Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא תצטער על השדרוג. בהצלחה.

מסכים. הגולף 1.4 מגיעה עם מתלה רב חיבורי וזה חוץ מהמנוע החזק יותר.

Peugeot 406 2L turbo 1998 Škoda Octavia RS 245 2018

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

אני מחזיק ב - Golf TSI 1.4 MK6 שנמסר לי בינואר 2013 שתכננתי למכור לקראת סוף השנה.

מה תהיה ההשפעה של הורדת המחירים על שוק יד 2 של VW ? אני בתחושה שהיבואן דפק לי מספר אלפי שקלים האם אני צודק ?

אגב עד כו רכב מצויין, נעים ואמין ולא הייתי שולל המשך מול VW...

תודה,

בריאן

עריכה אחרונה על ידי brianla
טעות כתיב
פורסם

מסכים. הגולף 1.4 מגיעה עם מתלה רב חיבורי וזה חוץ מהמנוע החזק יותר.

תודה על המידע.(למדתי משהו חדש)

אני שמח לשמוע על הפתעות כאלו בשידרוג, אני לא בקיא בעולם הטכני של רכב, אבל אני אשמח להכיר יותר.

נאמר לי בעל פה שיש לדגם הנ"ל גם מראות מתקפלות אוטומטיות, אשמח שבאמת כך יהיה.

תתחדש וסע בדרכים טובות.

תודה. מצפה לזה.

פורסם

אני דווקא לא בטוח שזה ישפיע, שוק הרכב יד 2 גם ככה מוצף ברכבים ככה שהמחיר גם ככה מאוד נמוך וההפרש גדול מכדי שזה ישפיע.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם

מה רצית, שהיבואן ימשיך למכור רכבים במחיר לא תחרותי לכל המדינה רק כדי שערך הרכב המשומש שלך יישמר?

שער היורו ירד וכך גם מחירי המוצרים שמיוצרים באירופה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מחיר יד 2 ירד ובכל זאת רוכשי הרכב לא מפסידים. מן קסם שכזה.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

״הורדת המחירים״ זה ברוב המקרים 5000₪. אפשר לחשוב מהבאז שנהיה שהפולו ירדה ל59 וגולף ל79

בימי המכירות שלהם (מרתון 72 בחודש ספטמבר) - היו את אותן הנחות

פורסם
״הורדת המחירים״ זה ברוב המקרים 5000₪. אפשר לחשוב מהבאז שנהיה שהפולו ירדה ל59 וגולף ל79

בימי המכירות שלהם (מרתון 72 בחודש ספטמבר) - היו את אותן הנחות

ישנה הורדה של 17000 ש"ח לגולף 1.4, וזה קבוע, לא בימי מכירות בתאריך ספציפי.

ההורדה היא משמעותית מאוד, הבדל של כמעט 20000 ש"ח לשים אותה על הכביש. (כולל צבע מטאלי)

פורסם

תראו, ב-VW וזה קורה כמעט עם כל דגם - בהתחלה הרכב מתומחר גבוה ועם הזמן היבואן מקבל מחירים טובים יותר מהיצרן ומשפר אבזור (נכניס מנועים בקטוגריה הזאת) ומשפר מחיר.

בגולף 6 לא היה שינוי מחיר מחירון משמעותי במעבר מה-1.6 ל-1.2TSI - כן היו הנחות מפליגות על ה-1.6 האחרונות.

אם נסתכל על זה מנק' מבטו של הלקוח - הגולף הכי זולה הייתה ונשארה 133 אלף. היום מקבלים יותר תמורת הכסף.

הגולף מעליה כבר 150 ככה גם היה לפני.

ביננו, אתם חושבים ש-133, נניח 136 על הכביש, זה תמחור הוגן לגולף? אני לא הייתי משלם עליה 133. האלטרנטיבות מפתות מדי.

• תוכן חדש...