Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4065 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש ברשותי מיצובישי לנסר 07 ואני מאוד מרוצה מהרכב

אבל שמתי לב לאחרונה שינוי בהתנהגות ואני יסביר.

מלפני 3 חודשים בערך החלפתי את כול 4 הצמיגים ברכב לצמיגים חדשים של חברת טייפון - לא זוכר את הדגם אבל זה מה שמוכרים באוטו דיפו

ולאחרונה שמתי לב שהרכב ניהיה יותר ויותר על הפנים מבחינת האחיזה, צריכת דלק די מוגזמת בנסיעה מאוד רגועה, לוקח לרכב די הרבה זמן בשביל להאיץ בצורה טוב (בסביבות 4 סל"ד) , יש הרגשה של מין "ריחוף" בנסיעה, ואני כמעט בטוח שכול הדברים האלה קוראים בגלל הצמיגים שהחלפתי, לפני זה לא היה לי את הבעיות הללו יש לציין שבעת הרכישה בוצע ברכב איזון גלגלים.

אשמח לחוות דעת. אם הבעיה במקור הצמיגים אני אשמח לצמיגים טובים באזור 1200 שקל כולל התקנה+איזון באזור המרכז .

יש לציין שטיפולים אני עושה בזמן.

עריכה אחרונה על ידי ANUTKK
פורסם

מה התאריך שעל הצמיגים החדשים? האם עשית בדיקת לחץ אוויר?

זה סביר בהתחלה שיהיה הרגשה שונה עם צמיגים אחרים ואולי גם צריכת הדלק תעלה קצת אבל היא תחזור למצב קודם בזמן הקרוב.

פורסם

2014 וכן עשיתי בדיקת לחץ אוויר.

כבר עבר בערך 3 חודשים ואפילו קצת יותר. וגם הרכב עבר 1500 ק"מ מאז ההחלפה. זה ממש התנהגות בלתי נסבלת.

פורסם

לא צריך הסברים ארוכים.

צמיגים של חברה אזוטרית הם מתכון מעולה לקלקול אחיזת הכביש והתנהגות הכביש של כל רכב.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

אז אפשר המלצה לרביעיית צמיגים טובים בטווח מחירים של עד 1000 שקל +איזון צמיגים.

הכי חשוב לי שתיהיה אחיזה טובה, שהרכב יהיה "מחובר" לכביש, צמיגים שקטים.. וחברה בעלת שם טוב.

ואם יש מקום שאפשר לבצע בו טרייד אין על הצמיגים זה יהיה מעולה כי בסך הכול הצמיגים הם די חדשים.

פורסם
אז אפשר המלצה לרביעיית צמיגים טובים בטווח מחירים של עד 1000 שקל +איזון צמיגים.

הכי חשוב לי שתיהיה אחיזה טובה, שהרכב יהיה "מחובר" לכביש, צמיגים שקטים.. וחברה בעלת שם טוב.

ואם יש מקום שאפשר לבצע בו טרייד אין על הצמיגים זה יהיה מעולה כי בסך הכול הצמיגים הם די חדשים.

מחפש חברה טובה של צמיגים ? הכל תלוי בכמה התקציב שלך

חפש דאנלופ , מישלין , טויו , פאלקן , גוד ייאר , יקואמה , ויש עוד

תריץ חיפוש מחירים +- תראה מה בתקציב שלך

אני חושב שבתקציב שלך תוכל להביא פאלקן

• תוכן חדש...