Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

יש לי תקלה כבר מספר חודשים ,נדלקת לי נורית o/d off כ10 ד לאחר התנעה ראשונית ,היא נדלקת לרוב בין הילוך 1-2 (הרכב סיריון 2007 אוטומט 100.000 ק"מ) שמן גיר לא חסר , מוסך מורשה ברחובות טען שזאת כנראה בעית חשמל - המוסכניק שלי עשה את הנדרש אך עדין אותה התקלה.

בעבר קראתי שזה יכול להיות שסתום ניווט אך המוסכניק שלי לא יודע היכן הוא נמצא בסיריון .

יש למישהו מושג היכן נמצא השסתום ניווט בסריון 2007 ?

או האם התקלה הזאת מוכרת ומה הפיתרונות?

המון תודות

קרן

פורסם

יכול להיות אתה לוחץ על הכפתור שבגיר? בטעות?

ושאלה כללית איך שמן גיר קשור לזה?( אני צריך להחליף עכשיו שוב אני עם 2006, 163 אלף ק"מ פעם אחרונה הוחלף ב90 אלף)

להחליף?

פורסם

סיכוי נמוך לדעתי ששמן גיר קשור. רציתי יותר לדעת את מצב התחזוקה. עד כמה שידוע לי היצרן ממליץ להחליף את שמן הגיר כל 90K ק"מ או 6 שנים, המוקדם מביניהם.

פורסם

חברים ישנה מחלה בדגם הזה של בעיות במערכת תזמון משתנה של המנוע, כאשר באופן הזוי הסימפטומים מופיעים בצורת נורת OD של הגיר ולפעמים גם נורת תקלה עם קודים שונים ומשונים.

לרוב רגע לפני הדלקת הנורה מורגשת מכה מכיוון הגיר.

לכן שאלתי את פותחת השירשור לגבי המכה.

הבעיה יכולה לנבוע מכמה מקורות: החל משסתום שמן של מערכת התזמון המשתנה (לזה פותחת השירשור קוראת שסתום ניווט?), פילטר רשת שנמצא ליד השסתום לפעמים נסתם אם יש בוצה במנוע, חיישן מיקום קאמשאפט, פולי תזמון משתנה תקול, שרשרת טיימינג שהתארכה מעבר למותר.

ברשת ניתן למצוא איזכורים לכל אחת מהתקלות הללו, כאשר לכולם ישנו אותו סימפטום ואצל כל אחד תקלה אחרת, באחד המכלולים שמניתי.

ברכב שלי אישית יצא להתעסק איתו, שללנו את התקלות הפשוטות (שסתום, פילטר, חיישן) ולבסוף התקלה נפתרה רק אחרי החלפת שרשרת טיימינג.

יום טוב גם לך

פורסם

יגאל אתה מדבר על הסיריון?,אתה ממליץ להחליף שמן גיר או לא? החלפה שלי הייתה נגיד ב90 K ועכשיו אני על 163K

או שזה פתח לבעיות? החלפה?

• 5 שנים מאוחר יותר...
פורסם

הי אני רכשתי טריוס יד שניה ומאז שקניתי אותה יש מנורת do מהבהבת בצבע כתום בנוסף יש מנורת צק אינגן גם כתומה ,  תמיד בתחילת נסיעה הרכב היה דופק חזק מהגיר ואז נדלקת המנורה בהתחלה הייתי בטוח שצריך תושבות חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי באמת שיש המון אנשים שהלכו למוסכים ולא הצליחו לפתור את זה ,  לאחר התיעצות עם מומחה הרכב חובר למחשב וזיהו שהתקלה היא חיישן גיר   קניתי ממקום של חלפים חיישן גיר בעלות של 350 שח והחליפו לי במוסך , הרכב נוסע חלק אפילו לא צריך להחליף תושבות שאני מעביר הילוך מ nל dהרכב לא קופץ והבעיה נפתרה , הרגשתי צורך לרשום שתדעו שזה הבעיה . 10/06/2021

• אהבתי 3
  • רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...