Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני בעל סקודה יטי 2012 ומעוניין לרכוש רדיו עם GPS לרכב.

כיום יש ברכב, רדיו שנקנה ע"י הבעלים הקודמים, דגם סיני, מסך מגע, בלוטות' וכו', אבל לטעמי הרדיו הוא די ... חרא.

הבלוטות', לא איכותי כי אני לא שומע טוב ואותי שומעים עם רעשים.

כאשר אני מעוניין לעבור מרדיו ל-CD או USB, לוקח זמן עד שהמעבר מתבצע.

איכות הקליטה ברדיו, לא הכי מדהימה.

והחיבור USB הוא כמו חיבור של טלפון, מיני USB רחב.

מה אני מחפש ברדיו חדש?.

מבחינת איכות שמע, אני לא הכי מומחה בזה ומכך לא הכי חשוב בעולם, אני אוהב לשמוע מוזיקה ואני בקושי נוגע באקולייזר, כי מספיק לי איך שזה זה.

אני מעוניין ברדיו עם GPS בין אם Waze or iGO, אני חושב שהייתי מעדיף ווייז ולכן צריך רדיו אנדרואיד.

בלוטות', אני מעוניין בלוטות' איכותי, ניתן לראות את ספר הטלפונים (עברית\אנגלית), איכות שמע טובה, סינון רעשים איכותי, אפשרות חיוג וכו'...

אני יודע שאם זה יהיה אנדרואיד, אז הסים שלי יהיה בפנים, אבל אני לא מעוניין בו לשם ביצוע שיחות.

בנוסף, אני לא יודע אם מירור זה אופציה שאני רוצה, כי ראיתי פעמיים אפשרות של מירור ודי התאכזבתי מהדיליי שיש בלחיצה ועד התגובה של המכשיר.

מבחינת השקעה?, האם ב-1,500 שקל אני יכול לקבל משהו נורמלי?, איכותי?, דגם טוב ולא סיני זול (מה שיש לי עכשיו)?.

כמו כן, אני מעוניין לרכוש זאת באינטרנט דרך איביי או עליאקספרס או אתר אחר שיש המלצה עליו.

אני מודה מראש על העזרה והעצות :).

תודה רבה,

פרנקופיל מושבע!

פורסם

ד"א...משהו ששכחתי...

השבוע גיליתי כי בסקודה יטי, אין רמקולים אחוריים וגם אין הכנה לרמקולים אחוריים (כלומר כבלים).

אז אני מתעניין גם ברכישת רמקולים אחוריים, לא חשוב באסים, אלא שיהיה סאונד נעים בכל הרכב ולא רק מקדימה.

פרנקופיל מושבע!

פורסם

אני ממליץ לך לרכוש בארץ ברמת המחיר הזו אתה תקבל תמרה טובה יותר טובה

ברכישה בארץ ולא בחו"ל ,אני ממליץ לך על Pioneer AVHX2750BT

שים לב שהמכשיר תומך במספר מכשירי אנדוריאיד מסויימים ובאייפון עד דור 5.

בנוגע לרמקולים אני ממליץ לך על Pioneer TSA6965S.

פורסם

המערכת פיוניר הנ"ל מתחברת למכשיר הנייד ומשתמשת בסים שלו ומציגה WAZE.

אם אתה מחפש מערכת עם סים מובנה אלו בדרך כלל מערכות מבוססות אנדרואיד.

פורסם

אני לא היחידי שנוסע ברכב ולכן אני מעוניין שיהיה וויז או אייגו, קבוע ברדיו, בלי צורך בטלפון.

השאלה, אם יש בארץ רדיו אנדרואיד במחיר של 1,500 שקל והוא איכותי?, לא כבד, לא איטי.

פרנקופיל מושבע!

• תוכן חדש...