Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כיוון פרוססור ALPINE PXE H650

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני צריך קצת עזרה בכיוון הפרוססור.

מה שמחובר לפרוססור הוא הסט הקידמי (2 טוויטרים ו2 וופרים) והסאב. זה מחובר בתצורת

L2 R2 בסיגנל לHU מה שאומר שזה פול ריינג' וזה מחובר ל L2->FL ו R2->FR בHU.

הרמקולים האחוריים מחוברים לHU ומוגברים על ידו.

כאשר מתחיל כיול הפרוססור זה מיד מתחיל בכיוון של TC שצריך למקם את המיקרופון בנקודות שונות ברכב. בHU ההגדרות הסאונד על FLAT בEQ אבל הבעיה שאם אני מכוון את הFADE על מרכז אז בזמן הכיול הרמקולים האחוריים משמיעים סאונד כי HU עומד על 2/3 בווליום ולא ניתן להשתיק אותם מה שמפריע לכיול עם המיקרופון.

1.איך אני מסנכרן נכון את האחוריים כך שלא יפריעו לכיול?

תודה לעוזרים.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

אבל אז אני לא אשמע אף פעם באחוריים, כי אני מכייל לפי זה את הפרוססור מה שאומר שאם אני אשנה פייד אחר כך זה פוגע בכיול.

האם אני צודק?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

פורסם

אתה טועה כי הרמקולים האחוריים לא ניתנים לשליטה ע“י הפרוססור הם הרי מחוברים ישירות ליחידת ראש, זאת אומרת שאתה יכול לכוון אותך אך ורק מהמקור אליו הם מחובים.

שים את הפייד על הFront בלבד ותתחיל בכיול,לאחר שאתה מסיים את כל התהליך תשים רק על Rear תכוון בנפרד מיחידת הראש ואז תבחר את האיזון שאתה מעוניין בו.

מקווה שעזרתי

פורסם

אז למעשה מה שאתה אומר הוא שהמשחק בפיידר בhu משפיע רק על האחוריים ואין לו השפעה כלל על הקידמיים?

זה לא פוגע בכיוון הtc אם אני "מזיז" את הבמה עם הפיידר?

פורסם

זה לא אמור לפגוע בגלל שבפרוססור הרמקולים הקדמיים מחוברים על הערוןצים הקדמיים בפרוססור.

בקיצור אל תפחד זה לא יפגע לך בשום דבר

• תוכן חדש...