Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4046 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אשתי מתקשרת ומודיעה לי שנדלקה לה מנורת מצלמת וידאו כתומה ברכב (ככה קוראים לצ׳ק אנג׳ן בכוכב נוגה). הנחתי אותה לעצור בצד (״אני בנתיים הולכת לקניון, רוצה משהו? ״כן, שלא תקני שם כלום״). כשהגעתי ניתקתי את המצבר כדי לראות אם היא מתאפסת (התאפסה. הנורה, לא אשתי) ומחר אגרור אותה למוסך (גם את אשתי כדי שתחזיר אותי).

לאן הכי כדאי לגרור? באיזה מוסך של טויוטה או אחר יתחברו לשקע ויבצעו בדיקה קפדנית?

תודה על ההמלצות

עריכה אחרונה על ידי goodone
טעות השלמה של אייפון
פורסם

מצלמת וידאו זה יפה, בד"כ אנשים רואים את זה בתור ברז.

הרכב נוסע כרגיל? אתה מרגיש שינוי כלשהו בסחיבה ?

בכל מקרה תמתין שאחד החברים הנחמדים מירושלים יציעו לך סורק תקלות OBD, אולי התקלה נשמרה בזכרון למרות שאיפסת את הנורה.

בנוסף, איזו טויוטה זו ?

Stay Dirty

פורסם

ראשית, הלוגיקה של המנורות וצבעיהן היא שנורה כתומה משמעה תקלה שמחייבת כניסה למוסך בהקדם, אך ניתן להמשיך בנסיעה.

מנורה אדומה משמעה תקלה חמורה שמחייבת הפסקת נסיעה וגרירה למוסך (לדוגמא לחץ שמן, חום מנוע חריג וכו').

שנית, היות וציינת שאין שינוי ברכב הרי אין צורך לגרור - סע למוסך.

סביר להניח שנדלקה נורית "בדוק מנוע" CHECK ENGINE עקב תקלה בערכי היעילות וזיהום האוויר. ייתכן שחיישן זה או אחר תקול או איבד מיעילותו. ייתכן שהממיר תקול או ירוד בתפקודו.

שלישית, לאן לגשת ?

יש שני מורשים בסדר בירושלים - זמיר בגבעת שאול והאחים יחזקאל בתלפיות. האחרון מעט עדיף. בכל מקרה שניהם לא זולים אך אמינים ומקצועיים.

פורסם

תודה על התגובה.

בסופו של דבר אכן נסעתי למוסך ולא גררתי.

החלטתי לגשת למוסך זמיר.

קיבלתי הצעה מטורפת על טיפול גדול (החלפת שמנים, מסננים, חגורת הגה כוח, טיימינג לא צריך כי יש שרשרת, פלאגים ובדיקה עם סורק לפשר החיווי), סך הכול כמעט 1500 ש"ח כולל מע"מ ועבודה.

פורסם

עדכון - נורת מנוע נדלקה שוב. המוסך מצא תקלה p0141o2 בחיישן אויר תחתון אחורי. הצעת מחיר : 1500 ש"ח...

זכרתי את הלינק הזה ורציתי את עזרתכם (או אולי של איתמר?):

1. האם המיקום המדובר הוא

?

2. איזה חלק בדיוק אני צריך להזמין?את זה? אם לאו, האם אפשר לקבל לינק מדוייק המבוסס על הדיאגנוזה של המוסך? האם יש בארץ? (שילדה JTDKW123623087974)

3. כבר מצאתי את החיבור ואת החיישן ואצליח לבצע לבד (ראו תמונות), איך אני מאפס את התקלה (מוציא חיבור מצבר)?

4. כמה יעלה לי לתת למוסך את החיישן ושיבצע לבד?

5. האם בעייתי לנסוע ככה?

6. מה זה כל המחברים הנוספים בתמונה? למה הם לא מחוברים לשום מקום?

yaris.jpgתודות רבות!!

yaris.jpg

פורסם

אם מדובר בתקלה בחיישן חמצן אחורי (Oxygen sensor no. 2) והיא אכן בו (כלומר לא מדובר בתקלה שמצביעה דווקא על בעייה בממיר ולא בחיישן) אז אלה האפשרויות כמו שאני רואה:

1. להחליף לחיישן מקורי. מק"טים מתאימים: 89465-52060 או 89465-52120.

2. לרכוש חיישן תחליפי OEM שתואם למק"ט יצרן הרכב. צריך קצת לנבור בגוגל.

3. לגשת למכון הזרקות שחי ונושם תקלות כאלה 6 ימים בשבוע. הם ידעו מה מתאים והאם ניתן להתקין חיישן חלופי ואיזה בדיוק.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...