Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3880 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש אופניים

לנסיעה בתוך העיר

לא חשמליות

עד 500-600 שקל

מצאתי כמה ביד 2 בירושלים.

אבל אני לא רוצה לקנות גנובות.

יש רעיונות הכיצד להימנע מקנייה מאחד שזה עיסוקו?

גונב אחד ומוכר?

ואל תגידו לי מחיר נמוך לאופניים ששוות 3000 שקל, גנב מחוכם יתאים עצמו למחיר השוק וגם יקבל את זה.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

כשאני קונה מוצר יד שנייה, אני תמיד מבקש מהמוכר לחתום על הצהרה שהמוצר היה רכושו החוקי, ואינו גנוב. ומבקש לצלם את תעודת הזהות שלו ומצמיד אותה להצהרה.

מי שמסרב, לא קונה ממנו.

מספר פעמים כשקנו ממני מוצרים בקשו ממני את אותו הדבר וכמובן נעניתי ברצון.

פורסם

מעולם לא היה בחזקתי רכוש גנוב וכמובן שמעולם לא מכרתי רכוש גנוב. אם מישהו היה מבקש ממני לחתום על הצהרה כשאני מוכר לו אופניים בחמש מאות שקל הייתי מבקש ממנו בנימוס שילך לחפש מי ינענע אותו.

מודה שהרעיון שלך לא רע, אבל הוא גורם להרבה False positives.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

שיראה לך חשבונית (במידה והוא אכן רכש את האופניים)

עם אותו מספר שלדה כמו על האופניים (כן כן, יש דבר כזה מתחת לפדלים על השילדה)

פורסם

מי שיזמין אותך לביתו הפרטי לקנות שם את האופניים פחות חשוד ממי שיציע לך להפגש ברחוב. כנ"ל מי שיכיר את ההסטוריה של האופניים ויענה על שאלות תמימות כמו היכן נקנו, מה היה השימוש, וכו', בלי לגמגם.

:turn-l:
פורסם

לא בטוח בכלל שלאדם שמוכר אופניים ב 500 שקל תהיה קבלה עליהן.

אופניים דורשים תחזוקה, תשאל איפה הוא מטפל בהם ולך איתו לשם (גם תוכל אולי להוציא קבלה אם שם הוא גם קנה אותם) - כמובן בערבון מגבל כי באותה מידה זה יכול להיות חבר שעוזר לו לתקן אופניים גנובים.

פורסם
שיראה לך חשבונית (במידה והוא אכן רכש את האופניים)

עם אותו מספר שלדה כמו על האופניים (כן כן, יש דבר כזה מתחת לפדלים על השילדה)

חשבונית ? מי שמתעסק עם אופניים גנובות לא יתקשה לזייף לך חשבונית. לא נראה לי שמישהו יתחיל להסתובב בין חנויות לברר אם החשבונית כשרה.

פורסם (נערך)
מי שיזמין אותך לביתו הפרטי לקנות שם את האופניים פחות חשוד ממי שיציע לך להפגש ברחוב.

זו האינדיקציה הכי מהימנה. וכמובן התרשמות מהמוכר ותחושת בטן. אם יש ספק אז אין ספק. ושוב, עסקה ברחוב היא עסקה מפוקפקת. לאופניים ב-500 ש"ח סבירות נמוכה שתהיה קבלה או הסטוריית טיפולים, וכל גנב יכול להגיד לך בלי לגמגם שהאופניים שימשו לשתי רכיבות בירקון או המקבילה הירושלמית...

עריכה אחרונה על ידי tanga
פורסם

זה די קל -

תדבר עם הבנאדם, ותפגש בבית שלו (ולא במקום גנרי).

קבלות על אופניים ב500 שקל... לא יקרה, מסמכי 'אני לא גנב באמאשלי' זה סתם מביך

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
מעולם לא היה בחזקתי רכוש גנוב וכמובן שמעולם לא מכרתי רכוש גנוב. אם מישהו היה מבקש ממני לחתום על הצהרה כשאני מוכר לו אופניים בחמש מאות שקל הייתי מבקש ממנו בנימוס שילך לחפש מי ינענע אותו.

מודה שהרעיון שלך לא רע, אבל הוא גורם להרבה False positives.

אם אתה מוכר אופניים כשרות אין לך ממה לפחד, למה שלא תחתום שהם שלך ? לא הבנתי איפה אתה רואה בעייה ?

ועל איזה False Positives אתה מדבר ?

פורסם

למה שאני אתן למישהו צילום של תעודת הזהות שלי בצירוף חתימה?

מצד שני, גם בחיים לא הייתי מזמין קונה אלי הבייתה.

לעומת זאת, קבלות על טיפולים / תיקונים / קנייה הייתי מציג ללא כל בעייה על פי דרישה.

נדמה לי אתה יכול להביא אותו עם 172 כ"ס, וזה יותר ממה שאתה מבקש ב 22 כ"ס, אז אל תלחץ עד הסוף.
פורסם

בת"א יש מישהו שמוכר אופניים גנובות ותמיד יש לו בכיס חשבונית והוא מראה ת.ז.

מי שגונב אופניים למחייתו לא מהסס לשנייה לתת חשבונית מפוברקת.

הקטע המצחיק שהוא הציע לי לקנות ממנו אופניים שעולות חדשות סביב ה5000 ש"ח והוציא מהכיס חשבונית על 600 ש"ח.

יש מספיק נוכלים בשוק האופניים וכמעט בכל חנות שמתעסקת ביד 2 יש אופניים גנובות, תנסה לפרסם כאן בפורום שאתה מחפש .

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
  • תוכן חדש...