Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוג הורים ושני ילדים בגיל חמש ושנתיים. מעוניינים בחופשת הכל כלול וכבר נמאס מרמת השירות של בתי המולן באילת.

אף פעם לא היינו בחופשת הכל כלול במדינות שקרובות אלינו (לא בטורקיה, לא ביוון ולא באיים מסביב) אבל ממה ששמעתי אין הרבה הבדל במחירים בין חופשה באילת לבין חופשה ביוון.

קשה לי להסתמך על המלצות שכתובות באתרים שמוכרים חופשות והייתי מעוניין לשמוע פה על המלצות מאנשים שהיו.

מעוניינים בחופשת הכל כלול, עדיף מלון שמיועד למשפחות עם ילדים, רצוי פארק מים (או לפחות בריכת ילדים נורמלית). חשבתי על 3-4 לילות בחודש יולי ולא משנה לי אם זה אמצע או סוף שבוע (עדיף אפילו אמצע שבוע בגלל המחירים).

יש מקומות מומלצים?

מה סדר גודל של עלות חופשה כזו (3-4 לילות במלון הכל כלול עם טיסות)?

תודה :-D

פורסם

שלום

מחינת איי יוון יש את ה"סטנדרטיים"- רודוס וכרתים.

בכרתים יש את מלון fodele ,נמצא כחצי שעה מערבית משדה התעופה בהרקליון הבירה.

ברודוס יש את מלון לינדוס אימפריאל,נמצא בעיירה בשם לינדוס,כ45 דקות נסיעה משדה התעופה.

בשניהם יש פארק מים בתוך המלון.

אילן

סלע

פורסם

אני קיבלתי המלצה על בורגס,מלון רויאל פארק שיש לו פארק מים צמוד והוא הכול כלול.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם (נערך)

בבורגס (בעצם Sunny Beach, בורגס נמצאת חצי שעה נסיעה משם בערך) ההמלצות שאני קיבלתי היו ל-Iberostar (הכל כלול), או Barcelo (בד"כ קצת יותר יקר ולא הכל כלול, אם כי יש אפשרות להכל כלול שם).

לגבי פארק מים - יש שניים בקרבת הסאני ביץ', אבל לא הלכתי לבקר בהם.

יש לשים לב שבאיברוסטאר אתה בד"כ תמצא פחות ישראלים, וחלק גדול מהתפריט שם בנוי על חזיר לסוגיו ועוד כל מיני (ארנבות וכו'), אבל תמיד תמיד תמיד יש מה לאכול שהוא אוכל סטנדרטי.

עריכה אחרונה על ידי m3x7r3m3

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...