Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למישהוא פה יצא לראות את התוכנית המטורפת הזאת שמשודרת בMTV ובMTV Base ?

בכל אופן מדובר בתוכנית שבהנחיית הראפר אקסזיביט, כאשר בכל תוכנית הוא בוחר רכב אחר אשר ימיו הטובים עברו מזמן, הוא לוקח אותו לחבורה של אנשים אשר כל אחד מומחה בתחומו, ואשר הופכים את הרכב שאפילו לא הייתם יורקים לכיוונו לרכב ששווה עשרות אלפי דולרים יותר ממה שכשהוא הגיע, כמובן מחליפים הכל ואיך לא שמים מערכת מטורפת בשווי אלפי דולרים, סתם לדוגמא אתמול יצא לי לראות שם הרכבה של שני סאבים של רוקפורד מסוג power, הכי חזק שיש כיום בשוק ואשר יושבים בתיבות בבנייה מיוחדת שהם עשו להם וחוברו למגבר רוקפורד מסוג T30001bd Power

בקיצור לכל מי שיש את הערוץ MTV Base שיצפה בתוכנית, מומלצת בטירוף

נ.ב

יש שידור בעוד כ 15 דק' ב01:00

פורסם

כן לי יצא לראות את התוכנית היא פשוט פאנן !!! וואלה היה מתאים לי להכניס ת205 שלי ואחרי כמה שעות להוציא אותה פרארי!!! ..שלא נדבר על המערכות סאונד שהמניוקים האילו דוחפים בכל פינה אפשרית !!.

נ.ב : תודה שאמרת על כך שעוד מספר דקות יש פרק משודר..!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן יהיה נחמד לראות 205 עם גלגלים 18 אינץ....:wink:

חחח לכל רכב הם דוחפים 18 אינץ מבריקים....

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

את זה מיד נדע ונגלה ..[התוכנית מתחילה!!]:beerchug:

רגע אתה בטוח שיש תוכנית בכלל משום מה ניראה לי שב MTV כלל לא יודעים על כך שהם צריכים לשדר אותה עכשיו..!

פורסם

טוב עזוב עכשיו אימיול..אמרו שיש עכשיו ב MTV פרק שאמור להתחיל אבל משום מה בלוח שידורים לא מופיע שום איזכור על כך..? מה ניסגר ...?

פורסם

הם עושים דברים מדהימים !

אאבל לפעמיים דברים כול כך מפגרים ולא נוחים כגון טלויזיות LCD בריצפה....למה לעזעזאל אני ירצה ליראות טלויזיה מהריצפה!!! מה אני בסין או ביפאן!!:|

פורסם

הכי פשוט שישלחו אליי [אני יתן להם כמובן כתובת] במקום להרכיב ו"לכער" את האוטו ושיגידו לי תודה ! ROFL!

פורסם

התוכנית הכי מטורפת ומעניינת בMTV ו ב BASE אבל יש לי שאלה..

יוצא להם משהו מזה חוץ מפרסום?

ולמה בארץ אין דברים כאלה?

יכול להיות להיט...

תחשבו יגאל שילון משפר לכם את האוטו חחחחחחח

...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...