Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברים שלום,

בעודי משוטט בפייסבוק, נתקלתי בפוסט המדהים הבא של אוטו-דיפו שפרסמו לפני מספר ימים:

"הידעתם?

החום של הקיץ הישראלי מגביר את צריכת נוזל הקירור של הרדיאטור.

אחת לשבועיים, בצעו בדיקה של גובה נוזל הקירור במערכת והוסיפו נוזל לפי הצורך.

שימו לב: את הבדיקה יש לבצע לפני נסיעה כשהמנוע קר.קיץ חם ונסיעה בטוחה!"

בתור אחד שהחזיק פיאט אונו בת 15 עם מערכת קירור תקינה ולא נעלמו ממנה מים (כן, תתפלאו - גם בשיא החום של הקיץ הישראלי), וכעת סקודה פאביה בת 7 שנים (כנ"ל), זה נראה לי מוזר שהם יוצאים בהצהרות מסוג זה. בנוסף לכך, אני קורא וכותב פה כבר 11 שנים כדי לדעת שמדובר במערכת סגורה שלא אמורים להתאדות/להיעלם/וואטאבר ממנה מים.

כמובן שלפוסט המקורי היתה מצורפת תמונה של נוזל קירור שהם מוכרים, אך לא אעלה צילום מסך כדי לא לעשות פרסומת למוצר. אז מה קורה פה בעצם?

תודה לעונים ושבת שלום.

פורסם

חוץ מלתפוס כמה גרגירי לכלוך , לנוזל שלי לא קורה שום דבר במשך חודשים, הוא הרי עובר בצינורות העיבוי בצורה מחזורית כך שאין לו לאן להעלם אלא אם כן יש חור ונזילה באחת הדרכים.

מה שכן זה יהיה טוב שאנשים יהיו מודעים למפלס המים באופן תמידי .

פורסם
לחברים שלום,

בעודי משוטט בפייסבוק, נתקלתי בפוסט המדהים הבא של אוטו-דיפו שפרסמו לפני מספר ימים:

"הידעתם?

החום של הקיץ הישראלי מגביר את צריכת נוזל הקירור של הרדיאטור.

אחת לשבועיים, בצעו בדיקה של גובה נוזל הקירור במערכת והוסיפו נוזל לפי הצורך.

שימו לב: את הבדיקה יש לבצע לפני נסיעה כשהמנוע קר.קיץ חם ונסיעה בטוחה!"

בתור אחד שהחזיק פיאט אונו בת 15 עם מערכת קירור תקינה ולא נעלמו ממנה מים (כן, תתפלאו - גם בשיא החום של הקיץ הישראלי), וכעת סקודה פאביה בת 7 שנים (כנ"ל), זה נראה לי מוזר שהם יוצאים בהצהרות מסוג זה. בנוסף לכך, אני קורא וכותב פה כבר 11 שנים כדי לדעת שמדובר במערכת סגורה שלא אמורים להתאדות/להיעלם/וואטאבר ממנה מים.

כמובן שלפוסט המקורי היתה מצורפת תמונה של נוזל קירור שהם מוכרים, אך לא אעלה צילום מסך כדי לא לעשות פרסומת למוצר. אז מה קורה פה בעצם?

תודה לעונים ושבת שלום.

מה שקורה זה שזה רק פרסומות ותו לא.
  • תוכן חדש...