Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מדינת חאפרים, קומבינות בכל פינה והכל שאלה של זמן עד שמיקרים כאלה יקרו.

נ.ב- יש קשר בין האולם של מזראטי לחנות רנואר בקניון בת ים? גם שם המראה היה דומה :evil:.

ניראה אותו יצירת מופת :

1905748-18.jpg

עריכה אחרונה על ידי hwgeek

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 152
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

עברתי מספר פעמים באיזור אולם התצוגה, אולם מאחר ולא הייתה באותה עת פרוטה בכיסי (היו איזה 100-200 ש"ח, אבל אף לא פרוטה אחת) לא הורשתי להכנס וגם לא יכלתי להתבונן במכוניות מבעד לחלונות (האטומים).

מעניין גם שעברתי ליד אולם תצוגה של אותו היצרן ברומא ושם יש חלונות שקופים וגם ניתן להכנס בלי פרוטות בכיס (היו לי איזה 50 יורו וכרטיס כניסה משומש לגלריה בורגזה). מצד שני שני אין להם שם את הפטנט הזה של תקרה קבריולט.

ד"א - אני סקרן לדעת אם הקבלן שחתום על התקרה המשוכללת הזאת הוא לקוח שלהם.

ועוד משהו - תודה לאל שזה לא קרה בשעות הפעילות ואז זה היה קצת פחות מצחיק.

עריכה אחרונה על ידי Doc Slow
פורסם

אל תדאגו להם, יש להם כסף לתיקון התקרה והמכוניות...

בכל אופן רשלנות פושעת, אם היו לקוחות בפנים או עובדים זה היה יכול להסתיים רע מאוד. עוד לא למדו כלום מאסון ורסאי ומקריסת המרפסות בגינדי, ועכשיו גם תקרות הנמכה קורסות יחד עם הפנסים ותעלות המזגן. מזל גדול היה פה.

פורסם

נ.ב- זה עוד במצב שהאדמה יציבה ובלי רעידות, לא רוצה לחשוב מה יהיה אם חס ושלום תיהיה רעידה אמיתית.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מדינת חאפרים, קומבינות בכל פינה והכל שאלה של זמן עד שמיקרים כאלה יקרו.

נ.ב- יש קשר בין האולם של מזראטי לחנות רנואר בקניון בת ים? גם שם המראה היה דומה :evil:.

ניראה אותו יצירת מופת :

1905748-18.jpg

יש קשר ישיר, היעדר תקינה (עד לא מזמן ממש) והבנה בקרב בעלי מקצוע, לא צריך קונסטרוקטור או אישורים כשבונים תקרה אקוסטית (הנמכה).

פורסם
דורקי,

סוף סימבולי בגלל קריסת תיקרה?

אם כבר, סוף סימבולי לקבלן שהתקין את התיקרה, הוא הולך לחטוף וואחאד סלצ'יצ'ה (נקניקיה איטלקית).

אתן פירוש לאמירה, מרכילות ששמעתי אז ככול הנראה שהסוכנות עומדת לעבור לבעלות סמל"ת.

אם כך הדבר, אז סיכוי לא קטן שהסוכנות לא תפתח בשנית במתכונת הקיימת.

וזה בלי קשר ללקרדה הענקית שהקבלן עומד לאכול ולא דרך הפה.

פורסם
נ.ב- זה עוד במצב שהאדמה יציבה ובלי רעידות, לא רוצה לחשוב מה יהיה אם חס ושלום תיהיה רעידה אמיתית.

מה באמת יהיה? התקרה תקרוס, חס וחלילה?

דני

פורסם
מה באמת יהיה? התקרה תקרוס, חס וחלילה?

דני

התיקרה, המירפסות, חיפוים חיצוניים ועוד ועוד עד שכל ליקויי הבנייה יחשפו :-(.

פורסם

בואו נאמר שאני כלקוח של רכב בעלות כזו ומסגמנט כזה, לא הייתי מסכים לקבל רכב שעבר משהו כזה, גם אם זה רק הותיר עליו אבק (אני מניח שהמכוניות שנמצאות באולם התצוגה עתידות להימכר בשלב כלשהו).

פורסם

אני לא נוהג לבצע הרבה הונאות ביטוח, אבל אם כבר הייתי רוצה לעשות הונאת ביטוח, הייתי דואג לנזק טוטאלי, כמו שריפה, לא לכמה חתיכות גבס על הגג.

:turn-l:
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4068 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...