Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

יש לי שאלות בנוגע לתחום הצילום בו אני לא מבין מהומה (גם לא לצלם באייפון).

א' - בוא נניח יש לי חדר סגור בו מס' אנשים סביב שולחן, לא משהו גרנדיוזי, ואני רוצה לצלם אותם מדברים. איזה ציוד צילום אני צריך לכך ? האם המיקרופון של המצלמה יספיק או זה כבר התעסקות עם מיקרופונים וכו' ?

ב' -

איזה סוגי מצלמות יכולות לצלם HD ככה כמו בקליפ ? איכות ממש טובה.

ג' - האם שאני מצלם אני חייב איזו עמדה ? או שאפשר להחזיק את המצלמה ולא יהיו "ריצודים" ?

ד' -

איך עושים את ההתחלה של הסרטון הזה ?

ה' - יש רק אחד

תודה רבה לעוזרים מתחום הצילום !!

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

תלוי עד כמה מקצועי אתה רוצה שזה יראה.

אתה יכול לצלם ב- LG-G4 ויצא סביר ואתה יכול לצלם ב- canon 5d mkIII + פלאשים ייעודיים לווידאו + רקעים + מקרופון.

אם זה היה תלוי בי?

לדאוג שתהיה תאורה מספיק טובה בחדר. שהאור ייפול על המצולמים ולא יהיה מאחור/מהצד שלהם.

מצלמה - להשכיר מצלמה מחנות צילום למשך הזמן הדרוש + מיקרופון חיצוני. (איכות הסאונד תישמע טוב יותר.)

עכשיו ננסה לעשות סדר ולענות לשאלות שלך לפי הסדר:

א. אני לא מומחה לסאונד, אבל עדיף מקרופון חיצוני. (לא כזה שעל הבגד או על השולחן, זה כבר יותר מדי. כזה שאפשר לשים על המצלמה)

ב. כמעט כל מצלמות ה- SLR החדשות יכולות לצלם באיכות HD.

ג. מומלץ להעמיד את המצלמה על חצובה. בא לך להחזיק את המצלמה למשך כל הפנל? אתה תתעיף.

ד. זה יכול להיות 2 דברים:

1. ציירו את הדמויות וצילמו.

2. הוסיפו את הדמויות אח"כ באחת מתוכנות העריכה.

ה. תמיד יש שניים לפחות...

פורסם

הפתיח בשאלה ד' שלך, נעשה בתוכנה שנקראת "אפטר אפקטס" של אדובי.

למען האמת זה אפטר די בסיסי.

יש אנשים שהמקצוע שלהם הוא לעבוד על התוכנה הזו - "אפטריסטים".

גילוי נאות - אני אפטריסט במקצועי...

לגבי שאר השאלות ששאלת, יש צורך בציוד בסיסי מינימלי כמו מיקרופונים, תאורה, מצלמה וחצובה.

הכל תלוי ברמת הוידאו שאתה רוצה להפיק ומטרתו.

• תוכן חדש...