Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

יש לנו רכב אחד סוזוקי שנת 2014 ויש ביטוח ל 2 אנשים מעל גיל 40

השאלה שלי איזה ביטוח הכי זול להוסיף עוד בנאדם בן 24 ?

שהתוספת לא תהיה משמעותית כל כך...

תודה ושבוע טוב

פורסם (נערך)

לא יעזור לך דבר - התוספת תהיה משמעותית (אלפי ש"ח לשנה), כיון שהפוליסה כבר לא תהיה מוגבלת לשני מהגים אלא ל"כל נהג מעל גיל 24 עם ותק בנהיגה מעל שנה", בהנחה שיש לך ותק כזה.

בכל מקרה, כל עוד קיימת פוליסה צריך להרחיב את הקיימת. האפשרות האחרת היא לבטלה ולרכוש פוליסה חדשה לשנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

ספריאל, נראה לי אתה ממש מגזים. בהצעות שאני קיבלתי תמיד ההבדל בין כל נהג מעל 24 לנהג יחיד נקוב היה מאות בודדות של ש"ח.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

אתי בדקתי את העניין לפני מספר חודשים. לביטוח חובה+מקיף ההפרש בין שני נהגםנקובים מעל גיל 50 לבין כל נהג מעל 24 היה בסדר גודל של 3000 ש"ח.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני מעל 24 עם רשיון מעל 5 שנים, תודה על העזרה אבל אני זקוק לתשובה יותר חד משמעית שאני יוכל ליצור קשר עם החברת ביטוח ... אשמח לשמות גם

פורסם
אתי בדקתי את העניין לפני מספר חודשים. לביטוח חובה+מקיף ההפרש בין שני נהגםנקובים מעל גיל 50 לבין כל נהג מעל 24 היה בסדר גודל של 3000 ש"ח.

היום בדיוק בדקתי הצעות מחיר לחידוש הביטוח בפאביה.

ההבדל בין נהג יחיד נקוב לכל נהג מעל 24- 197 ש"ח.

כך אני גם זוכר שההפרש היה בביטוח של שאר המכוניות בבית. נראה לי שהייתה אצלך אי הבנה 3000 ש"ח זה אולי ההפרש במקרה של נהג צעיר\חדש.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

מעיד מניסיון אישי,

גם אני עברתי לפני שנה+ שינוי ביטוח רכב מ-2 נהגים מעל 40 לכל נהג מעל 24 (שאינו נהג חדש)

את השינוי עשיתי במעמד חתימת חוזה חדש לשנה חדשה ולא באמצע תקופה

השינוי לא העלה לי את מחיר הביטוח בכלל (לאחר ויכוח). מאז זה נשאר ככה קבוע גם שנה העוקבת

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

יתכן שטעיתי והיה מדובר בכל נהג מעל 21, אבל לא מזמן חשבתי להרחיב את הביטוח על הסויפט שלי עבור נהג מעל 24 והיה מדובר בתוספת של כ-1000 ש"ח לכ-4 חודשים (מעל ביטוח לבני 50 ועלה), ומכאן האקסטראפולציה.

פורסם

יתכן, הכל הלך טלפונית ולא נכנסתי לסעיפים.

יבדק שוב לקראת 1 בספטמבר (תאריך חידוש הביטוח), אם כי ספק אם יבוצע.

פורסם
מעיד מניסיון אישי,

גם אני עברתי לפני שנה+ שינוי ביטוח רכב מ-2 נהגים מעל 40 לכל נהג מעל 24 (שאינו נהג חדש)

את השינוי עשיתי במעמד חתימת חוזה חדש לשנה חדשה ולא באמצע תקופה

השינוי לא העלה לי את מחיר הביטוח בכלל (לאחר ויכוח). מאז זה נשאר ככה קבוע גם שנה העוקבת

בהצלחה

איזה חברת ביטוח?

פורסם

ביטוח ישיר (03-5555555)

וכמו שהדגשתי, השינוי נעשה במעמד חתימת חוזה חדש עימם לשנה שלמה.

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
היום בדיוק בדקתי הצעות מחיר לחידוש הביטוח בפאביה.

ההבדל בין נהג יחיד נקוב לכל נהג מעל 24- 197 ש"ח.

כך אני גם זוכר שההפרש היה בביטוח של שאר המכוניות בבית. נראה לי שהייתה אצלך אי הבנה 3000 ש"ח זה אולי ההפרש במקרה של נהג צעיר\חדש.

197 ש"ח לשנה תוספת או לחודש?

ואיזו חברת ביטוח?

• תוכן חדש...