Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4028 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקינו לי היום בבית אינטרנט של הוט, והראוטר נמצא בממד. אני נמצא בחדר כ5 מטרים מהממד ואני מקבל קליטה בינונית (3 מתוך 5) רוב הזמן, ובספידטסט אני מקבל במצב הכי טוב הורדה כ15 מגה והעלאה 2 מגה(חבילה 100 מגה). בחיבור חוטי לראוטר אני מקבל 100 מגה.

מהן הדרכים המומלצות בהן אפשר להגדיל את המהירות אצלי בחדר? ראיתי מידע ברשת על מגדילי טווח, וכאלה שמעבירים אינטרנט דרך רשת החשמל, ואני קצת מבולבל מה עדיף.

יש לי 2 ראוטרים לא בשימוש, kasda kw5212 ו- tp-link tl-wr941nd. אולי אפשרי להשמיש אותם כaccess point למשימה זו? (למרות שאין לי מושג איך לעשות את זה)

פורסם

האם יש לך אפשרות לסלול כבל רשת אל מחוץ לממ"ד?

תביא בחשבון ש"מגדיל טווח" אלחוטי חוצה את המהירות לשניים, כך שאם כעת יש לך 15 מס"ש עם מגדיל טוח תקבל 7.5 מס"ש (אך לטוח יותר רחוק). אם יש לך אפשרות לסלול כבל רשת תוכל להתקין נתב סמוך למודם ולקשרו ל-AP אלחוטי מחוץ לממ"ד ולהנות משני העולמות - גם מהירות וגם טווח.

לגבי התקנה - האתר שסייע לי בעבר היה netchief, אם כי איני בטוח שהוא עדיין מעודכן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

המהירות ב WIFI יותר איטית בגלל הגדרות מודם/הוט ולא בגלל איכות הקליטה, אם ניתן הכי מומלץ לסלול כבל רשת כפי שהמליצו לך.

בכל מקרה מומלץ להוציא את המודם מחוץ לממ"ד.

פורסם

בכל מקרה מומלץ להוציא את המודם מחוץ לממ"ד.

מספיק אפילו להוציא רק את האנטנה אל מחוץ לממד, הכבל דק ויש סיכוי שתוכל לסגור את הדלת של הממד על הכבל בלי לגרום נזק לכבל.

פורסם

הכבל דק אבל לראוטר אין חיבורי אנטנה, יש אנטנה פנימית.

טרונצ'ו, אולי יש הגדרות שניתן לשנות בשביל להגביר מהירות? מצד שני כשאני בwifi בתוך הממד אני מקבל גם מהירות מאוד גבוהה.

ספריאל, כן יש אפשרות לסלול כבל רשת אל מחוץ לממד.

מה הדיבור על אינטרנט דרך שקע חשמל?

פורסם

כשהייתי בהוט, לא מצאתי דרך להגדיל את המהירות.

מה שכן, קדחתי בקיר הממ"ד והוצאתי את המודם/ראוטר מחוץ לממ"ד, המהירות השתפרה (זכורני לכמעט 50).

אין באמור לעיל להמליץ על קידוח בקיר הממ"ד, לבטח פוגע באטימות (אם זה חשוב למישהו)

פורסם

טוב הצלחתי להגדיר את הראוטרים שיעבדו כAP ועשיתי קצת ניסויים, הוצאתי את שניהם מחוץ לדלת הממד ובגובה המשקוף, מהTPLINK אני מקבל כ40-45 מגה באלחוטי, ובKASDA כ65 מגה. נראה לי שברור במה אבחר :-D

תודה לכולם על העזרה!

• תוכן חדש...