Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב לחברי הקהילה, רציתי לדעת האם אפשרי להזמין מוצרי טבק מ - eBay , הכוונה ל - נייר גלגול,פילטרים .

נגיד ואני רוצה להזמין את המוצר הבא:

http://www.ebay.com/itm/Rizla-Red-Rolling-Paper-Full-Box-Of-100-Booklets-New-Brand-/151548831989?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item234903a8f5

האם תהיה בעיה בכניסה לארץ?, יש צורך בתשלום נוסף למכס? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

עמוס השרת יצא לפטרול. קראנו לו במ.ק. 77 והוא יחזור כל רגע.
פורסם
תקן אותי אם אני טועה אבל נראה לי שהמוכר שולח מישראל

זו לא הבעיה, נתתי סתם דוגמא למוצר .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

בעקרון לא בגלל העלות הנמוכה.

אבל בארץ המון עסקים מוכרים את הריזלות האלו 7 ב10, עם קצת מיקוח על חבילה של 100 כמו בקישור אתה תקבל בערך אותו מחיר, אולי כמה שקלים יותר.

פורסם
בעקרון לא בגלל העלות הנמוכה.

אבל בארץ המון עסקים מוכרים את הריזלות האלו 7 ב10, עם קצת מיקוח על חבילה של 100 כמו בקישור אתה תקבל בערך אותו מחיר, אולי כמה שקלים יותר.

אני מודע לאפשרות לרכוש בארץ, אני בכל זאת רוצה להזמין מ - eBay .

לא ממש הבנתי את התשובה שלך, בעקרון לא? - לא יכניסו לארץ? .

- איציק -

מאזדה CX 5 2015

פורסם

בארץ זול יותר, למה להזמין למחו"ל? לפחות ממנה שאני יודע על קופסא של גיזה שעולה כארבעים שקלים ויש בה כחמישים חתיכות שבכל חתיכה יש כחמישים ניירות.

פורסם

אין בעיה להכניס לארץ.

במידה ותזמין טבק יש מצב שייעצר ותצטרך לשלם מסים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

שים לב כי תחוייב בתשלום מע"מ!

אני מדגיש - לא מכס, כן מע"מ....אז תעשה בדיקה האם שווה.

מס ערך מוסף (מע"מ) - מוטל על עיסקה בישראל, על יבוא טובין, ועל מתן שירותים, בשיעור אחד ממחיר העיסקה או הטובין, כפי שקבע שר האוצר בצו. המס מוטל גם על עסקת אקראי שעשה אדם כל שהוא, אף אם אינו רשום כעוסק, ובתנאי שיש לעסקה אופי מסחרי ובמסגרתה נמכרו טובין או ניתן שירות או שנמכרו מקרקעין והקונה הוא עוסק.

יצוין כי במקביל מוטל מע"מ על יבוא טובין בידי כל אדם

• תוכן חדש...