Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

מדי בוקר לפני הנסיעה לעבודה אני מניע את הרכב ונותן לה דקה לעמוד עד ירית הטורים בחזרה ל800 סל'ד עם מזגן סגור.

במהלך ההמתנה ל5 שניות היה צליל עמום חזק מהרגיל מהאגזוז לכמה שניות והבהבה נורת הצ'ק אנג'ן (צורת ברז בצבע כתום), כמה שניות ועבר.

המנוע תפקד כרגיל לאחר מכן והכל חזר לקדמותו.יש לי סיבה לחשוש?

יש מים במקסימום ושמן מנוע תקין.

הרכב עבר טיימינג שבוע שעבר וטיפול שמן מנוע ופילטר לפני חודש.

*הרכב- אלפא מיטו 2010

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

כדאי לבצע סריקת תקלות, סיכוי טוב שהארוע נרשם בזכרון המחשב ואז ניתן יהיה לדעת במה מדובר.

לדעתי אחד החיישנים מגיע לסוף חייו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מדי בוקר לפני הנסיעה לעבודה אני מניע את הרכב ונותן לה דקה לעמוד עד ירית הטורים בחזרה ל800 סל'ד עם מזגן סגור.

לידיעתך - לא מעט יצרנים מציינים במפורש לא לעשות את זה, אלא להתחיל מיד בנסיעה רגועה.

דני

• תוכן חדש...