Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

חברה שלי הלכה להתייעצות במכון "זינוק" ונרשמה באותה פגישה לאחר שהיועצת לחצה עליה.

והשאירה אשראי פיקדון.

במכון אמרו לה שאם היא תרצה לבטל את ההרשמה שתתקשר 30 ימים לפני ותבטל ללא עלות.

אך אם תבטל פחות מחודש למועד תחילת הקורס היא תשלם עשרה אחוזים מהקורס וזה חתום בחוזה איתם.

היא נזכרה לבטל 29 ימים לפני, והם דורשים כעת 900 שקלים.

אני מודע לחוזה, אך האם זה מקובל במכונים?

אין פה חוק הגנת הצרכן? זה ממש חלטורה לגבות כסף לקורס לפני שהתחיל.

מה דעתכם?

תמיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם היא חתמה על זה וידעה את זה, איפה הבעיה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם היא לא קיבלה ספרים, או כל חומרי לימוד אחרים, עליה לשלם עמלת ביטול של 5% או 100 ש"ח, הנמוך ביניהם.

אך,אם היא השתמשה בחוברות או ספרים שלהם, עליה לשלם עליהם.

בלי קשר - "זינוק" זה מקום די גרוע ללמוד בו - כך שמעתי מלא מעט תלמידים שעברו שם. מה שכן, הם אחת מ-2-3 חברות בשוק, המלמדות פסיכומטרי ,תלמידים עם קשיי למידה

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
הבעיה היא שיש חוקים :roll:

http://www.consumers.org.il/item/cancel_courses

האמת היא שבקישור הזה כתוב שחור על גבי לבן שקורס פסיכומטרי שיבוטל 30 ימים או פחות לפני הקורס יעלה 10% מסכום הקורס.

זה הגיוני כי שמרו לה מקום, ולא אפשרו לאחרים להירשם.

אולי מבחינה משפטית יש איזו התנגשות בין 14 ימי עסקים לבין 30 ימי לפני תחילת הקורס, אבל אני לא מבין בזה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...