Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

5X7 או 6.5 וסאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3915 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אני רוכב על פורד פוקוס דור ראשון ומה לעשות שהיצרן החליט להכניס רמקולים בגודל 5X7 לדלתות

כרגע אני בדילמה קצת משעממת בין להתקין 4 רמקולים 5X7 ולהגביר אותם או לחלופין לקנות טבעות לבצע הסבה ל6.5 ולקנות סאב בנוסף,קצת קצר בכסף והתקציב עומד על 1500 שקל לערך לא כולל התקנה.

כמובן שאשמח לקבל המצלצה על 5X7 איכותיים כיוון שראיתי שהשוק שלהם מאוד דל בלשון המעטה.

מבחינת יחידת ראש מועמד הוא pioneer avhx 2750BT הוא לא כלול בתקציב הנ"ל.

8)
פורסם

עשרות שרשורים על מאזדה 3/6 (ואולי פה ושם על פוקוס) שהינם בעלי אותן מידות כנראה יתנו לך כיוון.

ככלל, סט קומפוננט קדמי (שיכול להיות גם בגודל המקורי) + סאב יהיה עדיף על פני שני זוגות רמקולים.

הבעיה היא התקציב הנמוך לדחוף בו את הנ"ל פלוס מגבר נורמלי. אם אתה פתוח לרעיון, אולי תמצא משהו יד שניה.

פורסם

איפה אתה שם את האוכף??? :shock:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כשאני הסבתי את המקוריים 5×7 ל 6.5 באמצעות הגבהה, הייתי צריך להרחיק את פאנל הדלת, כי הוא לחץ על הסראונד.

מתחדשת*

פורסם
איפה אתה שם את האוכף??? :shock:

יש אחד במושב הנהג בנוסף פרסה 15״ כדאי לך לנסות פעם

כשאני הסבתי את המקוריים 5×7 ל 6.5 באמצעות הגבהה, הייתי צריך להרחיק את פאנל הדלת, כי הוא לחץ על הסראונד.

זאת תוצאה לא רצויה אני מעדיף לא להרוס את הפלסטיקה ולהשאר עם ה7*5

8)
פורסם

אז תשים 5*7 ומקסימום אם תרצה למשוך קצת סאונד מעל גובה הד"ש תשדך להם טוויטרים ותחסום אותם עם קבל.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

יש גם קומפוננט 5X7, למשל טמפו אולטרה (ראיתי בקצת מעל 700 ש"ח).

יש גם ג'רמן מאסטרו 6X8 שנכנס לדעתי ללא התאמות מיוחדות ועלה פה לאחרונה.

פורסם

תודה על ההמלצות כנראה באמת אקח את עצתכם ואקנה 7*5 מגבר וסאב אשמח להמלצה על מגבר 4 ערוצים שיתאים לרמקול או קומפננט וסאב לא רציני כיוון שמגבר אני רוצה חדש קומפננט וסאב אחפש יד 2

8)
פורסם

באמת? עד היום ההמלצות שהביאו לי זה לא לקנות יד שניה כיוון שיכול להשרף מהר או משהו בסגנון, אם כבר אמרת שזה הפוך אז אשמח להמלצה על סאב 10״ במחיר סביר

8)
פורסם

תראה, שום דבר לא חקוק בסלע.

אבל בלאי של חלק נע (להלן רמקול), יהיה לרוב גבוה יותר.

זה לא שולל לחלוטין רכישה כזו, אבל זה משהו לבחון ברמה מדוקדקת יותר.

• תוכן חדש...