Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3925 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר יומים ברציפות שאני קם בבוקר ורואה קורי עכביש מתחת לאוטו, באזור הגלגלים וגם האגזוז, אתמול עשיתי נקיון פנימי והכל מצוחצח, מה כדאי לעשות? לקנות פשוט K300 ולרסס? תופס על עכבישים? והאם יש סיכון בריסוס החומר הזה ליד הגלגלים, אגזוז וכו'? שלא יגרום לנזק במתכת או בגלגל..

פורסם

עכביש זה חרק שנכנס לכל מקום בעקרון, מספיק שהרכב יחנה ליד איזה עץ באיזור פרחוני ולמחרת בבוקר אני פותח את דלת הרכב עם קצת קורי עכביש מסביב, לא חושב שיש ממש מה לעשות עם זה.

לגבי K300 החומר דליק, לא יודע עד כמה מומלץ לך להתיז והאם זה גורם לנזק לפח הרכב או החומרים מסביב.

Opel Adam S 2017

פורסם

ליאב, זה קורים ברמה מטורפת כאילו האוטו חונה ביערות הגשם 20 שנה, כל בוקר מחדש.. צודק לגבי החומר הדליק לא חשבתי על זה.

Download אני אחפש משהו לא דליק בחנות קרובה לבית, למרות שהבנתי שהדברות 'פשוטות' לא עובדות על עכבישים.

פתרון טוב זה להרים את הרכב במוסך ולנסות לחפש אותם, כי בתוך האוטו הם לא, כנראה באיזה צינור\תושבת בתחתית הרכב.

פורסם

חברה השתגעתם לגמרי, קורי עכביש בתחתית הרכב? תיכף תתלוננו שנמלים משתינות לכם על הגלגל :)

ועכשיו ברצינות, לא נראה לי שיש משהו שתוכל לעשות, כשהרכב חונה יטפסו עליו עכבישים ושאר מרעין בישין, אין מה לעשות נגד זה. כשאני שוטף את הרכב אני עובר עם הצינור גם בתחתית הרכב כדי להעיף את קורי העכביש ושאר דברים שנדבקו שם למטה.

פורסם

אני ממליץ על נהיגה פרועה - במהירות גבוהה עם שינויי כיוון פתאומיים כדי לנער את העכבישים הסוררים ולהעיף אותם.

עכשיו ברצינות, פשוט תחכה קצת זמן הם יצאו, אין להם מה לחפש ברכב שלך.

• תוכן חדש...