Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי רכב פולו 2002 אוטומט:

אני מתקרב לעוד החלפת שמן מנוע (מקפיד כל 10K להחליף)

אומנם מהזיכרון שלי ישנם עוד דברים שאני לא סגור לגביהם האם מצריכים החלפה:

-מצתים ברכב בפעם האחרונה שהוחלפו זה היה לפני 30K האם יש צורך להלחליף?

-שמן ברקס שמתי לב שלאחרונה בבדיקה התמידית שאני נוהג לבצע שמתי לב שהוא החליף צבע מצהבהב לכהה יותר..האם זה סימן שיש להחליפו?

-מקריאה בפורום הבנתי , שבדגם הזה ספציפי ישנה בעיה של רעידות לעיתים ששורש הבעיה היא בניקוי מצערת,

אז אתם ממליץ גם לבקש שינקו לי אותה גם? למרות שאינני שם לב באופן יחסי לשנתון של הרכב..שהוא רועד מדי..

-באופן כללי אשמח לקבל הצעות לעוד דברים שכדאי שאבדוק באוטו לקראת הטיפול הקרוב.

תודה רבה.

פורסם (נערך)

שמע אחי יש לי פולו 2001 גיר רגיל..אני מטפל לבד ובטיפולים שלי (כל חצי שנה או 8K) מחליף שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן וכל טיפול שני פילטר דלק. לגבי מצתים הכול תלוי איזה מצתים שמו לך, יש כאלה זולים שמתבלים מהר ואחרים שמחזיקים 45K ק''מ ואולי אף יותר. אתה תמיד יכול לפרק אותם אם יש לך בוקסה מגנטית מתאימה ולראות מה המצב שלהם - במידה והם שחורים תחליף.

בית מצערת אתה יכול לבדוק בעצמך. פרק את הפילטר אוויר ותסתכל מטה לכיוון הבית מצערת. תושיב חבר שילחץ על דוושת הגז כשהאוטו כבוי ותסתכל פנימה עם פנס - במידה ותראה לכלוך יש מקום לעשות ניקוי בית מצערת.

לגבי שמן ברקס הוא אמור להיות ירקרק כזה...בגדול הבנתי שלפי הנחיות יצרן מחליפים כל שנתיים - אבל שוב תלוי עד כמה הוא מלוכלך ועד כמה אתה פדנט בקטעים האלה.

תעיף מבט גם במפלס שמן הגה ותבקש שיוסיפו אם יש צורך.

תבדוק מתי הוחלף נוזל קירור..היצרן מגדיר החלפה כל שנתיים למיטב זכרוני אבל שוב - תלוי כמה אתה מקפיד. אם לרכב אין בעיות התחממות סביר להניח שהכול תקין .

תעיף מבט על הבשר ברפידות אם אתה יכול (לי יש ג'אנטים אז לא בעיה).

זה מה שעולה לי בראש בינתיים חח

עריכה אחרונה על ידי M3rlin
פורסם
שמע אחי יש לי פולו 2001 גיר רגיל..אני מטפל לבד ובטיפולים שלי (כל חצי שנה או 8K) מחליף שמן, פילטר שמן, פילטר אוויר, פילטר מזגן וכל טיפול שני פילטר דלק. לגבי מצתים הכול תלוי איזה מצתים שמו לך, יש כאלה זולים שמתבלים מהר ואחרים שמחזיקים 45K ק''מ ואולי אף יותר. אתה תמיד יכול לפרק אותם אם יש לך בוקסה מגנטית מתאימה ולראות מה המצב שלהם - במידה והם שחורים תחליף.

בית מצערת אתה יכול לבדוק בעצמך. פרק את הפילטר אוויר ותסתכל מטה לכיוון הבית מצערת. תושיב חבר שילחץ על דוושת הגז כשהאוטו כבוי ותסתכל פנימה עם פנס - במידה ותראה לכלוך יש מקום לעשות ניקוי בית מצערת.

לגבי שמן ברקס הוא אמור להיות ירקרק כזה...בגדול הבנתי שלפי הנחיות יצרן מחליפים כל שנתיים - אבל שוב תלוי עד כמה הוא מלוכלך ועד כמה אתה פדנט בקטעים האלה.

תעיף מבט גם במפלס שמן הגה ותבקש שיוסיפו אם יש צורך.

תבדוק מתי הוחלף נוזל קירור..היצרן מגדיר החלפה כל שנתיים למיטב זכרוני אבל שוב - תלוי כמה אתה מקפיד. אם לרכב אין בעיות התחממות סביר להניח שהכול תקין .

תעיף מבט על הבשר ברפידות אם אתה יכול (לי יש ג'אנטים אז לא בעיה).

זה מה שעולה לי בראש בינתיים חח

מסכים איתך חוץ מהקטע עם הנוזל ברקסים ולא שמן ברקס, אין קשר לכלוך או הצבע שלו

אם היצרן קבע שנתיים אז שנתיים.

החלפתי לרכב חדש שעה רק 30K והנוזל היה נראה כמעט חדש אבל בכל זאת מחליפים.

רועי

פורסם

כן אבל במידה והבחור לא יודע מתי הוחלף תמיד בדיקה של צבע שמן ברקס יכולה להיות איזושהי אינדיקציה לגבי מצב השמן - שמן שחור או כהה מאוד צריך להחליף. מיותר לציין שכתבתי שהוראות יצרן קובעות שנתיים וכל אחד יעשה עם המידע הזה מה שהוא רוצה.

• תוכן חדש...