Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם :) !

היום חבר מהעבודה סיפר לי שהוא קיבל דוח על כך ש"גנב" תור בפניה ימינה לראול ולנברג ברמת החייל ,

אני תמיד רואה שם משטרה בבוקר ורכב לידם ותמית תהיתי לעצמי מה הם עושים שם.

מעניין אותי האם בכלל יש עילה לדבר כזה?

אם עכשיו אני נוסע ומתבלבל איכנשהו ואז קולט שיש לי למשל רק פניה ימינה מנתיב אחד ואז נכנס אליו אני יכול לקבל דוח?

זה נשמע לי שטותי לגמרי(אפילו ששם ספציפית הייתי מאוד שמח אם אפשר היה לתת דוחות על גניבת תור), משום מה אני אישית לא מוצא שום חוק בנושא, וכעת מפחיד אותי לחשוב שאם שוטר רוצה לתת לי דוח הוא יכול להמציא כל צמד של מילים ולשלוח אותי לשלם...

פורסם (נערך)

המקום הזה הוא מכה. כמות גנבי הימין במטרים האחרונים היא בלתי סבירה.

טוב שהמשטרה ממוקמת שם.

לשאלתך, עצוב שמי שמשלם את המחיר הוא אחד שטעה בגלל פיזור דעת ולא גנב שיטתי. אבל, גם אז, עדיף שימשיך לצומת הבאה ויתקן.

בראיה רחבה, רק נוכחות בולטת ואכיפה יכולה לפתור את הבעיה.

אגב, אותם גנבים, עושים את אותו מעשה נלוז גם במנהרה בהמשך.

עריכה אחרונה על ידי shayy

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

השאלה היא מה הסיבה החוקית לדוח?

כיאילו יש נתיב, אתה למשל עוצר ומאותת עד שמישהו נותן לך להיכנס ואז נכנס.

מבחינה חוקית נטו לא עשית שום דבר שהוא לא חוקי הרי, על מה בידיוק הדוח כאן?

פורסם

זאת עבירה של בריונות כביש, כי חברך כנראה נדחף לתור בכח. בכל המקרים בהם ראיתי כזאת התנהגות, הדו"ח לדעתי מוצדק גם מוצדק.

אני במקרים כאלה מוותר מראש וממשיך הלאה - גם אם פספסתי את סוף התור בגלל פיזור דעת. פיזור הדעת הוא שלי, לכן הבעיה היא שלי. נהגים אחרים לא צריכים לסבול בגללי.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אין לי שמץ של מושג מה הסעיף. אבל כמומחה לאיזור, אני מוכן לשלם כדי שהניידת תעמוד שם כל יום ותחנך את החוצפנים.

חוצפנים שיודעים שאין סעיף שמעניש על גניבת תורים שיטתית. זה אותם נהגים כל בוקר. מצאו את הנוסחה לחסוך דקה או שתים כל יום. שזה כמה שעות בשנה.

פורסם

הלוואי וכל היום היו אוכפים רק עבירות כאלה ולא מתעסקים בשטויות. מדובר בעבירה שמבוצעת בזדון ובכוונת מכוון שכמעט תמיד גורמת לסיכון הנהגים כיוון שרבים "נלחמים" על מקומם בתור מה שגורר תאונות.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

אגב אותם נהגים בדיוק, חוזרים על אותו תרגיל בחזרה הבייתה. בשדרות רוקח לכיוון מערב, במקום לסוע על המסלול השמאלי בדרך לעליה על הגשר, למה לא לחסוך 2 דקות ולנהוג במסלול האמצעי או אפילו הימני ואז להכנס בכוח במטרים האחרונים. תוך כדי כך מעכבים את התנועה בכל המסלולים כי לרבים מאלו שנסעו בנתיב השמאלי כבר נמאס מההתנהגות והם מונעים כניסה, כך שהגנב נאלץ להאט.

פורסם

בהמשך לדבריו של אייל.

השאלה היא מה הסיבה החוקית לדוח?

קיפוח זכות השימוש בדרך:

בהיותך עובר דרך התנהגת באופן אשר קיפח את זכות אדם להשתמש שימוש מלא

בדרך בכך ש... (פרט את מעשה הנהג), בניגוד לתקנה 21 (ב)( 1) לתקנות התעבורה.

500 ש"ח ו-0 נק'.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

עשית לי את היום. לצערי אני סובל יום יום מהתופעות האלו (בכביש החוף) ולצערי מעולם לא ראיתי משטרה שאוכפת זאת. כמו שנכתב, גם אני מוכן לשלם כדי שהמשטרה תעשה את עבודתה.

:turn-l:
פורסם

כנ"ל בירידה לאיילון צפון על ההלכה. בבקרים יש תור ארוך לירידה לאיילון וכמובן שהנהג הישראלי החוצפן לא ימתין עם כל השאר בתור אלא יסע עד לירידה לאיילון ויחתוך בסוף התור. אני אישית לא מוותר לנהגים כאלה ובמראה השמאלית אני כבר רואה מי הולך לחתוך ומשפר עמדה כדי שאף אחד לא יכנס לפני.

היה מספר מצומצם של פעמים שאכן ניידת הייתה שם ועצרה נהגים, אבל עדיין זה לא מספיק כדי ליצור הרתעה, ניידת צריכה להיות שם כל בוקר כדי לעשות סדר.

פורסם

משהו בתאור שלך לא ברור. אם אתה בהלכה פונה לאיילון צפון, אז אתה פונה שמאלה ואז המראה שמעסיקה אותך היא הימנית, לא?

בכל אופן, הבעיה קיימת גם שם, אבל זה בקטנה לעומת מה שתואר ע"י פות"ש.

פורסם

כשאתה מגיע מכיוון ר"ג (ביאליק) הפניה היא ימינה.

יש עוד מספר מקומות כאלו ברחבי הארץ, כולל הקלאסית של הפניה ל"על פרשת דרכים" מכיוון ז'בוטינסקי ר"ג.

מעבר לאכיפה, אני בעד הפרדה פיזית של נתיבי פניה כאלו, אחור ככל הניתן.

פורסם

כתבת "על ההלכה". הבנתי גשר ההלכה...

אכן שם קרב יומיומי.

פורסם (נערך)

עבירת איכות או לא, ועם כמה שאני סולד מכל הערסים שעוקפים (ואני מזהה אותם מקילומטרים), פעם קיבלתי דו"ח ברמת גן משוטרת שציטטה לי פסוקי תנ"ך ומשלים על משה במדבר, על זה שהשתלבתי מאוחר יחסית (ממש לא בראש הטור), בגלל שהפקק ימינה מתחיל 2 קילומטר לפני השילוט.

לא נדחפתי בכוח ולא בטיח. השתלבתי בעירך 500 מטר לפני הפניה (ברגע שהחוויר לי שלשם אני צריך).

באמת מצופה ממני לנסוע עוד קילומטר ישר ולפרסס פעמיים כדי להיעמד 3 קילומטר אחורה, אחרון בתור?

פליז...

מצד שני, לך תגיד לה משהו. לך תגיד לה על זה שכל יום אחה"צ אני יורד מגהה לאלוף שדה לכיוון צפון ועשרות נהגים עוקפים את התור, ומאטים בצורה מסוכנת את התנועה על הכביש כי הם יוצאים מאוחר מדי...

אוטובוסים, משאיות, חופשי..

שוטר ראיתי שם רק פעם אחת לאורך שנה שלמה... :roll:

עריכה אחרונה על ידי איל לוין
  • תוכן חדש...