Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נזילה מהפילטר שמן, פיז'ו 206CC 2.0

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

החלפתי פילטר שמן ושמן ברכב שלי לפני שלושה חודשים(פיג'ו 206CC).

עכשיו, נעלתי את הפילטר עם היד הכי חזק שאני יכול, ואת הבורג של אגן השמן עם ראצ'ט. מאגן השמן אין נזילה, מהפילטר יש נזילה קטנה.

אחרי הטיפול בדקתי באופן עקבי במשך שבוע אם אין נזילות שמן, ולאחר שבוע הפסקתי כי ראיתי שאין במקום שאני חונה כתמי שמן, ואין על הפילטר שום טיפות שמן.

היום, רציתי לבדוק שוב כדי לראות אם עדיין אין נזילות, וראיתי טיפה קטנה של שמן על הפילטר. לקחתי טישו וניגבתי סביב הפילטר ואכן היה שמן(גם באזור של טבעת האטימה).

פתחתי את הפילטר עם מפתח עכביש, הבעיה שהמפתח הזה רק פותח ולא סוגר, ובגלל זה סגרתי עם היד.

עכשיו, אני אשמח אם תגידו לי אם יכול לקרות משהו למנוע ולטבעת האטימה של שמן, וגם להמלצות למפתח פילטר שיהיה מספיק טוב וחזק(שיפתח וגם יסגור).

מפתח הפילטר שרכשתי:

1-84.jpg

* יש שמן במנוע, אחרי 3 חודשים כמות השמן ירדה רבע מהקן המקסימלי.

פורסם
איז נפח היא? 1600 2000?

הפילטר פנימי ?

או חיצוני ? (פחית)

יושב למעלה או למטה?

2000 סמ"ק, פילטר חיצוני, למטה.

פורסם
בטוח שהוא רק סוגר, ניסית לסובב את הראצט עד הסוף לצד השני וניסית לסגור?

בכל מקרה יכול להיות שהוא לא סגור עד הסוף באמת, מהיכן אתה בארץ?

נצרת עילית. דיברתי איתך לפני 3 חודשים בטלפון אתה כנראה לא זוכר. בכל מקרה, כשמסובבים לצד ימין כדי לנעול הוא נפתח, גם אם מסובבים את החיבור בין המפתח לראצ'ט לכל לימין או שמאל הוא עושה אותה פעולה - כשמסובבים לצד שמאל הוא ננעל, כשמסובבים לצד ימין הוא נפתח - זוועה.

פורסם

נכון, עכשיו נזכרתי סליחה :wink:.

בכל מקרה, תסובב בעזרת הראצ'ט לכייון ההפוך (מהפתיחה) את המפתח, אבל תעשה את זה שהוא על הפילטר.

ברגע שהוא לא יוכל להיות קטן יותר הוא יתחיל לסובב את הפילטר לכייון סגירה.

תנסה את זה ותחזור לעדכן.

רועי

פורסם

אני משתמש במפתח סרט ברזל פשוט.

http://www.lkltd.co.il/%D7%9E%D7%A4%D7%AA%D7%97-%D7%A4%D7%99%D7%9C%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%95%D7%A0%D7%9F-%D7%91%D7%A0%D7%93-%D7%A4%D7%9C%D7%93%D7%94110-155-%D7%9E%D7%9E

מעולה ועושה את העבודה במיוחד במקומות בלי גישה כ"כ.

תחזק את הפילטר רוב הסיכויים שתפתור את הבעיה , תמשיך לעקוב.

פורסם

לא תמיד אפשר להכניס מפתח סרט, ולא תמיד אפשר להכניס עכביש, תלוי ברכב.

פות"ש תקנה עכביש נורמלי שיכול גם לסגור כמו שרועי תיאר:

http://www.ebay.com/itm/1-2-Drive-2-Ways-3-Jaw-Oil-Filter-Wrench-Remover-63-102mm-Tool-Cars-Trucks-tool-/191290737679?hash=item2c89d1040f:g:4AcAAOSwGvhT8bwN&item=191290737679&vxp=mtr

בינתים תיקח סמרטוט כדי להגביר את האחיזה ותסגור את הפילטר בכוח היד.

Stay Dirty

פורסם

רועי אני צריך להשיג קודם ראצ'ט שתואמת לחיבור, כי הראצ'ט שיש לי גדול מדי, והראצ'ט שהיה תואם לפילטר שמן זה ממכר של אחד החברים שלי. אני אחזיר תשובה בהקדם, אבל זכור לי שלא הצלחתי בכל הניסיונות והאפשרויות שיש, אבל בכל מקרה אני אבדוק.

תודה רבה על ההצעה שחר, נחפש עוד אפשרויות ונחליט. :)

כנ"ל אסף, תודה רבה על ההצעה. חבל שהייתי פזיז מדי וקניתי מוצר שאני אישית לא אהבתי, כשיש מוצר יותר טוב ככל הנראה בסביבות אותו המחיר.

בכ"מ, יכול להיות שקרה משהו לגומיה? אחרי הכל נזל שמן חם, לפעמים הרכב היה תחת עומסים(לא גבוהים מדי)... נכון שמהנדסים לוקחים הכל בחשבון, אבל עדיין הכי טוב להיות בטוח. גנ"ל לגבי המנוע, זה יכול לפגוע בו?

פורסם

אני משתמש במפתח שרשרת שעלה לי 10 שקלים חדשים, ועושה את העבודה יופי. מחזיק מעמד כבר שתי טיפולים.

פורסם
אני משתמש במפתח שרשרת שעלה לי 10 שקלים חדשים, ועושה את העבודה יופי. מחזיק מעמד כבר שתי טיפולים.

ביום שתתקל בפילטר שדבוק כמו שצריך אתה תצטער שקנית את המפתח הזה...הוא פשוט יקמט לך את הפילטר כך שתצטרך לקמבן יופי כדי לפתוח אותו מקומט.

• תוכן חדש...