Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ההבדלים בין 407 ST לSR

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

חוץ מהג'אנטים וידיות בצבע הרכב מה עוד ההבדל בין 407 ST המפואר לSR הפשוט?

תודה מראש

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

עוד הבדלים הזכורים לי: חיישני אורות וגשם, מראה פנימית פוטואלקטרית, ריפודי קטיפה, פסי כרום על הפגושים, מראות מתקפלות חשמלית

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

בשרשור שלי בתגובה 4 מניתי את ההבדים. בטח פספסתי כמה וגם לא הכל מופיע בפרוספקט. למשל דיפון קטיפה במסגרות הפנימיות של הדלתות. שמשדרג מאוד את המראה של האינטריור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=540517

בשרשור יש גם פרוספקט של 407 ובו שתי הגרסאות.

לדעתי שווה כל שקל השדרוג הזה. אם כי הן נדירות יותר ורוב האקזמפלרים הם באמת הפשוטים מהליסינג.

לדעתי ברכב כזה, הגרסה המאובזרת מעניקה לך את התחושה של "רכב מנהלים". גרסאות הליסינג נראות ומרגישות הרבה יותר פושטיות.

יואב :arrow:

פורסם
בשרשור שלי בתגובה 4 מניתי את ההבדים. בטח פספסתי כמה וגם לא הכל מופיע בפרוספקט. למשל דיפון קטיפה במסגרות הפנימיות של הדלתות. שמשדרג מאוד את המראה של האינטריור.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=540517

בשרשור יש גם פרוספקט של 407 ובו שתי הגרסאות.

לדעתי שווה כל שקל השדרוג הזה. אם כי הן נדירות יותר ורוב האקזמפלרים הם באמת הפשוטים מהליסינג.

לדעתי ברכב כזה, הגרסה המאובזרת מעניקה לך את התחושה של "רכב מנהלים". גרסאות הליסינג נראות ומרגישות הרבה יותר פושטיות.

תודה רבה! המחירים ביד2 בערך אותו דבר וברור שאני מעדיף ST אבל השאלה מה יש עם נתונים טובים

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

כנראה שלא ביקרת באחד כזה.

ה SR נראה כמו משפחתוליסינג פשוט.

ה ST נראה רכב מנהלים אמיתי. הרגשה שאתה באמת נוסע כמו מלך.

פורסם (נערך)

אני לפני שקניתי את ה אס טי שלי ישבתי גם באס אר. תראו ההבדל פשוט משמעותי. חוויה שונה לגמרי, כמו שנטען גם בתגובה שמעליי. לא כל ההבדלים גם מופיעים בפרוספקטים.

הנה הרשימה שמצאתי ומופיעה בקישור שלי למעלה.

זה לקוח מהפרוספקט של 407, 2007.

הפרוספקט המלא מצורף בשרשור שצירפתי בתגובתי הקודמת.

אני חושב שהחל ממתיחת הפנים, פסי המיגון גם בדגמים הפשוטים הם בצבע הרכב.

בדגם ה ST יש כמה תוספות מעניינות, על פני ה SR:

חיישן גשם ואורות

מגנזיום גדול יותר וריפוד מושבים ודלתות קטיפה, כמו שנאמר

מראות מתקפלות

בקרת אקלים מפוצלת

שמשה קדמית המונעת חדירת חום

הגה עור

מראות וידיות בצבע הרכב, פס ניקל בפסי המיגון

סף דלתות אלומיניום

תאורה בדלתות

כיוונונים גובה ומותניים במושב הנוסע

משענת יד קדמית שני מצבים ומשענת אמצעית מאחור

עריכה אחרונה על ידי ברמונדו

פורסם
תודה רבה! המחירים ביד2 בערך אותו דבר וברור שאני מעדיף ST אבל השאלה מה יש עם נתונים טובים

זו כמובן שאלה טובה. אני אחרי שראיתי כמה אקזמפלרים שהיו בליסינג, התחלתי להתעקש על ידיים פרטיות בלבד.

כמו כן אחרי שראיתי גם st וגם sr, נהיה לי ברור שאם אני אקנה 407 , אז רק st.

אני בסוף קניתי את הרכב עם המחיר המבוקש הכי גבוה ביד 2, ובצדק.

כמובן שהיה מיקוח על המחיר המבוקש, אבל עדיין קניתי את האקזמפלר הכי יקר וזה השתלם ביישור קו ומשתלם בינתיים.

יכלתי לקנות את הגרסאות הפשוטות בהרבה פחות כסף, אך בטח הייתי משקיע את ההפרש על יישור הקו...

• תוכן חדש...