Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

החל מיום שלישי צצה לי בעיה בשליטה על הסגירה של החלון השמאלי שקרוב לנהג באמצעות הלחצן שעל הדלת.

אני לא מצליח לסגור את החלון אוטומטית כשאני לוחץ על הכפתור, החלון נסגר עד חצי ונפתח חזרה. ניסיתי לאפס דרך הסוויץ של הדלת וגם כן דרך לחיצה ארוכה על הכפתור

ביקרתי היום במוסך מורשה ורשמי של צ'מפיון ולא זכור לי איזה חלק הלך ונהרס(או פקד/בקר/מנוע חשמלי)

אבל השווי שלו זה2500 שקל ללא עבודה, האחריות של הרכב לרוע מזלי נגמרה לפני כשבועיים ובעקבות כך המוסך מבקש בקשה חריגה שלאחר מימוש האחריות, אם בכלל יאשרו

אשמח לקבל חוות דעת כללית בנושא וכן המלצות לאנשי מקצוע שמטפלים בתחום(חשמלאי רכב/זגג רכב וכו'...),אני גר בצפון

בכל מקרה חשבתי לנסות להשיג בדרך עקיפה חלק חילוף מקורי ואפילו משומש ובנוסף לקחת את הרכב לאיזה כפר ערבי/צ'רקסי/דרוזי לטפל שם

פורסם (נערך)

איזה רכב איזה שנה איזה דגם

תן לנו פרטים.

לפעמים המוסך יכול לחרטט אותך ולעשות עליך קופה ואתה תשלם כי אתה לא יודע.

שבכלל הפתרון לבעיה נמצא במרחק נגיעה, ו10 דק של עבודה פותרות את הבעיה.

בכל אופן, בכל בעיה בחלון חשמלי, ביחוד ברכב חדש יחסית, אני תמיד מהמר על בעיית מגעים או בעיה אלקטרונית קלה.

לפעמים ניקוי יסודי של לוח הלחצנים\ המתגים פותר את הבעיה.

עריכה אחרונה על ידי nir100
פורסם (נערך)

לא אחי, מדובר ברכב במצב מהאגדות, רכב שני בבית כמעט ולא נוסע כלל, עשה 20,00 ק"מ והוא שנתיים ++++ על הכביש

החלון השמאלי לא מתהג כמו הימני, הוא די השתגע(רשמתי למעלה פירוט)

מבחינת נותן השרות, מוסך מורשה של צ'מפיון המנוע של הדלת שבק חיים

אשמח להמלצות ועצות ואנשי מקצוע שמעסקים בנושא אזור צפון\בכל מקרה ישלי גם נסיעה לפתח תקווה ככן שייתכן שתהיה לי הזדמנות ללכת לאיש מקצוע בזור פתח תקווה, לבנתיים אעדיף כעדיפות ראשונה את אזור הצפון(אני גר ליד טבריה)

עריכה אחרונה על ידי israeltomer
פורסם

באזור חיפה אני יכול להמליץ לך על וואליד, חשמלאי רכב בחסד עליון.

יושב ממול לשווארמה חזאן פורד בלב המפרץ - מול אליאב סוכנות רכב.

• תוכן חדש...