Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

KIA SPORTAGE 2013

drazic234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ,

אני צריך את עזרתכם לגבי רכישת הרכב קיה ספורטאז שנת 2013 מנוע 2000 דגם EX.

קודם כל איזה מנוע יש בשנת 2013 ?אני יודע שבשנת 2014-15 זה מנוע GDI.

אמינות ,עלות טיפולים?

איזה אבזור יש ב2013 בלוטוס ,ריפוד עור ...

אני רואה שהרבה מבקשים מעל מחירון זה יכול להיות?

פורסם

הדגם לאחר מתיחת הפנים לא רק מצוייד במנוע חדיש יותר, הוא גם כולל שיפור משמעותי בכיול המתלים. לפני מתיחת הפנים, נוחות הנסיעה של הספורטאז׳ נמוכה על גבול הבעייתית.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם
הדגם לאחר מתיחת הפנים לא רק מצוייד במנוע חדיש יותר, הוא גם כולל שיפור משמעותי בכיול המתלים. לפני מתיחת הפנים, נוחות הנסיעה של הספורטאז׳ נמוכה על גבול הבעייתית.

הי תודה על תגובה

אתה מתכוון לאיזה שנה ? 2013 או 2014-15 לגבי השינוי בשנת 2014 השינוי היה רק מחודש אפריל .

מה הכוונה שלך על נוחות הנסיעה הבעייתית

פורסם

הגרסה מתוחת הפנים הגיעה בתחילת 2014 (לא זוכר מועד מדוייק). ״נוחות נסיעה בעייתית״ משמעותו שיכוך מהמורות גרוע.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

אתה מודע לכך שיש גרסה חדשה ומוזלת לספורטאז' ב 135,000? זה פלוס מינוס המחיר של ספורטאז' משומש בן שנתיים.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לא רואה סיבה לשלם מעל המחירון. סה"כ רכב עממי אמין ולא יותר. מנוע בסדר, תא נוסעים די פשוט. צריכת דלק בסביבות ה10. רכב אמין אבל שלא יעופו על עצמם יותר מדי תמיד יש גם את הIX35 התאום של יונדאי

מכונית קונים במזומן או שלא קונים בכלל

פורסם

מעל המחירון לספורטאז שיד 2 מלאה ממנו שלא לדבר על מגרשים ?

אני הייתי ממשיך לחפש.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

שום סיבה בעולם לשלם על ספורטאז' מעל מחירון. אולי עם ההצפה הנוכחית של ה 1.6 ליטר, דווקא מתחת למחירון.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

מה המחירון של EX מודל 2013?

מניח שבמחיר הזה אתה יכול לקנות מודל 2014, שאחרי מתיחת הפנים, רק בלי גג נפתח.

עד כדי כך קריטי לך הגג, שאתה מוכן להתפשר על הרכב בשבילו?

פורסם

מחירון של שנת 2013 136900 ש"ח ,לגבי מתיחת הפנים "זה לא בדיוק מתיחה" השינוי הוא סה"כ הגריל מקדימה .

לגבי נוחות הנסיעה לא נסעתי על 2013 רק על 2014 יצא לי לעשות סיבוב.

אומר לך את האמת גם ככה אני משלם סכום כזה ,אז לפחות לקחת דגם הכי מפואר.תקן אותי עם אני טועה ?

הבעיה שאני לא יודע איזה אבזור יש בדיוק ב2013 .

אני לא מחפש 4X4 אז לא בעיה ,אני אוהב רכב מבחוץ . הפחד שלי זה רק הדלק והאמינות שלו

• תוכן חדש...