הפרקטיים.

כל שאתה אמנם צודק בדעתך, אבל בשורה התחתונה רכב דו מושבי יקר פונה לפתח שוק שהוא מראש מצומצם מאוד ביחס לפלח השוק של משפחתיות יקרות.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אוסיף על הדברים הנכונים שכתב עידן, שגם קופה כמו סדרה 4 עדיין רחוקה מאוד מרכב דו מושבי.

נכון שהספסל האחורי בקופה הוא די תיאורטי ואיננו מתאים לשימוש יום יומי בשל הכניסה והיציאה הלא נוחים ממנו, אבל הוא קיים וכשצריך להסיע בו נוסעים הם יהנו מתנאי נסיעה נוחים מאוד אחרי שהתמקמו על המושב.

ברכב דו מושבי האופציה הזו איננה קיימת כך שאפילו קופה שלכאורה היא רכב מז'אנר דומה, גם היא רחוקה מאוד מדו מושבי.

פורסם

לא חושב ויתכן ואני טועה (רק בבקשה לא לצטט אותי ולהדגיש ;) זה עושה סחרחורת) שמי שקנה m2-3-4 כמעת בטוח עדיין היה קונה אותה גם אם לא היו לה המושבים מאחור וגם אם לא אז מישהו אחר כן היה קונה.

Edan82

מבין לאן אני חותר? זה לא היה משנה את מספר המכירות וכך כן ניתן להשוות אותה לקיימן

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
אל תעלב או חלילה תפגע, ההבדל בין החשיבה שלך לבין ללכת,ולפתוח את ההזמנה טמון לא מעט ביכולת כלכלית.

הדעה שלך לגיטימית מאוד, המציאות היא כזו שאחוז האוכלוסיה שיכול לאפשר לעצמו רכב בחצי מליון ושאין לו דרישות פרקטיות הינו זעום.

בדרך כלל השכבה שמבוססת מספיקה כדי לאפשר לעצמה צעצועים יקרים היא כזו שכבר יש לה תא משפחתי ואיתו גם האילוצים הפרקטיים.

כל שאתה אמנם צודק בדעתך, אבל בשורה התחתונה רכב דו מושבי יקר פונה לפתח שוק שהוא מראש מצומצם מאוד ביחס לפלח השוק של משפחתיות יקרות.

את הרכב שיש בבעלותי עכשיו COOPER S.. רכשתי בדיוק באותה צורה. בדקתי אילו רכבים יש עד 250K בכל הקטגוריות.. ואז בחרתי.

אני מודע לזה שהרוב לא רוכשים ככה, ובנוסף לי אין אילוצים כאלו ואחרים, אני בן 24 בכל זאת..

וכמובן שאני לא ישתף כאן מה היכולת הכלכלית שלי (או חוסר היכולת) אבל במידה ואני ירכוש משהו אחר בעתיד כבר יפתח שרשור ייעוץ לזה.

דרך אגב מישהו יודע אם כבר נותנים נסיעות מבחן על דגמי ה 718? :)

• תוכן חדש...