Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה על כביש 70

bati357
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3958 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האמת היא שלא מצאתי אף פורום מתאים בגוגל לשאלה הזאת, אם תוכלו לעזור לי. אני צריך לנסוע לאזור מנות, אני אף פעם לא הייתי באזור שם ואני תמיד נזהר מאוד מכבישים מסוכנים, ראיתי בוויז שמכביש 2 זה מוציא אותי לכביש 70 ששם יש נסיעה די מרובה, הכביש הזה הוא כביש נורמלי או מסוכן? זה כביש שכולל ירידות מסוכנות או עליות עם סיבובים מסוכנים?

אם אפשר לעזור למרות שזה לא ככ קשור לפורום, תודה

פורסם

לא באופן מיוחד

כמו שאמר הוויז- רד בזכרון לכביש 70, ועקוב אחריו לכל אורכו, עד אחרי צומת כברי ולכיוון מנות

החלק הכי מעצבן הוא המעבר בתוך כפר יאסיף, אבל הוא קצר מאוד.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לינק כאן

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%9B%D7%91%D7%99%D7%A9_70

בחלקו הקרוב למנות הוא כביש קצת פחות טוב , רוב הזמן כביש שני נתיבים לכל כיוון

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

עקרונית הכביש לא רע, למעשה תחילתו - מבת שלמה עד יקנעם - הוא אחד הכבישים הטובים שאני מכיר, וגם ההמשך עד יגור וצפונה עד אחרי שפרעם מצויין, צריך רק להזהר ממארבי לייזר. העניין הוא שבהמשך יש כמה צמתים מסוכנים. המפורסם ביניהם הוא באיזור טמרה (צומת בסוף ירידה), וגם הנהיגה בקטע הצפוני יכולה להיות קצת קשה, במיוחד בסופ"ש כאשר הקניונים של ירכא מלאים. אבל אם תהיה ערני למתרחש סביבך לא צריך להיות קושי מיוחד.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

לחילופין אם אין פקקים מיוחדים, סע דרך חיפה (ומנהרות הכרמל אם אתה מליאן), עוקף קריות, ואתה כבר בעכו פנה ימינה בנהריה ושם תתחבר לכביש 70

אני מאמין שזמן הנסיעה דומה ב2 האלטרנטיבות

פורסם

תשאיר את החישובים לוויז. הנסיעה דרך 70 תהיה משמעותית יותר קצרה, לדעתי לפחות 30 דקות פחות אם אין פקקים חריגים. אם חוששים מאזור הכפרים הערביים - ולדעתי מדובר בחשש מיותר לגמרי - אפשר נסוע מערבה על 79 או 85 עד 4 ואז לנהריה ושוב מזרחה. אבל גם זה סיבוב.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין כאלה מדובר בכביש ראשי שמרביתו באיכות אירופית טובה (חוץ מרמזורים במקום שבאירופה היות בונים מעגלי תנועה, אבל זו בעייה של שטח). הקטע הצפוני מפותל ועשוי להיות עמוס בשעות מסויימות, אבל לא מעבר לכך.

פורסם

החלק הכי מעצבן הוא המעבר בתוך כפר יאסיף, אבל הוא קצר מאוד.

קצר פיזית, ארוך מאוד מבחינת זמן. הקטע בין צומת כפר יאסיף למושב אשרת (ולכיוון השני) יכול לקחת אפילו כשעה במקרים מסויימים (מניסיון, לצערי).

בכל מקרה, הפלא ופלא - זה גם החלק הכי מסוכן של הכביש.

לגבי תהום וכו' - אין שום תהום בדרך.

I Ride Because I Really Like Dessert

• תוכן חדש...