Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה ימים השאירו לי 2 מתנות קטנות על הרכב, אחת על הדלת האחורית מצד נוסע ואחת על הכנף באותו צד. השריטה על הדלת יותר עמוקה ומכוערת וכל בעל מקצוע שעברתי אצלו בא לי עם אותה תשובה - מיותר לתקן, תשאיר ככה.

לפי מה שהבנתי מהפחחים השונים שעברתי אצלהם נדרשת צביעה שלמה של כל הדלת, ומבחינתי זה לא בא בחשבון. לגבי הכנף אמרו שאין הרבה מה לעשות, אולי אפשר לקחת לורד או צבע שמוכרים בחנויות השונות ולעבור על זה במעט.

20150827_092741.jpg

משום מה זה לא נותן לי להעלות את התמונה השנייה אבל השריטה בדיוק באותה צורה רק יותר קטנה. כמו כן הייתי מעוניין לתקן את הדבר המוזר הזה מעל השריטה. פוליש לא עזר וזה נראה לי כמו איזה כתם מים או קקה של ציפורים שהתייבש. אשמח לקבל המלצה על בעל מקצוע באזור תל-אביב ודרומה שכן יהיה מוכן להתעסק עם זה.

פורסם
כמו כן הייתי מעוניין לתקן את הדבר המוזר הזה מעל השריטה. פוליש לא עזר וזה נראה לי כמו איזה כתם מים או קקה של ציפורים שהתייבש. אשמח לקבל המלצה על בעל מקצוע באזור תל-אביב ודרומה שכן יהיה מוכן להתעסק עם זה.

איזה פוליש ניסית ועם איזה פד?

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם

בזמנו הייתי אצל בחור שעשה לי פוליש ואוטם, הייתה לא מכונה גדולה כזאת של מגווירס עם פד שחור גדול. ביקשתי ממנו שינסה להוריד את זה ואחרי שהוא עבד על המקום הכתם דהה רק במעט.

פורסם

הייתי מנסה משהו עם רמת חיתוך אגרסיבית. אם לא יעזור, אז שיוף וצביעה מקומית עם ספריי ומכחול.

Sometimes one middle finger isn't enough to let someone know how you feel. That's why you have two hands

פורסם
הייתי מנסה משהו עם רמת חיתוך אגרסיבית. אם לא יעזור, אז שיוף וצביעה מקומית עם ספריי ומכחול.

השאלה אם יש איזה בעל מקצוע מומלץ שאפשר לעשות אצלו את העבודה? כל אחד מהפחחים שהייתי אצלו לא רצה להתעסק בצביעה נקודתית. אם מישהו מכיר אז אשמח לשמוע המלצה.

פורסם

מזכיר לי את השריטה שעשו אצל RSM חבר פורום (אם אני לא טועה בשם) - הוא ביצע מילוי נקודתי של השריטות, אבל בצורה מקצועית ביותר

Opel Adam S 2017

פורסם
מזכיר לי את השריטה שעשו אצל RSM חבר פורום (אם אני לא טועה בשם) - הוא ביצע מילוי נקודתי של השריטות, אבל בצורה מקצועית ביותר

יש לך קישור לשרשור במקרה?

פורסם

1. זה הלינק לשרשור שבו בצעתי טשטוש לשריטה עמוקה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?521752-%D7%A6%D7%A2%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%91%D7%93%D7%A8%D7%9A-%D7%9C%D7%9E%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%99-%D7%A2%D7%A6%D7%9E%D7%99-%D7%A9%D7%9C-%D7%A9%D7%A8%D7%99%D7%98%D7%94-%D7%91%D7%A6%D7%91%D7%A2-%D7%94%D7%A8%D7%9B%D7%91/page5

*** הטשטוש הזה התבצע לפני כשנה וחצי.

כיום השריטה מטושטשת כמו בשרשור, ללא קילופים וכו' :-).

2. לפי דעתי, כדאי לך מאוד לעשות את זה הרחק ממקום מגורייך, במקום שקט ומוצל.

משתי סיבות מעצבנות:

1. סקרנים שישגעו אותך או שיעמדו ממרחק ויסתכלו עלייך (רוב האנשים יודעים ששריטות אי אפשר לתקן וצריך רק מוסך פחחות).

*אני אומר לך מניסיון^. אנשים בשוק בגלל שיש ברכבים שלהם שריטות, ומי לא רוצה לדעת לתקן את זה? רובם רוצים.

2. מישהו ישים עלייך עין מקנאה, ולמחרת בבוקר תקום לשריטה\ות חדשות.

וזהו, קח בחשבון:

1. יצא לך טשטוש יפה.

2. יצא לך גרוע.

3.נזק בלתי הפיך ללכה, עקב שימוש מוגזם ומפורז בכוח בניירות שיוף.

והכי חשוב, אל תתבסס על מדריך אחד.

יש לך מלא סרטונים ומדריכים באינטרנט בקשר למילוי שריטה עצמית.

• תוכן חדש...