Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה שיותר מקורי, יותר טוב. לא אוהב ש"בעלי מקצוע" מתעסקים ברכב, אפילו בשביל התקנת מערכת צריך לפרק דלתות ותמיד שוכחים להחזיר איזה קליפס או שניים ואז מתחילים הקירקושים. שלא לדבר על שיפורי מנוע, מעטים המוסכים שפותחים היינס לפני פירוק ומרכיבים לפי כל השלבים הנכונים, אפילו גירוזים למינהם, סגירה עם מומנט מסויים וכו'. יש הרבה דוגמאות. שורה תחתונה - בשבילי, רק מקורי.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מאוד תלוי אם השיפורים הם לטעמו של הקונה - אם כן, זה מוסיף. אם לא, זה גורע מאוד עד כדי דיל-ברייקר.

בכל מקרה, לנסות להחזיר את עלות ההשקעה על גב הקונה, מצליחה ב-0.000001% מן המקרים.

משכנתא זה קל

פורסם
למה שתוספות אשר נקנו עד ידי המוכר יגיעו לידיכם בחינם.? (Freak_Miky)

את כל הרכבים שלי קניתי AS IS ומכרתי AS IS, גם אם הוספתי דברים.

כל מה שאתה יכול לקחת תיקח, כל מה שדורש פירוק תשאיר (או תדאג לפרק לפני המכירה כך לא אדע על זה).

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אין בעיה לפרק את התוספות שהתקנת (אם זה אפשרי ויש להן ערך בפני עצמן), אבל לפרסם רכב עם תוספות שיוסרו לפני המכירה זה קצת לא הגון.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

למה לא הוגן? כי הקונה רוצה את כל השיפורים בלי להוסיף עליהם שקל?

דווקא לדעתי זאת האופציה הכי טובה לשני הצדדים. מצד אחד לקונה יש את האפשרות לבחור אם לשלם יותר ולקבל רכב מוכן (הרי ברור שזה יצא יותר זול מללכת ולבנות הכל מחדש בעצמך) או לקבל אותו בלי השיפורים.

מצד שני, הקונה רואה בפרסום שמדובר ברכב ששופר ובמה בדיוק ולא מוצג בפניו מצג שווא שמדובר ברכב סטוק שלא שופר בחיים וננהג ע"י האמא לקניון ובחזרה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לא הוגן כי הרכב מוצג בפרסום עם השיפורים במחיר X.

אם המוכר מראש מתכוון להסיר את התוספות, מן הראוי שיפרסם את הרכב בלעדיהן.

כמובן, אם המודעה מראש נוקבת במחיר X ללא תוספות ומחיר Y איתן, הכל בסדר ואין לי שום טענה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אם הרכב במצב טוב וזה לא דגם נפוץ במיוחד אז אפשר להתפשר גם כשיש תוספות והתקנות.

אם אלה תוספות מקוריות של היצרן שהגיעו בגדם מפואר יותר והבעלים קנה והתקין לבד - אחלה.

למרות שהכי טוב לקנות את הרכב במצב מקורי לגמרי ואז אתה יכול להוסיף לו מה שמתחשק לך.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תמיד ראיתי מודעות: ברכב מותקן בלה בלה בלה, יש אפשרות לפרק את השיפורים, או לחילופין, ברכב מותקנת מערכת ככה וככה ויכולה להישאר בתוספת תשלום של x.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

בקיצור, אם המוכר מפרסם רכב במחיר ה"מופשט" וכלולות במודעה תוספות אך בפגישה עמו הוא מראה את הרכב ומציע את התוספות בתוספת תשלום, זו דיי הונאה. אך אם במודעה יש מחיר לרכב עם התוספות ומחיר לרכב סטוק אז העניין די הגון והגיוני.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כל מודעה שלא כתוב בה מצב הרכב האמיתי היא סוג של הונאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

אני פרסמתי רשימת תוספות ברכב והמחיר הכולל היה 180k. בנוסף פרסמתי אפשרות למכירת הרכב במצב סטוק ב 125k.

המצב היה שאנשים רצו לקנות את הרכב ב 125k כולל כל התוספות!!!!! (זוהי פשוט טמאות לשמה) למה שאתן מתנה ב 100k? לא מספיק שאני מוריד 30-50 אחוז על כל תוספת?.

בסופו של דבר הגיע בחור הגון, סגרנו על 123k על רכב מקורי ובסוף קיבלתי מעל 180k על הכל. יש משהו יותר יפה והגון מזה?

עריכה אחרונה על ידי CNX
פורסם

מאד תלוי בסוג השינויים ובטיבם. איך הם בוצעו ועל ידי מי, זה סיכון שחייב להיות מחושב. זה גם מאד תלוי בקונה, יש כאלה שמעדיפים עירומים ויש שמעדיפים מוכנים עם התוספות.

אישית, אין לי בעיה כל עוד השינויים חוקיים, תקינים ומתאימים לי. הייתי מוכן גם לשלם על זה, בכיף. אף אחד לא צריך להפסיד עליי.

פורסם
אני פרסמתי רשימת תוספות ברכב והמחיר הכולל היה 180k. בנוסף פרסמתי אפשרות למכירת הרכב במצב סטוק ב 125k.

המצב היה שאנשים רצו לקנות את הרכב ב 125k כולל כל התוספות!!!!! (זוהי פשוט טמאות לשמה) למה שאתן מתנה ב 100k? לא מספיק שאני מוריד 30-50 אחוז על כל תוספת?.

בסופו של דבר הגיע בחור הגון, סגרנו על 123k על רכב מקורי ובסוף קיבלתי מעל 180k על הכל. יש משהו יותר יפה והגון מזה?

המקרה שלך נדיר להערכתי. לשלם תוספת של 50% על תוספות.

האם מדובר ברוכש שהכיר אותך קודם?

באיזה מכונית מדובר ומה התוספות?

אישית אני אוהב מכונית שלא נגעו בה וגם מאמין שיהיה קשה יותר למכור מכונית עם שינויים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם (נערך)

הרוכש לא הכיר אותי

Golf Gti Mk6 manual 3 doors

המון תוספות כוח, התנהגות, בלימה, איבזור וכו'. לאותו הזמן הMk6 היחידה עם דיפרנציאל מוגבל החלקה שהותקן בגיר חדש נוסף שקניתי.

אתה צודק שקשה למכור רכבים עם שינויים רבים אך הרכב הנ"ל היה מאוד מפורסם בז'אנר, שמור על ידי בצורה חולנית הן מכנית והן קוסמטית.

תמיד אני אומר לאנשים, תטפל טוב, תשקיע בדברים הנכונים, את העבודה תבצע במקום איכותי ביותר ויהיה מי שיעריך את זה. במקרה שלי לא הצלחתי למכור את הרכב קומפלט וחבל שכך, מצד שני הרבה אנשים טובים הרוויחו חלקים מצויינים, הרוכש הרוויח רכב מצויין שלא התעללו בו לעומת רכבים רבים אחרים.

*יש לציין שלמרות כל השיפורים הרכב לא נוצל למטרות של לחיצות וטיולים. סך הכל רציתי להיות בעלים של הסימן 6 הכי מיוחדת בארץ.

עריכה אחרונה על ידי CNX

• תוכן חדש...