Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
של איזו חברה?

במחיר של 450 שקל לשני צמיגים זה כנראה צמיגים סיניים גרועים.

צמיגי CARBON SERIES.

אם זה לא טוב אז על איזה צמיגים היית ממליץ?

פורסם
תגדיר תקציב, צמיג חסכוני? שקט? תכונות מסויימות אחרות?

אני לא ידעתי שיש בכלל מבחר של צמיגים לפי תכונות חח

צמיג חסכוני בעיקר לדעתי.. על שקט אני יכול לוותר.

חסכוני ועמיד.

אין לי ממש איך להגדיר תקציב כי בהתאם למה שאתה מקבל אפשר להגדיל או להקטין אותו.

השאלה גם כמה התכונות "ייכנסו לפועל" למרות שאני מחליף רק 2 צמיגים (אחוריים)?

פורסם

מה לגבי "אוחז"?

נושא החסכון בדלק בצמיגים הוא זניח יחסית, לא במעט משום שההבדלים לא כל כך מוחשיים.

אפשר לדבר על חסכון עקב אורך חיים ארוך יותר של הצמיג, אך אני מהמר שהגורם להחלפה יהיה התיישנות ולאו דווקא שחיקה.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
מה לגבי "אוחז"?

נושא החסכון בדלק בצמיגים הוא זניח יחסית, לא במעט משום שההבדלים לא כל כך מוחשיים.

אפשר לדבר על חסכון עקב אורך חיים ארוך יותר של הצמיג, אך אני מהמר שהגורם להחלפה יהיה התיישנות ולאו דווקא שחיקה.

אני דווקא קראתי איפשהו שיש הבדל בחסכון בדלק בעיקר בין צמיגים סיניים לצמיגים איכותיים. אפילו קראתי נתון של 7.5%.

לא יודע כמה אמין אבל זה לא נשמע קצת. אני גם לא ממש רואה איך צמיג שונה יכול לחסוך 7.5% בצריכת דלק שנתית.

בכל מקרה, אני אשמח להמלצה על צמיגים. ברור שכסף זה שיקול אבל הכל בהתאם. אני לא רוצה לחסוך 200 שקל ולנהוג עם צמיג שלא יתן לי לב שקט.

185/70R/14

אופטימאלית הייתי רוצה להחליף 4 צמיגים אבל הצמיגים הקדמיים שלי בני שנתיים וחצי ונראים טוב מאוד (האוטו נסע ממש קצת מאז שהוחלפו הצמיגים).

פורסם
היי מאור,

לגבי הצמיגים: יש לקבל את חוות דעתו של צמיגאי מורשה.

מנורות: אני יודע שסובארו פועלים ע"פ הוראות היצרן ומספקים מנורות מקוריות בלבד.

לגבי החלפת מנורות לא ניתן לתת הדרכה להחלפה מפני שאדם לא מקצועי יכול לגרום לנזק.

תודה, אייל :)

כבר זמן מה שאני רואה את התגובות שלך וכל פעם מתפעל מחדש ..

בן אדם שואל איך מחליפים נורה, לא איך מבצעים טיימינג בעזרת מברג פיליפס .

כמעט כל תגובה שלך היא: "פעולה זו מסוכנת מאוד ובנוסף לזה, שקר כלשהו יכול להיגרם, גש למוסך סובארו מורשה" .

Audi A3 8L

• תוכן חדש...