Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אישתי טסה ביוני והיא תקנה לי אייפון בדיוטי פרי. (תודה לאל, אני מסיים את הרומן עם האנדרואיד, אבל זה כבר לשרשור אחר)

למיטב הבנתי, אין אפשרות לשמור פריטים מעל 200$ ב "פטור ושמור".

מה שאומר שהיא תאלץ להסתובב עם המכשיר איתה. (לא אידיאלי מבחינתי, אבל אין ברירה)

ועכשיו לשאלה, (שאולי נשמעת מטופשת, אך בכל מה שקשור למדיניות המכס ושאר ירקות בארץ, אני לא רוצה לקחת סיכונים).

האם עלולים לעשות לה בעיות במכס במידה והיא "תזכה" לביקורת מכס אקראית?

או שכל עוד יש קבלת קניה מקורית מהדיוטי פרי, הכל בסדר?

האייפון כמובן ישאר סגור ואטום באריזה המקורית.

תודה.

עודד.

RACING! Because football, baseball, bowling & golf only require ONE BALL!!

פורסם

וואו, חידשת לי!

הייתי בטוח שקניה בדיוטי פרי, היא אכן "דיוטי-פרי".

איזה באסה.

תודה על המידע.

פורסם

כנס וקרא את חוקי המכס.

יש פטור למוצרים עד 200 דולר לאדם+קצת קוסמטיקה,סיגריות ואלכוהול.

זהו.זה הכל.

סלע

פורסם

שאלה אחרת, לאן היא טסה? הוא במדינה שאליה היא טסה זול יותר לקנות.

שאלה אחרת חלופית, למה לא לקנות באילת?

בא.ל.מ ה16GB עולה 3,091 ש"ח ובאילת הוא עולה 3,148 ש"ח. (הבדל של 57 ש"ח)

בא.ל.מ ה64GB עולה 3,478 ש"ח ובאילת הוא עולה 3,698 ש"ח. (הבדל של 220 ש"ח)

לרוב גם "תתקמבן" עם המוכר מהחנות ותתפנק לך במגן מסך + איזה כיסוי פשוט במתנה.

פורסם
וואו, חידשת לי!

הייתי בטוח שקניה בדיוטי פרי, היא אכן "דיוטי-פרי".

איזה באסה.

תודה על המידע.

עודד :למה שלא תיקח איתה לטיסה רק סים ובדיוטיפרי שהיא קונה את המכשיר היא תתקין את הסים ותיסע איתו לחול.

כך שהיא חוזרת עם מכשיר אחד ואין לך בעייה. (נכון אין לך את האריזה אז מה)

קובי

:-)

פורסם

HeyHey, היא טסה לכרתים.

היא טסה ל4ימים עם חברות ואני לא רוצה לגרום לה סתם להסתובב ולחפש.

אין לי שום בעיה לקנות באילת! רק אני ירושלמי ולא מכיר מישהו שנוסע לשם בזמן הקרוב.

קובי, ככל הנראה זה מה שהיא תעשה בסוף. גם ככה אין לי מה לעשות עם האריזה.

תודה.

פורסם

לפותח השרשור, מניסיון של קניית 2 מחשבי מקבוק אייר (ב-2 טיסות שונות) אין בעיה להעיף את הקופסא ולחזור עם המכשיר כאילו יצאת איתו מהארץ.

אשתך לא דג מספיק גדול בשביל המכס, על הנייר - כן היא תצטרך לשלם מכס+קנס אם תתפס. בפועל רוב הסיכויים שלמוכס לא יהיה כוח בכלל לבקש מאשתך להוציא את הטלפון מהכיס.

אגב כאנקדוטה, כשחזרתי מטיסת עבודה מסויימת זרקתי את מחשב הנייד מסוג לנובו במזוודה במקום לקחת אותו איתי בגלל המשקל, כשהגעתי למכס המוכס החליט לסרוק לי את המזוודה, כמובן שהוא ראה את המחשב בתוצאות הסריקה ושאל אותי האם הוא חדש, עניתי שלא ובתגובה הוא ענה ״סע לשלום״. הוא אפילו לא טרח לפתוח את המזוודה כדי לבדוק את סוג המחשב והאם הוא חדש או לא.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

אני חושב שהמכס קצת יותר חכם מכם. אין איזו תקנה שמחייבת הצהרה למכס על יציאה מהארץ עם מוצרי אלקטרוניקה מעל שווי מסויים?

פורסם
אני חושב שהמכס קצת יותר חכם מכם. אין איזו תקנה שמחייבת הצהרה למכס על יציאה מהארץ עם מוצרי אלקטרוניקה מעל שווי מסויים?

תמיד נתנו לי לצאת\להיכנס עם פלאפון\לפטופ בלי שום בעיות. אולי יש בסכומים ממש גבוהים.

פורסם

אלוןים,

בעיקרון, כן.

הלכה למעשה, זה לא ממש מעניין אותם.

אם הוא יפתח למישהוא מזוודה ויתקל בקופסא של אייפון עם מכשיר חדש בפנים, אז אכן, מכס+קנס אבל אף אחד לא יתחיל לבצע שם חקירה בן כמה הטלפון שיש לך בכיס.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

חכם אך עצלן. אין להם כוח להתעסק עם האייפון שסבתא שושנה קנתה בדיוטי פרי. נכון שאם ניקח את כל האנשים שקונים אייפונים\מוצרי אלקטרוניקה ולא מדווחים עליהם זה יגיע לסכומי עתק, אבל למי יש משאבים כדי להתעסק עם זה?

היום אף אחד לא מצהיר על המחשב או הטלפון שלו לפני שהוא יוצא מהמדינה, יותר מידי טרחה. אני אפילו לא יודע איפה אמורים להצהיר לפני שיוצאים מהארץ. אם יש מקום כזה בטח המוכס שם ישן כל היום.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

יש, אבל כמעט אף אחד לא שם על זה.

אני הצהרתי בטיסות האחרונות שלי בגלל שיצאתי עם ציוד צילום ששוויו 10 אלף ש"ח לתאילנד וסין, כי חששתי שיגידו: "הוא חזר מהמזרח, הכול שם זול והוא בטח ינסה לעקוץ".

בפעם האחרונה טסתי לגרמניה, פשוט הבאתי את הטפסים מהפעמים הקודמות ואת החשבוניות הרלוונטיות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...