Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

בחודש האחרון כשאני מפעיל אורות ברכב אני רואה תופעה קצת מוזרה (התופעה עצמה לא מפריעה, רק קצת מעצבת), הנורה של האור הרחוק (אור דרך) בלוח השעונים נדלקת למספר שניות ונכבית (האור דרך עצמו לא דולק בלי שאני מפעיל אותו, רק הנורה בלוח שעונים), בדקתי את המתג של האורות, את הפנסים עצמם והכל נראה תקין. החלטתי שהתקלה יכולה לחכות לטיפול הבא אצל רון.

אתמול בערב, הנורה בלוח השעונים נדלקה ולא נכבתה במשך כל הנסיעה, כמו כן שמתי לך שפנס ימני קדמי הפסיק להאיר.

היום הוצאתי את הנורה מהפנס, נורת האור הרחוק בלוח השעונים נכבתה (נדלקת רק כשאני מפעיל אורות דרך כמו שצריך) אבל שמתי לב שהחיבור של הנורה עצמו שרוף (כפי שרואים בתמונה).

החיבור הנ"ל כבר נשרף לי פעם (לפני יותר משנה וחצי - כלומר שנה וחצי הכל היה בסדר). החלפתי אותו בעזרתו של חשמלאי רכב שאני מכיר. עכשיו זה שוב קרה.

האם פשוט להחליף את החיבור שוב או שיש בעייה יותר עמוקה ששווה לבדוק?

תודה,

מקס

IMG_20150505_161107.jpg

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
פורסם

כנראה שהבעיה בנעלי הכבל שאינן מהודקות היטב לפינים של המנורה לכן נוצרת בעיה של חום ייתר. האם הוחלפו נעלי הכבל בפעם האחרונה ? האם הכבלים מהודקים היטב לנעל הכבל ?

לדעתי פרק את נעלי הכבל יחד עם המוליך החשמלי ונקה אותם היטב בעזרת מברשת טבולה באלכוהול או בעזרת עיפרון בעל סיבי זכוכית (פיברגלאס) על מנת להוריד את שכבת הקורוזיה.

בשלב שני סגור מעט את נעל הכבל בעזרת פלייר.

תרכיב בחזרה ובדוק האם התקלה חוזרת.

איזה כייף לי :)

פורסם

הייתי פשוט חותך את הצמה של הפלג כמה סנטמטרים מעל הפלג, קונה ומחלים במקומו פלג חדש (מגיע עם נעלי כבל וחוטים באורך 15-20 ס"מ) ושם נורה חדשה.

פלג (מחבר) H4 עולה 10 שקלים.

פורסם (נערך)

כפי שרשמתי, זאת תקלה שחוזרת על עצמה. לפני כשנה וחצי המחבר (המקורי) באותו הפנס נמס לחלוטין. עשיתי בדיוק את מה שבוקי רשם. קפצתי לחשמלאי רכב, חתכנו את הצמה של המחבר הישן וחיברנו אחד חדש. עכשיו זה חזר על עצמו.

השאלה שלי היא, האם שוב לחבר אחד חדש (כשזה קרה בפעם הראשונה הזמנתי 2 מחברים מאייביי לכל מקרה) ולשכוח מזה או שיש בעייה שגורמת למחבר באותו הפנס להנמס בפעם השנייה (גם אם עברה שנה וחצי מאז)?

עריכה אחרונה על ידי Max_igo
  • תוכן חדש...