Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4019 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הצמיגים הקדמיים שלי מ2013 והאחוריים מהשבוע האחרון של 2009.

הקדמיים נראים מצויין אבל האחוריים נראים יחסית סדוקים.

מצרף תמונות.

הפלאש והקרבה לצמיג ממש גורמים לזה להראות גרוע.

אבל בכל זאת.. מתי נכון להחליף צמיג?

בנוסף על צמיג קדמי אחד לא רשום התאריך. למה זה?

עכשיו לשאלה לגבי הנורת קבינה.

הבנתי שיש אפשרות להחליף את הנורה הישנה בנורת לד באמצעות מתאמים.

יש משהו שאני צריך לדעת לגבי זה?

ובכלל, איך אני פותח את הפלסטיק כדי להגיע למנורה? (זאת תמונה מגוגל)

$_57.JPG

20150627_195500.jpg

20150627_195518.jpg

20150627_195531.jpg

פורסם

הצמיגים מאחור נראים יבשים מאוד,תחליף.

צמיגים גם אם הסוליה לא שחוקה אפשר לראות עליהם אם הם יבשים כמו אצלך.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

מעבר לתמונות, יש איזשהם מדדים שלפיהם אפשר לראות שהצמיג גמור ושכדאי להחליף? איך להבחין בין סדקים שטחיים לבין סדקים מסוכנים?

ואיפה כדאי לקנות צמיגים? אני ממש לא מבין בזה.

פורסם

היי מאור,

לגבי הצמיגים: יש לקבל את חוות דעתו של צמיגאי מורשה.

מנורות: אני יודע שסובארו פועלים ע"פ הוראות היצרן ומספקים מנורות מקוריות בלבד.

לגבי החלפת מנורות לא ניתן לתת הדרכה להחלפה מפני שאדם לא מקצועי יכול לגרום לנזק.

תודה, אייל :)

פורסם (נערך)

זאת אימפרזה ניו איג׳?

מה מידת הצמיגים?

בקשר למנורה, שמתי אצלי באימפרזה אחת כזאת. אתה צריך לחבר אותה עם המתאם האמצעי שבתמונה הקטנה בצד שמאל. מאמין כשתפתח את הפלסטיק של בית הנורה אתה כבר תבין.

1b13779e8e07bc2708c077138eb410bd.jpg

עריכה אחרונה על ידי Adamm
פורסם
היי מאור,

לגבי הצמיגים: יש לקבל את חוות דעתו של צמיגאי מורשה.

מנורות: אני יודע שסובארו פועלים ע"פ הוראות היצרן ומספקים מנורות מקוריות בלבד.

לגבי החלפת מנורות לא ניתן לתת הדרכה להחלפה מפני שאדם לא מקצועי יכול לגרום לנזק.

תודה, אייל :)

יותר נזק מהמנורה המקורית שמגיעה ל5000 מעלות תוך 10 שניות? קשה לי להאמין. במקרה הכי גרוע אני אצא עם פיוז שרוף.

זאת אימפרזה ניו איג׳?

מה מידת הצמיגים?

בקשר למנורה, שמתי אצלי באימפרזה אחת כזאת. אתה צריך לחבר אותה עם המתאם האמצעי שבתמונה הקטנה בצד שמאל. מאמין כשתפתח את הפלסטיק של בית הנורה אתה כבר תבין.

1b13779e8e07bc2708c077138eb410bd.jpg

כן אחי, ניו אייג'.

מידת צמיגים 185/70R14.

לגבי המנורה, כן אני כבר קצת הסתכלתי בעצמי בEBAY על כל הדברים האלה.

יש כמה סוגים. אתה מרוצה ממה שקיבלת?

אני חשבתי על זה: http://www.ebay.com/itm/2x-Car-Vehicle-Interior-Panel-Light-48-SMD-LED-T10-Festoon-Dome-Bulb-Lamp-White-/111481291237?pt=LH_DefaultDomain_15&hash=item19f4cd81e5&vxp=mtr

וכן אני יודע שמגיעים 2 ואין לי מה לעשות עם 2, אבל זה יוצא כמעט אותו מחיר כמו לקנות 1.

תודה.

פורסם (נערך)

האמת ששמתי אצלי כזאת בלינק שהבאת. יש לה גוון קצת כחלחל מהמנורה בלינק שאני שמתי פה (שמתי כזאת בתא המטען ויש להן גוון לבן וחזק).

שתיהן מנורות לד מאוד חזקות .

פורסם
האמת ששמתי אצלי כזאת בלינק שהבאת. יש לה גוון קצת כחלחל מהמנורה בלינק שאני שמתי פה (שמתי כזאת בתא המטען ויש להן גוון לבן וחזק).

שתיהן מנורות לד מאוד חזקות .

אין אפשרות לשלוט על עוצמת הבהירות? זה משהו שהיית מגדיר כ"בהיר מידי"?

הנורה של התא מטען היא באותו סגנון כמו הנורה בקבינה? ז"א שאם אני קונה 2 כמו בקישור שהבאתי אני יכול כבר להחליף את שתיהן?

שאלת לגבי הצמיגים, אשמח אם תוכל להוסיף משהו :)

פורסם (נערך)

אין אפשרות לשלוט בעוצמת הבהירות.

זה לא בהיר אבל רק אחרי שהתקנתי את הלד בתא המטען שהוא לבן יותר הבנתי את הבדלי הצבעים ביניהם. מה שבטוח שהוא מאיר הרבה יותר טוב מהמוקרי שלך עכשיו.

בתא המטען לפחות אצלי באימפרזה 99, זה חיבור אחר לגמרי בתא המטען. אני פשוט חתכתי לגמרי את בית המנורה שם וחיברתי את המינוס והפלוס של הלד למינוס והפלוס של החיווט מנורה. לא דבר מסובך לעשות אם יש לך קצת הבנה בסיסית(כמובן שהמפתח לא יהיה בסווטיצ׳ כי זה ישרוף את הפיוז במהלך העבודה).

לא חייב לחתוך חוטים וכו’, יש גם לדים שמתאימים לבית המנורה המקורי בתא המטען אבל אצלי זה האיר חלש מידי.

בכללי עשיתי פרוייקט מעייף של לדים בלוח השעונים והמחוונים של המזגן.

ac629fbe23aaca72ee2e228cf91e25cb.jpg

בקשר לצמיגים, אני פחות מבין בתחום הזה, חכה לעוד תגובות.

פורסם
מעבר לתמונות, יש איזשהם מדדים שלפיהם אפשר לראות שהצמיג גמור ושכדאי להחליף? איך להבחין בין סדקים שטחיים לבין סדקים מסוכנים?

בפשטות, אפשר להתייחס לגיל כולל של ארבע שנים, לנסועה של שמונים אלף קילומטרים או לעומק חריצים של שלוש מילימטר כאורך החיים המקסימלי לצמיג, בלי קשר למצבו.

כמו כן, התיישנות הצמיג מלווה לא רק בסדקים אלא גם בדהיית צבע הצמיג וגם בהתייבשות של הצמיג שגורמת לו להיות קשיח יותר גם

- דבר המהווה אינדיקציה נוספת למצבו.
הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם
אין אפשרות לשלוט בעוצמת הבהירות.

זה לא בהיר אבל רק אחרי שהתקנתי את הלד בתא המטען שהוא לבן יותר הבנתי את הבדלי הצבעים ביניהם. מה שבטוח שהוא מאיר הרבה יותר טוב מהמוקרי שלך עכשיו.

בתא המטען לפחות אצלי באימפרזה 99, זה חיבור אחר לגמרי בתא המטען. אני פשוט חתכתי לגמרי את בית המנורה שם וחיברתי את המינוס והפלוס של הלד למינוס והפלוס של החיווט מנורה. לא דבר מסובך לעשות אם יש לך קצת הבנה בסיסית(כמובן שהמפתח לא יהיה בסווטיצ׳ כי זה ישרוף את הפיוז במהלך העבודה).

לא חייב לחתוך חוטים וכו’, יש גם לדים שמתאימים לבית המנורה המקורי בתא המטען אבל אצלי זה האיר חלש מידי.

בכללי עשיתי פרוייקט מעייף של לדים בלוח השעונים והמחוונים של המזגן.

ac629fbe23aaca72ee2e228cf91e25cb.jpg

בקשר לצמיגים, אני פחות מבין בתחום הזה, חכה לעוד תגובות.

ראיתי שיש לוחות לדים כאלה עם בורג באמצע שמאפשר להגביר או להקטין את העוצמה.

בכ"מ בדקתי את הגודל של הנורה והיא בערך 2.5 ס"מ. בכל לוח לדים כזה שמצאתי בEBAY, המתאם שמגיע הוא החל מ3 ס"מ.

מה אני אמור לעשות? אתה לא נתקלת בבעיה כזאת?

הייתי מת לעשות איזה פרוייקט בעצמי אבל מצד שני קצת חבל לי על הזמן. הרכב שלי לא כזה יפה חיצונית. נזקי שמש, דפיקות קטנות פה ושם, שריטות ובכללי רכב ישן שלא ממש מרגיש נכון להתעסק איתו יותר מידי או להשקיע בו. מספיק כסף וזמן הוא צורך על תחזוקה.

אבל יפה מאוד. נראה לא ממש פשוט להתעסק עם הלוח שעונים.

בפשטות, אפשר להתייחס לגיל כולל של ארבע שנים, לנסועה של שמונים אלף קילומטרים או לעומק חריצים של שלוש מילימטר כאורך החיים המקסימלי לצמיג, בלי קשר למצבו.

כמו כן, התיישנות הצמיג מלווה לא רק בסדקים אלא גם בדהיית צבע הצמיג וגם בהתייבשות של הצמיג שגורמת לו להיות קשיח יותר גם

- דבר המהווה אינדיקציה נוספת למצבו.

אוקיי. תודה.

פורסם

טוב נכנסתי לצמיגייה בדרך.

הבהרתי למוסכניק שאני לא מתכוון לקנות, רק לקבל חוות דעת.

הוא אמר שצריך להחליף צמיגים.

בסוף שאלתי אותו גם כמה יעלו לי צמיגים חדשים והוא אמר 450 שקל לשניהם. נשמע סביר?

צמיגי 185/70R14.

• תוכן חדש...