Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה שמרת את כתב העברת הבעלות אתה יכול להוכיח לכביש 6 שאתה מאותו הרגע לא הבעלים של הרכב ולדרוש שהם יזכו אותך ויעבירו את החיוב לבעלים החדשים של הרכב.

מן הסתם בארץ החלם כנראה שמהלך שכזה ידרש בהתערבות עורך דין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לא הבנתי למה ההודעה הזו נשמעת כמו "והרי הודעה שזה עתה קיבלנו".. ברור שיש לשנות את פרטי המנוי כשמוכרים את הרכב.. כמו שיש לשנות את פרטי הבנק כשעוברים חשבון, פרטי כרטיס אשראי חדש בPAYPAL, פרטי הרכב בפאנגו, מספר הרכב בחניון של העבודה, והוספת הילד לספח בתעודת הזהות... ועוד מיליון דברים שצריך לשנות בחיים.

פורסם

יותר נראה לי ששלומי קיבל את דרישת התשלום מכביש 6 על רכב שמכר לא מזמן...

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
נראה לי שסטיו פרץ ליוזר של שלומי.

זה אומר שהוא צריך להכניס את עצמו לאקסל טרולים.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

עשיתי מנוי וידאו איי שם ב 2009.

לא חשבתי שצריך לעדכן אותם כשמוכרים את הרכב, הם הרי מחוברים לרישוי הרכבים בארץ ויודעים טוב מאוד למי שייך הרכב שעובר בכביש.

אני חושב שיש עוד הרבה שזה קורה להם. עובדה שגם לרכב החדש שרכשתי היה מנוי על הבעלים הקודם.

מוגש כשירות לציבור, ז$%נו.

פורסם
לא חשבתי שצריך לעדכן אותם כשמוכרים את הרכב, הם הרי מחוברים לרישוי הרכבים בארץ ויודעים טוב מאוד למי שייך הרכב שעובר בכביש..

זה נכון, אבל מה לגבי מקרה שבו הרכב שייך ל-א' ומי שמשלם את החשבון הוא ב'?

באחת המכוניות הקודמות שלי היה סיפור דומה, אבל מהצד האחר: נסעתי בכביש 6, וכאשר החשבון בושש להגיע פניתי אליהם מיוזמתי כדי לשלם. או אז גיליתי שלא קיים כל חיוב. כאשר ביקשתי לבדוק כיצד הדבר יתכן, התברר שהנסיעות שביצעתי שולמו מחשבון הבנק של האיש שמכר לי את הרכב.

כמובן שיצרתי עמו קשר כדי ליידע אותו על העניין, וגם החזרתי לו את מה שנגבה ממנו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כביש 6, מנהרות הכרמל (סביר להניח שהביטול תופס אוטומאטית גם עבור המנהרות, אבל רצוי לוודא), מנויים בחניוני שקר כלשהם... יש לבטל את כל אלו באותה נשימה עם הביטוח, רגע לפני העברת הבעלות.

פורסם

חד משמעית - צריך להודיע במפורש על העברת הבעלות בנפרד למנהרות הכרמל ולכביש 6. למרות שהחברה המפעילה היא אותה חברה מדובר בשתי מערכות גביה מקבילות. ההודעה יכולה להתבצע בשיחת טלפון אחת, אבל יש לודא את שינוי הרישום בשתי המערכות. במהלך השנים החזרתי 3 רכבי ליסינג, תמיד דאגתי לבטל את המנוי בכביש 6 (ובאחרון גם במנהרות הכרמל) לפחות יממה לפני החזרת הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לא צריך אפילו שיחת טלפון לכביש 6.

נכנסים לחשבון האישי באתר ומשנים שם את מה שצריך. ככה אני עשיתי בשתי החלפות הרכב האחרונות.

לא כל רכב צריך להיות שיא הריגוש, אבל שיהיה משהו. מנוע. אם לא מנוע, עיצוב. אם לא עיצוב, נוחות. אם לא נוחות, לפחות שהגיר יהיה ידני.

פורסם
זה נכון, אבל מה לגבי מקרה שבו הרכב שייך ל-א' ומי שמשלם את החשבון הוא ב'?

באחת המכוניות הקודמות שלי היה סיפור דומה, אבל מהצד האחר: נסעתי בכביש 6, וכאשר החשבון בושש להגיע פניתי אליהם מיוזמתי כדי לשלם. או אז גיליתי שלא קיים כל חיוב. כאשר ביקשתי לבדוק כיצד הדבר יתכן, התברר שהנסיעות שביצעתי שולמו מחשבון הבנק של האיש שמכר לי את הרכב.

כמובן שיצרתי עמו קשר כדי ליידע אותו על העניין, וגם החזרתי לו את מה שנגבה ממנו.

אה, זה אתה?

עכשיו ברצינות: חבל שבמדינתנו אין הרבה אנשים שהיו פועלים כמוך. ישר כח!

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...