Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,IMG_20150926_163012.jpgIMG_20150926_164309.jpgIMG_20150926_164318.jpgIMG_20150926_164424.jpgIMG_20150926_164431small.jpg

הסיפור הוא כזה, נולדה לי בת שנייה לפני כחודש ולצערי עקב המצב הרכב של אישתי נזנח לאנחות.

לא היה לי זמן לנקותו והוא חנה ליד עץ סיסם למי שמכיר. כתוצאה מכך נשרו עליו חלקיקים קטנים מהעץ (שחורים ובגודל

של 1-2 מילימטר). עם לחות הבוקר הם נדבקים לגג הרכב ומתחילים להתמוסס. שטפתי את הרכב ועברתי עם

פלסטלינה על הגג (כחלק מערכה שקניתי בזמנו). רוב החלקיקים ירדו אך חלק קטן לא יורד. המוזר הוא שלפעמים

חלקם יורדים עם ציפורן האצבע מבלי לפגוע בצבע הרכב, אך כמובן שזה לא ישים לעשות זאת לכל הגג.

מה עוד אפשר לעשות, יש פלסטלינה אגרסיבית יותר? לחזור על הטיפול 2-3 פעמים יעזור?

"כל מי שנוסע לאט ממני הוא אידיוט, וכל מי שנוסע מהר ממני הוא מטורף"... :lol:

פורסם

באיזה פלסטלינה עשית שימוש?

האם ניסית אחת ברמת חיתוך גבוהה יותר? (של CG לדוג' או הSN של DODO מהניסיון שלי אגרסיבית למדי)

M-TECH E46

פורסם

בפלסטלינה שהגיעה כחלק מקיט שעלה כ-150 ש"ח. לא זוכר את שמה כרגע.

יש מקום מומלץ להשיג פלסטלינה איכותית באיזור פ"ת או ברחובות?

פורסם

עדכון - זה הקיט שקניתי: http://www.autostore.co.il/151426/%D7%A7%D7%99%D7%98-%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%94-%D7%9C%D7%A8%D7%9B%D7%91-Carplan

חוזר שוב על השאלה - יש מקום מומלץ להשיג פלסטלינה איכותית אגרסיבית באיזור פ"ת או ברחובות?

פורסם

ממליץ לך לנסות פלסטלינה שחורה של Chemical Guys (רמת חיתוך : אגרסיבי)

צריכה לעשות את העבודה.

אני קניתי באוטוסטור

SUZUKI GSXR 750 STREETFIGHTER

• תוכן חדש...