Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4012 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סקרנות - מה יש לך היום?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

Audi A3 8v 1.8 sharp/sline 2013 יד 1

בתחילת יבוא הדגם לא היו קיימים טמבונים של Sline, כנראה מסיבות של תמחור.

אקזמפלר ממש שמור עם אחריות מורחבת בתשלום של הבעלים הקודם ל 4 שנים+שנת רצון טוב.

הייתי חייב רכב אוטומטי עקב ניתוח

ובסופו של דבר התאהבתי ברכב הזה.

שקלתי brz/gt86 וסקודה Vrs אך משהו ביוקרה, במראה הרכב חיצונית, פנימית ובאיכות החומרים באודי משך אותי יותר מהסקודה. הטויוטה והסובארו נפסלו עקב עלות ביטוח אסטרונומית וחוסר מקום מהותי בספסל האחורי.

הרכב מרגיש בסטוק הרבה יותר חי מאשר ה gti מהדור הקודם(סתם לידע כללי, ה 1.8 החדש סטייג 1 יותר חזק מאשר 2.0 מהדור הקודם סטייג 2+). בנוסף השלדה החדשה מדהימה! אין מה להשוות בין התנהגות הרכב הנ"ל בסטוק לבין ההתנהגות של הגולף לאחר השיפורים, הדבר היחיד שאני מאוכזב ממנו זה ההגה שמרגיש מנותק לגמריי מהכביש, קל מדי אפילו לעומת הדור הקודם של A3.

בסופו של דבר אני ממש מבסוט מהחבילה הכוללת. אשקיע טיפה בקוסמטיקה ובדברים אחרים ברכב הנ"ל, אך מנסיון עבר זה יהיה הרבה יותר מצומצם, מפני שהרכב הפעם פונה לקהל יעד דיי מבוגר שלא יעריך את ההשקעה לעומת רכבי הקודמים.

The New One 77e2bebd62436d416401f430963297c7.jpg

VS

The Previous af1b6fa05455825326e0201cce6d0ecb.jpg

69d9eb064ee9a7bdc2645d524a600295.jpg

עריכה אחרונה על ידי CNX

• תוכן חדש...