Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3861 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

סוף החודש אני בלונדון ואני זקוק לכרטיס סים אינטרנט בלבד. בחברת הסלולר שלי השירות מאוד יקר. האם יש כרטיס סים כזה לרכישה בארץ או בחו"ל ואם בחו"ל אז איפה ניתן להשיג אותם? נפח הגלישה 1-2GB

תודה רבה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם (נערך)

היי,

אני יכול לנסות לחסוך לך קצת.. יש לי כרטיס סים של EE (אחת החברות בלונדון המספקות שירותים כאלו של pay as you go). אם אתה מעוניין, קח אותו ונסה להשתמש בו (צריך לרכוש חבילה כשתהיה שם, אני כמעט משוכנע שהוא עדיין בתוקף), יכול לחסוך לך את עלות הסים (15-20 פאונד כמדומני).

* עדכון: בדקתי, הסים עובד עם מס׳ תקין. יש צורך לטעון בו חבילה בשביל להשתמש. אפשר לעשות את זה דרך האינטרנט (ברגע שמחוברים עם הסים לרשת, גם ללא חבילת גלישה, עדיף לבצע זאת בלונדון) או באחת החנויות שלהם.

לפי האתר (כשמחוברים עם החשבון דרך המחשב), העלות היא 15 פאונד לחבילה של 3GB גלישה בלונדון למשך 30 ימים. יש חבילה של 500MB למשך 7 ימים ב- 3 פאונד, אולי אפשר לשחק עם זה ולעשות top-up בכל פעם.

מוזמן לשלוח הודעה במידה ואתה מעוניין :)

תומר

עריכה אחרונה על ידי TomerP

תומר.

פורסם (נערך)

~

עוד יותר זול ופשוט: לקנות כרטיס PAYG בקופה של כל סופרמרקט גדול ברשת ASDA או TESCO ולטעון במקום לסכום הנחוץ. את הסניף הקרוב למלון אפשר למצוא באתר המפות החביב עליך, אני ממליץ על ASDA כי יש להם גם תעריפים נוחים בשיחות לחו"ל.

http://www.tescomobile.com/

https://mobile.asda.com/

ברוב הסופרים והקיוסקים מוכרים כרטיסי מיני או מיקרו-סים. בשביל נאנו יתכן שתצטרך לסור לחנות יעודית.

עריכה אחרונה על ידי Derish
פורסם

אין לי נסיון עם סים באנגליה, אבל כללית באירופה קונים סים בכל קיוסק, סופרמרקט, או בדוכן הסלולר הראשון שאתה פוגש, המחירים נעים סביב 5-15 אירו ומספקים 1-3 ג"ב וכמות זו או אחרת של דקות (אלא אם מדובר בסים דאטא ייעודי). באנגליה יש גם סימים עם תכנית ייעודית לשיחות בחו"ל.

אישית אני משתמש בעקר בדאטא ומנהל את שיחותי עם המשפחה בארץ על גבי whatsapp. הצריכה לשבוע נעה בין 250 מ"ב כאשר יש במלון WiFi ל-1 ג"ב כאשר אין במלון חיבור אינטרנט - זה נותן לך מושג איזה נפח עליך לרכוש בהתאם למשך השהות הצפוי שלך ביעד. בד"כ תקופת השימוש בנפח הנתון מוגבלת - בין שבוע למספר חודשים, בשהות קצרה אין לכך משמעות. רוב הרשתות הן net neutral, אבל נתקלתי במקומות עם מגבלות על tethering או על שימוש ב-VoIP.

המלצתי היא לבצע חיפוש ברשת של "Preapaid SIM" ושם מדינת היעד, מציאת שמות הספקים (רשתות פיזיות ו-MVNO) ואז בדיקה באתריהן של התנאים והמחירים, אשר משתנים תדיר ולכן יש בעיה בהסתמכות על אתרים שאינם מתעדכנים בקצב הנדרש.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

פעם שעברה שהייתי קניתי כרטיס של LEBARA,

עלה לי 10 פאונד לג'יגה גלישה.

פורסם

תודה על התגובות, בדקתי קצת ברשת וראיתי טווח בין 500 מגה ל 1 GB לגלישה במחירים עד 10 פאונד.

בנוסף קיימת האפשרות לרכישה בחנויות חברות הסלולר שלהם.

תודה!

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

• תוכן חדש...