Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שבת שלום לכולם ,

תופעה מוזרה שהתחילה אצלי בערך מהיום , לפני כיומיים החלפתי במוסך הונדה ( מורשה ) 2 בוקסות למשולש .

לאחר ההחלפה שמתי לב לתופעה של רעידת הגה במהירות של 90 קמ"ש ומעלה , הצמיגים שלי היו ישנים ושחוקים אז הלכתי וקניתי רביעייה חדשה + איזון גלגלים , הרעידות פסקו.

לא יצא לי לבדוק יותר מידיי את התופעה שמפריע לי ושמתי לב אלייה לאחר החלפת צמיגים והיא :

ההגה מתקשה לחזור למרכז לאחר פניות , במהירות גבוהה עוד איכשהו העניין פחות מורגש , אם אני מסובב את ההגה לפניה של 20 מעלות בערך במהירות נמוכה , ההגה פשוט ישאר בשיפוע ולא חוזר לקדמותו

האם ניתן לנהוג ברכב ? ממה יכולה לנבוע הבעיה? מה אפשר לעשות ? ... שילמתי הרבה כסף והייאוש גובר.

ידוע לי שיש לבצע כיוון פרונט אך חיכיתי לבצע אותו לאחר החלפת הצמיגים , ז"א ביום א' .. אך לא נראה לי שפרונט אחראי על החזרת ההגה לאמצע.

עריכה אחרונה על ידי Amertsu
פורסם

כיוון הגלגלים ("פרונט") אינו אחראי על מרכוז ההגה, אך יכול להשפיע עליו.

שים לב למשל שגם בנסיעה לאחור ההגה לא חוזר למצב ישר, כי זוויות הגלגלים מתהפכות.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

חברים ככה או ככה אני יחזור למוסך קודם לאבחון , כי התופעה לא הייתה לפני החלפת המשולשים , אבל מקריאה קטנה באינטרנט הבנתי שאין קשר ישיר בין הפורנט להחזרת ההגה למרכז לאחר פנייה .. מה עוד אפשר לעשות ?

פורסם

אז זה כל הקטע , שאני מעדיף לעבור קודם במוסך לראות שהם אכן הרכיבו הכל כמו שצריך לאחר החלפת הבוקסות למשולשים , הריי אם התופעה לא הייתה קיימת לפני ההחלפה , ממה זה יכול לנבוע לעזעזל ?!

לא באלי להשקיע עכשיו על פרונט , לחזור למוסך ואז לעשות פרונט שוב.

פורסם

כיוון פרונט תצטרך לעשות בין אם תרצה או לא, החלפת משולשים אינה פוגעת באיזון הגלגלים אלה אם המשולשים היו במצב שחיקה גבוהה שגרמו לזוית בגלגלים ולכן משולשים חדשים לא יהיו שווים לגאומטריה שהייתה לפני פלוס הצמיגים השחוקים, אזן את הפרונט והכל יסתדר.

פורסם

תשמע, לפני החלפת הצמיגים הפרונט היה על הפנים , ראו את זה על השחיקה של הצמיגים ותכלס מאז ששמתי צמיגים חדשים זה כאילו מקשה על ההגה .. הבעיה שקראתי בהמון מקומות שכיוון פרונט לא פותר את הבעיה הזו.....

פורסם
תשמע אתה הולך סחור סחור, תתחיל מהברור מאליו, לך תעשה כיוון פרונט.

אחרי זה תיהיה יותר חכם אם זה עזר או לא.

רון לא הבנתה למה אני מתכוון , הטיפול בוצע במוסך ביום רביעי האחרון , חשבתי אולי עדיף קודם למוסך שיבדקו את העניין .. לפני שאשלם כסף על הפרונט עצמו .

אני לא מנסה לחסוך על הפרונט אבל לך תדע יעשו פרונט וזה לא יסתדר .. אז עדיף לפי דעתי להתחיל קודם מהמוסך שיבדקו וויזואלית לא? ואז ללכת לפרונט

פורסם

לא, המוסך ביצע עבודת "בוקסות למשולשים".

הוא אינו אחראי על נזק שנגרם לפני זה, כגון צמיגים שחוקים לא סימטרי, כיוון פרונט לא תקין ועוד.

מה שקרה זה שהבוקסות לא היו תקינות והשפיעו על ההגה והצמיגים.

עכשיו שסידרת את הבעיה הזאת ווצמיגים חדשים, צריך ללכת לכיוון פרונט.

אין לך מה לחזור למוסך עד שלא תעשה כיוון פרונט.

רון

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

פורסם
הכיוון פרונט צריך לסדר לך את הבעיה בהנחה וההתקנה בוצעה כהלכה!

אני מאוד מקווה שההתקנה בוצעה כמו שצריך , טיפלתי במורשה יבואן .. נחייה עד מחר נתחיל מהפרונט ונראה.

• תוכן חדש...