Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אנחנו משפחה של 4 נפשות, יש צורך ברכב בעיקר לצורכי התניידות בעיר- אשדוד, לפעמים לנסיעה מאשדוד לת"א.

יש לנו תקציב של 40,000 ש"ח.

שמעתי מהרבה אנשים על כל מיני מכוניות מיני (סוזוקי אלטו, קיה פיקנטו, יונדאי i10...) וחשבתי על מכונית כזו גם בעצמי. אני צריך כמובן שהרכב יהיה כמה שיותר קרוב לרכישה מחנות ( קילומטרז' נמוך, שנה מאוחרת).

שלא יהיה בעייתי מבחינת תיקונים במוסכים.. (חלקים, מחיר...), שיהיה זריז, מהיר, וכמה שיותר חסכוני בדלק

יש דגם ספציפי שאתם ממליצים עליו?

תודה רבה!

פורסם

ידני או אוטומט?

לאיזה צריכת דלק אתם מצפים?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
ידני או אוטומט?

לאיזה צריכת דלק אתם מצפים?

זה לא משנה אם ידני או אוטו'..

כנראה שבסביבות ה-15 לליטר זה בסדר.. כיוון שבכל זאת הוא ישמש יותר לנסיעה עירונית..

פורסם

הייתי בודק פיגו 107,היא חיסכונית מאוד ולא יקרה לאחזקה,אלטו כנל,עדיפות לגיר ידני.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בתקציב הזה, ואם אין בעיה עם ידני, ואם אתם משפחה של 4 נפשות - לא רואה סיבה הגיונית ללכת על רכב מיני.

לדעתי סופר-מיני זה הרבה יותר הגיוני (זה רכב גדול יותר ממיני, לא קטן יותר, במידה וחשבת אחרת בטעות).

פיאט פונטו איבו 2011 תכנס לך בתקציב, רכב מאובזר מאוד (סאנרוף, מגנזיום, מע' בלוטות' מקורית, 7 כ"א ועוד), חסכוני, יפה - אבל עם סמל של פיאט ויש כאלו שזה דיל ברייקר מבחינתם.

יש הרבה חברות אחרות בסגמנט שייכנסו בתקציב (I20 / איביזה / פאביה / קליאו ועוד), אחת תבוא מאובזרת יותר, אחר עם סמל נחשק, נוספת עם קצת יותר כוח. אתה יכול להריץ חיפוש ולראות מה מי מו.

בכל מקרה, הסיבה שאני ממליץ על סופר מיני היא שמדובר ברכב פרקטי יותר ביום יום, רכב שיכיל 4 מבוגרים בלי שהם יצטרכו לכרות את הרגליים בכניסה, עם תא מטען שיכול להכיל עגלה ויש עוד יתרונות. לרווק הייתי ממליץ לדבוק במיני אבל למשפחה - לא.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בתקציב הזה, ואם אין בעיה עם ידני, ואם אתם משפחה של 4 נפשות - לא רואה סיבה הגיונית ללכת על רכב מיני.

לדעתי סופר-מיני זה הרבה יותר הגיוני (זה רכב גדול יותר ממיני, לא קטן יותר, במידה וחשבת אחרת בטעות).

פיאט פונטו איבו 2011 תכנס לך בתקציב, רכב מאובזר מאוד (סאנרוף, מגנזיום, מע' בלוטות' מקורית, 7 כ"א ועוד), חסכוני, יפה - אבל עם סמל של פיאט ויש כאלו שזה דיל ברייקר מבחינתם.

יש הרבה חברות אחרות בסגמנט שייכנסו בתקציב (I20 / איביזה / פאביה / קליאו ועוד), אחת תבוא מאובזרת יותר, אחר עם סמל נחשק, נוספת עם קצת יותר כוח. אתה יכול להריץ חיפוש ולראות מה מי מו.

בכל מקרה, הסיבה שאני ממליץ על סופר מיני היא שמדובר ברכב פרקטי יותר ביום יום, רכב שיכיל 4 מבוגרים בלי שהם יצטרכו לכרות את הרגליים בכניסה, עם תא מטען שיכול להכיל עגלה ויש עוד יתרונות. לרווק הייתי ממליץ לדבוק במיני אבל למשפחה - לא.

האמת שאני באמת נרתע קצץ ממיני. אני 1.96 מטר.. אני בטח לא ארגיש בנוח ברכב כזה.. האם הסופר מיני תהיה מרווחת יותר משמעותית?

פורסם
האמת שאני באמת נרתע קצץ ממיני. אני 1.96 מטר.. אני בטח לא ארגיש בנוח ברכב כזה.. האם הסופר מיני תהיה מרווחת יותר משמעותית?

לא רוצה לומר לך סתם, כי 'כל אחד וטעמו'. אבל מה הסיפור, לך לרכב של חבר ותבדוק בעצמך כמה נוח, אם בכלל.

מה שכן, 1.96 במושב הקדמי של איזו קיה פיקנטו, זה גזר דין מוות למושב השמאלי של הספסל האחורי, מבחינת מרווח לרגליים.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

מסכים בכזה גובה לאחרים מאחור יהיה צפוף.

• תוכן חדש...