Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב עד 13 אלף ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. האם תוכלו להמליץ על רכב במחיר הנ"ל? מיועד בעיקר עבורי בלבד, כלומר יכול להיות גם רכב קטן. דרישות: אוטומטי, אמין, שלא אצטרך מוסך כל שבוע, שאוכל להגיע איתו לכל מקום בארץ ולא ישבוק חיים בעליות. שמתי עין על הונדה סיוויק שנת 2000, אבל אשמח לקבל המלצות נוספות. תודה

• תגובות 70
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בתקציב שלך - את זה שבמצב מכאני יותר טוב ושטופל כראוי עם היסטוריית טיפולים מלאה. עדיפות לגטס, פונטו ספייס.

אבל קח בחשבון שיהיו תקלות כי זה רכב ישן ולא משנה אם זה הונדה ניסאן מאזדה או טויוטה.

פורסם

תודה. לגבי הונדה סיוויק מהשנתונים האלה, אני כל הזמן נתקל במשפט שהסיוויק "לא רואה מוסך". בעיקר בגלל זה שמתי עליה עין

פורסם

אין דבר כזה רכב בן 15 שלא רואה מוסך, שאנשים יפסיקו לספר סיפורים.

מה גם שכמות הפעמים שהרכב יראה מוסך תלויה בתחזוקה וביחס שהוא קיבל לאורך השנים ואיך אתה תמשיך לתחזק ולנהוג עליו.

הבעיה שיש לא מעט סיביק שנרכשו על ידי צעירים שהרסו אותן וקשה למצוא אחת שמורה, מעבר לעובדה שאין שום היגיון לשלם 13 אלף ש"ח על רכב משפחתי בן 15 (כמעט 16).

רכב אחר שמטופל כראוי לא ישבוק חיים בעליות ולא יעשה לך בעיות, צריך לקחת בחשבון שברכב בן 10-15 יש בלאי ויהיו פה ושם גם בלת"מים.

אני מצטרף להמלצה על הספייס, רק מציין שאם לוקחים ספייס, אז לקחת ELX שיש לה גיר רציף ולא SX/S שיש לה גיר רובוטי. הגיר הרציף אמין יותר, והELX מגיע עם מנוע חזק יותר. חשוב לוודא שהפיאט שתרכוש קיבלה כל חייה נוזל קירור איכותי ולא מי ברז. מי ברז = סימן להזנחה וקמצנות = להתרחק מהרכב.

לגביי הגטס - בתקציב שלך כנראה יכנס הדור הראשון של הגטס שהוא פחות חסכוני, אבל זה רכב סופר אמין עם תחזוקה זולה. החסרון זה שקשה למצוא גטס ברמת גימור גבוהה (GLI/GLX/GLS) הרוב הן GLF, שזאת רמת גימור בסיסית ביותר ולא בטיחותית.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מעניין. רק שאני באזור הקריות... קחו בחשבון שאני באמת לא כל כך מתמצא בעולם הרכב, לכן כל המלצה והסבר יעזרו לי מאוד. תודה רבה למי שהגיבו עד עכשיו

פורסם

יש הרבה מאוד מכוניות שנכנסות לתקציב ולדרישות שלך, עוד יותר אם תשכח מהסטיגמות ותשקות מכונית צרפתית.

בכל מקרה, מצטרף להנחיות של איתמר - אל תוותר ואל תתפשר:

עד יד 2 לכל היותר

קניה רק מהבעלים הרשום

קנה רק רכב שבעליו יכול להציג בפניך היסטוריה מלאה

קנה רק רכב שנראה טוב מאוד פנים וחוץ.

עדיף לך לרדת בשנת היצור עבור רכב שעומד בכל התנאים הנ"ל

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תסתכל בחתימה שלי יש מדריך לרכישת רכב משומש יש שם המון הסברים שיעזרו לך אבל בגדול לרכב ישן בתקציב שלך

אחרי שראיתי את הרכב ונהגתי עליו ועשיתי את הבדיקות הראשוניות,

הייתי הולך למוסך מוודא היסטוריית טיפולים שבאמת הבעלים טיפל ברכב לוקח למוסך שאני מכיר שיבדוק אותו.

פורסם

אכן. גם היונדאי אלנטרה והאקסנט יכולות להצטרף לרשימה ושוב- בתנאי שטופלו כראוי.

עצה: בחיפוש באתר יד 2 אתה יכול במילות חיפוש חפשי לרשום את המילה "מורשה" ואז לראות מודעות שהבעלים כתבו שהרכב מטופל במוסך מורשה. זה לא מבטיח כלום כי אפשר גם לשקר במודעה ולכן חובה לאמת את זה מול המוסך שהבעלים טוען שהוא טיפל בו, אבל ככה מצאתי הרבה רכבים שמורים ומטופלים עם היסטוריית טיפולים מלאה.

פורסם

לפעמים שווה גם לנסוע רחוק בשביל רכב טוב, זה שאתה גר בקריות לא אומר שלא שווה לך לעשות גיחה קצרה לדרום או למרכז (אני לא אומר עכשיו שתסע לאילת, אבל באר שבע זה לא כזה נורא).

אני באר שבעי, רוב האנשים שקנו מההורים שלי את הרכבים שלהם היו אנשים מהמרכז. לפעמים צריך לעשות מאמץ קטן כדי למצוא רכב טוב.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

יש גם רכבת לבאר שבע מחיפה אז זה לא כזה נורא. 99K לרכב כזה - זה ממש יפה ואם הוא באמת מטופל במוסך עם כל הקבלות וכמובן לבדוק מתי החליפו טיימינג- זו יכולה להיות עסקה טובה לסכום הנ"ל.

פורסם

שבת שלום. מישהו הציע לי להוסיף לרשימת המכוניות הבאות בחשבון גם את פולקסווגן פולו, סובארו אימפרזה וטויוטה קורולה. מה דעתכם?

פורסם

אוקיי, אז התבייתי על שתי אלה: טויוטה קורולה קלאס שנת 1998, או הונדה סיוויק שנת 2000. שתיהן בערך באותו מחיר. בהנחה שההיסטוריה של שתיהן סבירה, איזו מהן עדיפה בעיניכם? והאם יש משמעות לכך שהטויוטה בעלת מנוע 1.6 וההונדה 1.4?

• תוכן חדש...