Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

במוו סדרה 1 החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1200 ש"ח לזוג רפידות מסכים איתך. מחליפים פעם ב - 20 אלף בנהיגה נורמלית.

אגב, רפידות OEM של במוו עולות $68 לזוג ב- EBAY. מוסך יקח גג שעתיים עבודה, תגיע ל - 700 ש"ח (לא מתאים לכל אחד, אני יודע)

• תגובות 95
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

תיקון קל: המספר המדוייק של החלפת רפידות קדמיות ב316/318 במוסך המרכזי של ב.מ.וו 1242 ש״ח ולא 1,500 כמו שרשמתי קודם.

אם תזמין בלמים מEbay רוב הסיכויים שיעצרו במכס ללא יכולת שיחרור כשאתה אדם פרטי נטול קומבינות ונגישות לאישורים המתאימים.

המטרה שלי היא לאוו דוקא להניא בן אדם מלרכוש את הסדרה 1

אבל רצוי שיהיה מודע לעלויות האחזקה (שמזנקות כאילו רכש סדרה 5) טרם ביצוע העסקה ולא לאחר מכן.

זה שהטיפול שמנים עולה כמו ברכבים אחרים לא אומר ששאר העלויות עולות אותו הדבר

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם
תיקון קל: המספר המדוייק של החלפת רפידות קדמיות ב316/318 במוסך המרכזי של ב.מ.וו 1242 ש״ח ולא 1,500 כמו שרשמתי קודם.

אם תזמין בלמים מEbay רוב הסיכויים שיעצרו במכס ללא יכולת שיחרור כשאתה אדם פרטי נטול קומבינות ונגישות לאישורים המתאימים.

המטרה שלי היא לאוו דוקא להניא בן אדם מלרכוש את הסדרה 1

אבל רצוי שיהיה מודע לעלויות האחזקה (שמזנקות כאילו רכש סדרה 5) טרם ביצוע העסקה ולא לאחר מכן.

זה שהטיפול שמנים עולה כמו ברכבים אחרים לא אומר ששאר העלויות עולות אותו הדבר

אני מנסה להבין את האנשים שטענו שמדובר בסכומים בילתי נתפסים !!

בצמפיון רפידות בלם עולה 400 ₪ בממוצע ז"א 800מול 1242.

בהנחה שמחליפים רפידות בערך כל 50-60 אלף אז אני אחליף פעם אחת שאני משקיע 2500 ₪-3000 ₪ , כל השאר באחריות .

מה הסכום הבילתי נתפס פה ? 3000 ₪ בשלוש שנים ? עוד 1000 ₪ מעלות בלאון ?

( כמובן שOEM יעלה יותר זול בשנהם ).

פורסם (נערך)

צודק. כתבתי דברים כללים מדי.

הבלתי נתפש זה כשתצטרך להחליף דברים אחרים. צלחות/אלטרנטור/פגוש/טורבו/ציריה

תעיף מבט על המחירון חלפים שלהם תקבל מושג.

הרפידות עלו פה רק כי מישהו נתן דוגמא ספציפית. לא בגלל שזו דוגמא מוצלחת להמחיש את הפער.

עריכה אחרונה על ידי Gidimi
פורסם

למעט צלחות, הדברים האחרים שהזכרת הם באחריות. (פגוש אם נפגע הוא תחת הביטוח).

800 ש"ח של רפידות בצ'מפיון זה רק החלק? כי 1242 לבמוו זה כולל עבודה.

פורסם
למעט צלחות, הדברים האחרים שהזכרת הם באחריות. (פגוש אם נפגע הוא תחת הביטוח).

800 ש"ח של רפידות בצ'מפיון זה רק החלק? כי 1242 לבמוו זה כולל עבודה.

אכן.

אז אני מבין שהטיפולים די דומים אם מתיחסים לחלקים מקוריים רק צריך לקחת בחשבון עלית גבוהות של חלפים שלא במסגרת האחריות (מה שלא רלוונטי אלי ) .

איפה ניתן לראות מחירון חלפים ?

פורסם

עצה נוספת לפותח השירשור,

במידה ואתה מעוניין בתוספת מקורית כלשהי, רצוי להזמין אותה ישירות מהיצרן (מה שנקרא הזמנה מיוחדת).

זה אולי ישמע לך לא הגיוני, אבל שוק האפטרמרקט של האבזור יותר יקר מעלות התוספות במעמד ההזמנה של הרכב כחדש.

פורסם
הרכב חדש 3 שנים ואחרי זה מוחלף

אני אסע עם הרכב מעט ז"א בערך 12-15 אלף בשנה יש לי רכב נוסף מהעבודה ככה שלא אגיע להרבה ק"מ בלאי טיפולים .

צמפיון מבקשים על החלפת טיימינג ( מותחנים מקביל לטפול הזה ) 4500 ₪ + עבודה סה"כ 6000 ש"ח האם בב מ וו זה יהיה 12000 אלף ?

בהנחה שמחליפים רפידות בערך כל 50-60 אלף אז אני אחליף פעם אחת שאני משקיע 2500 ₪-3000 ₪

איזה טיימינג אתה מתכוון לעשות בתוך 3 השנים הראשונות?

איך תגיע להחלפת רפידות ב-3 שנים בנסועה של 12-15 לשנה?

פורסם
איזה טיימינג אתה מתכוון לעשות בתוך 3 השנים הראשונות?

איך תגיע להחלפת רפידות ב-3 שנים בנסועה של 12-15 לשנה?

אני מנסה להבין את העלויות .

לקחתי בחשבון את המקסימום .

יש כאלה שדיברו על החלפת אלטרנטור ציריות וקצת הדאיגו אותי .

פורסם

מישהו יודע או שקיבל הצעה מהם על הרכב לגבי המחיר או האיבזור שניתן לקבל ?

כרגע מדובר על 180 ( בעבר הרכב נמכר בהנחות של 13 אלף ₪ בימי מכירות ).

פורסם

תן לי לסכם לך את זה בדרך קצת אחרת.

במידה ותידרש בסבירות גבוהה מאוד מתישהו במשך תקופת האחזקה שלך, להשאיר במוסך (לא משנה איך נקרא לזה מצבר/צמיגים/צלחות/מראה/ג׳אנט, ימצאו לך משהו) 5K-10K בלתי צפויים, האם תוכל לעמוד בזה בלי יותר מדי דרמות?

אם כן, אז אין לך מה לחשוש.

אבל אם לא, ואין לך מוכנות/כיס עמוק לספוג סכומים כאלה בהפתעה - חפש לך מותג אחר.

פורסם

אני מוכן לתמוך בדעה שאם את יכול להסתדר עם בלת"מ של 5K בלי דרמות, אין לך מה לחשוש.

לא שזה יקרה, ובטח לא כל שנה, אבל אם אתה יודע שתסתדר עם זה, you are on the safe side.

• תוכן חדש...