Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כדי לדפוק אותה החוצה אתה צריך שהרכב יהיה על ליפט והתפוח יהיה מנותק. מושכים את המתלה ביד אחת ודופקים את הציריה ביד השניה. אם אין לך את התנאים האלה לא תצליח להוציא אותה ללא חולץ ציריה. בזמנו כדי לעשות את זה בניתי חולץ ייעודי שנתפס על הנאבה עם ברגי הגלגל ויש לו בורג מרכזי שדוחף את הציריה. אם אין לך יכולת לבנות כזה קנה חולץ.

וודאי שהנאבה נותקה מהתפוח של המשולש והבולם עם הנאבה משוחררים. בכל מקרה בעל הרכב המשיך לעבוד על זה ובכמה דפיקות ממש בריאות הציריה יצאה.

אשמח להמלצה לחולץ מתאים למצבים שכאלה. אני ממש לא דוגל בכוח ודפיקות פטיש למיניהם!

פורסם

האפקט של הדפיקה של הפטיש מזעזע ומשחרר את החלודה. עובדה שזה יצא לו עם כמה דפיקות. לא קורה כלום במקרה כזה.

אם הוא ממש תקוע אז גם חולץ יכול לעוות לך את הנאבה ..

פורסם
דופקים במרכז הציריה עם אזמל שפיץ . לא מגיעים להברגות.

אוי ואבוי עיצה גרועה! דופקים עם אום מוברגת או עם דורן נחושת ובשום מצב לא עם דורן מתכת, אזמל או פטיש ישירות.

עבודה עם חולץ מתאין לעולם לא יגרום עוות לנאבה .

פורסם

מקבל את התיקון שעדיף דורן נחושת. לפי דעתי הלחץ שמופעל כאשר הציריה נתקעת עם חולץ או פרס הוא הרבה יותר טראומטי מאשר כמה מכות.

שמעתי מחרט שנהרסו אצלו כמה נאבות בצורה כזאת.

פורסם (נערך)

נדיר המקרים שמגיעים לפרס, לפני זה מכות חזקות עם דורן נחושת ושימוש בחולץ מתאים.

עריכה אחרונה על ידי Dan-idin
פורסם

היתה לי בעיה כזו ב106 GTI , המוסכניק המוכשר דפק הרבה עד שהיצליח לשחרר את הצריות. התוצאה 2 ציריות שלא היו ניתנות לשיפוץ . ונאלצתי לקגות 2 ציריות חדשות.כניראה זו לא הדרך לחלוץ!!!

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יש בעיה של התפסות ציריות וגם במוסך אנחנו מתקשים לשחרר את זה גם עם חולץ מתאים, חימום נקודתי ומכות פטיש גדול.

אם לא הסתדרת קפוץ אלינו עם הרכב, נחלוץ עבורך ללא חיוב.

אורן

פורסם
נדיר המקרים שמגיעים לפרס, לפני זה מכות חזקות עם דורן נחושת ושימוש בחולץ מתאים.

אשמח לקבל ממך המלצה וקישור לחולץ מתאים להיתמודדות עם מצבים שכאלה בעתיד!

תודה.

פורסם
בהחלט יש בעיה של התפסות ציריות וגם במוסך אנחנו מתקשים לשחרר את זה גם עם חולץ מתאים, חימום נקודתי ומכות פטיש גדול.

אם לא הסתדרת קפוץ אלינו עם הרכב, נחלוץ עבורך ללא חיוב.

אורן

תודה רבה אורן.. הסתדר בסוף.

פורסם

מפאת חוסר זמן שלי בעל הרכב קפץ לחבר ועם מכות פטיש נדיבות ושימוש בכלי שפיצי שלא זוכר את שמו ודפיקות עליו במרכז הציריה היא פשוט יצאה.

פורסם

דבר ראשון אני מודה למאור על היוזמה והנכונות לבוא ולפתור את הבעיה אצלי ברכב. אין אנשים כאלה ואני מכיר די הרבה .

יום למחרת קפצתי לחבר ושיחררנו את הציריה על ידי כמה מכות חזקות עם כלי שנראה כמו איזמל. אבל הקצה שלו שפיצי. יש לי תמונה אבל זה לא נותן לעלות מהטלפון, שאני אשב על המחשב אני אשים אותה.

• תוכן חדש...