Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב. הזמנו כרטיסים לדצבמר השנה (12/2015) לכיוון תאילנד דרך אלעל.

הערכה היא כשנגיע לבנקוק ב 15:00 בצהריים לפי התכנית, ונמשיך מיד למשולש הזהב. השאלה היא האם כדאי להזמין את טיסה ההמשך ל 18:00 שזה הכי מאוחר באותו יום, או להשאר לילה בבנקוק ולטוס ביום למחרת?

למי מכם יש נסיון עם טיסות של אלעל? מגיעות בזמן בדרך כלל או שאיחורים הם דבר שבשגרה?

למי שתוהה מה פתאום אנחנו מזמינים כל כך הרבה זמן מראש. פשוט - העלויות שפויות כרגע. יש הפרשים של 30% בערך אם נזמין עכשיו או נחכה לרגע האחרון. התכנית היא לסגור את כל המלונות וכל טיסות הפנים למשך הטיול עוד לפני שיגיע יום העצמאות אצלנו.

תודה והמשך יום טוב,

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

שלוש שעות זה הפרש מספעק, אנחנו גם סגרנו לפחות מזה. הטיסה לבנגקוק מאוד מדויקת.

מה שכן, שהגענו לבנגקוק, הציעו לנו לעלות לטיסה מוקדמת יותר והיה לנו הפרש קטן משמעותית.

פורסם

הימור לכל דבר ועניין. סטטיסטיקת הדיוק של טיסת אל-על לא מעניינת. מה שצריך לעניין אותך הם כמה דברים:

1. מה משך ההליכים בבנגקוק. אל תשכך שאתה צריך לבצע ביקורת דרכונים, צ'ק אאוט מלא ואז צ'ק אינן מחדש לטיסת הפנים. אין לי מושג מה הנהלים בבנגקוק, אבל תביא בחשבון שמדובר בשדה גדול מאד, לא יודע עד כמה יעיל, וכבר קרה לי שרק הצ'ק אאוט בשדות גדולים שנחשבים מסודרים (אמסטרדם, מינכן) לקח לי שעתיים.

2. לסעיף 1 הוסף את הזמן למעבר מהצ'ק אאוט לצ'ק אין. שוב, לא מכיר את השדה, אבל יתכן שיש מרחקים גדולים והמעבר אורך זמן רב, ומקובל שדלפקי הצ'ק אינן נסגרים לפחות 45 דקות לפני הטיסה, כך שאתה עלול להכנס לקישור צפוף.

3. אם אתה קונה את כרטיס ההמשך באמצעות אל-על יש לחברה מחוייבות להסדיר לך טיסת המשך אם אתה מפסיד את המקורית בגלל איחור בטיסה הראשונה. אם מדובר בכרטיסים נפרדים פשוט תפסיד את מחיר הכרטיסים ותצטרך להתחיל לחפש מלון ללילה ברגע האחרון.

המסקנה שלי היא שעדיף לפתוח מרווח בין הטיסות על מנת לצמצם את הסיכון של אבדן הכרטיסים במקרה של איור, אפילו לא גדול, בטיסה מהארץ לבנגקוק.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אני הייתי נשאר לילה בבנגקוק.

אופציה שאני עשיתי לפני 25 שנים זה לקחת רכב ולעשות טיול של כל הדרך. אתה תגיע למקומות שתיירים לא רואים בדרך כלל לטוב ולרע.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם (נערך)

חכמים מוותרים על הלילה בבנגקוק,זה אומר מוניות,

מלון,זהום אויר,ומלון יקר כיאה לקפיטול,כל זה אחרי טיסה מפרכת

זה מתיש. עברתי את זה לבד (יותר קל) לפני שנתיים ללא משפחה והיה לי קשה מאד.

אבל,

למעט טיסה הלוך ושוב שהזמנתי שבועיים לפני הטיסה הכל הזמתי שם,

טיסות מקומיות,מלונות,וכו' הכל זמין,ושם גם יותר זול משום מה,

לדעתי,למעט הטיסה לשם,

זה ממש מיותר להזמין הרבה מראש,אפשר להסתדר במקום,

ואכן עיכובי טיסות שתמיד קיימות יכולות להכניס ללחץ,למשל לפני שנחתנו לבנגקוק,

המטוס חג באויר מעל לשעה בשל עומס בנמל התעופה,תאר לך את ההרגשה של

עיכוב כאשר טיסת פנים מחכה לך והצ'ק אין המייגע לפניך,

אפשר לקנות טיסה מקומית במקום בד''כ יש מקום ואם לאו יש לך

מלון ממש קרוב לנמל תעופה אפשר ללון שם לילה אחד,

אם לא מסתדר אזי ביקור בבנגקוק כאפשרות פחות עדיפה.

בכלל אני כמטייל יחיד מאד אוהב אילתורים,זה מביא אותך למצבים וחוויות לא צפוייות.

זה מתאים לבודד או זוג.

אם אתה נוסע עם משפחה זה יותר מסובך ואכן נידרש הכל מראש ועדיף.

עריכה אחרונה על ידי yossy

פורסם

תשתדל לרכוש את הכרטיס לטיסת ההמשך בחברת THAI. גם אם זה קצת יותר יקר.

לאל-על הסכם שיתוף פעולה עם THAI, כך שבארץ כבר יתייגו לך את המזוודות ישירות ליעד הסופי וכך לא תצטרך לבצע צ'ק אאוט, להמתין למזוודות, לקחת אותם אולי לטרמינל אחר ולבצע צ'ק אין מחדש לטיסת ההמשך.

גם במקרה של איחור ופספוס טיסת ההמשך, אל-על תדאג לסדר לך טיסה חלופית ומלון אם צריך.

פורסם

אנחנו זוג. עם אישתי זאת פעם שניה בתאילנד, וגם הייתי פעם אחת עם חברים.

בפעם עם החברים הכל היה ספונטני. כי גברים זה אחרת. תן לנו מזרן ומאורר של סטאר והכל טוב. עם האישה זה קצת פחות קל כי צריך בתי מלון נקיים, ממוזגים, נוחים וכו'. בפעם הקודמת הזמנו הכל מראש בגלל שלא רצינו ליפול על מלונות גרועים, ולמומלצים קשה להשיג חדר ברגע האחרון, במיוחד במחיר סביר ולא מופקע כמו שתקבל אם "תפסת" חדר מספיק זמן מראש. בפעם הקודמת עשינו גם את הטעות של לילה בבנקוק כי היה לנו כרטיס לטיסת המשך ביום למחרת. אך הסיפור היה שונה כי הטיסה מהארץ היתה עם קונקשן וחברה זרה ככה שהסיכון להתעקב על פניו היה גדול יותר (למרות שהגענו לבנקוק על השניה. כמו שעון שויצרי בסופו של דבר).

לגבי thai, אם עניין השת"פ של אל אל אכן נכון, אז כרגע מחירי הטיסות הפנימיות שלהם בקרשים (39 דולר לאדם בדצמבר!) וזאת נשמעת האופציה הכי טובה. יש סימוכין לסיפור עם אלעל?

פורסם

כן. לטיסות של אלעל לבנגקוק יש גם מספר טיסה של תאי, כמקובל ב-code share. הבעיה שלך היא שעליך לבצע כעת שינוי בהזמנה שלך, מה שעלול להיות בעייתי בכרטיסים זולים. אם לא הולך דרך הרשת, פנה לסוכן נסיעות או למוקד של אלעל ובקש לבצע את השינוי. אם לטיסת הפנים אין קוד של אלעל הסיפור עלול להיות יותר מורכב כיון שיהיה עליך לרכוש כרטיסים של תאי לטיסה operated by elal ויתכן שתהיה לך בעיה לבטל את כרטיסי אלעל.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכי טוב יהיה לבדוק עם המוקד הטלפוני של אל-על.

לא חושב שזה מורכב מדי. אתה טס רגיל עם אל-על וקונה את כרטיסי ההמשך ב- THAI באינטרנט.

לפקידה בדלפק הצ'ק אין של אל-על בארץ - יש אפשרות להפיק תוויות מזוודות גם לטיסת ההמשך של תאי. חלק משיתוף הפעולה בין החברות.

במקרה בדקתי את הנושא שבוע שעבר לצורך טיסה לטיוואן דרך בנקוק. אם כי שוב, מומלץ שתוודא עם אל-על.

פורסם

הטיסות של אלעל לתאילנד לרוב גרועות, מטוסי 747-400 ישנים ו767-300 ישנים, אחרי ה"חוויה" שעברתי לפני 3.5 שנים איתם בטיסות לתאילנד אני לא יכול שלא להזהיר אותך. נסה לחפש קונקשיין ביעד קרוב ולהמשיך משם. גם יחסוך לך כסף, גם חווית טיסה הרבה יותר טובה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

כמו שאמרתי קודם. זאת כבר פעם שלישית שלי בתאילנד. הפעמים הקודמות היו עם קונקשן. פעם אחת היה סביר מינוס ובפעם השניה גרוע. במיוחד בחזור שאתה גמור ומת כבר להגיע הביתה. הייתי מוכן לשלם יותר הפעם יותר עבור טיסה ישירה (למרות שבסוף זה עלה פחות) ולא לעבור את הסיוט הזה שוב.

פורסם

לא קראתי מה שכתבו לך,

אני ביחד עם החברים נחתנו בבנקוק, עלינו על שאטל לשדה תעופה קטן יותר (חינם, צריך לבדוק כמה זמן אני כבר לא זוכר) ומשם טסנו ישר לצפון.

עצה שלי? הייתי בבנקוק 3 ימים אחרונים, סבלתי כל רגע- פשוט מקום מטונף, מגעיל, עם אנשים מגעילים. טוס משם איך שתגיע לבנקוק ותשאיר לעצמך אולי לילה-שתיים לבנקוק.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

• תוכן חדש...