Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדפק לי מגבר של קונקורד 600 W שני ערוצים, אני בכוונה לא אומר נשרף כי אני עדיין לא יודע מה הבעייה, האיכות קול מעוותת לחלוטין, אבל הוא עובד, לא מדליק פרוטקשן. כעקרון הוא הזיז לי סאב בברידג' ופתאום שמעתי שהאיכות נדפקה לגמרי, חיברתי אותו לרמקולים רגילים והורדתי את הקרוס, עדיין שמעו חרא, שלחתי אותו לתיקון ואמרו שלא שווה לתקן אותו, כל העסק נראה לי חשוד כי בכלל לא נראה לי שפתחו אותו, אז פתחתי אותו בעצמי ומסתבר שיש טרנזיסטור אחד גדול ממש רופף, אני לא בטוח אם הוא בכלל מחובר, (אני מדבר על השחור השטוח עם חור באמצע ושלוש רגליים). מה שרציתי לדעת אם זה מתאר את הבעייה של האיכות קול או שזה לא קשור ולא שווה לגעת בו באמת, אם יש מישהו שמבין אני אשמח לצרף תמונות.

בתודה מראש !

פורסם
נדפק לי מגבר של קונקורד 600 W שני ערוצים, אני בכוונה לא אומר נשרף כי אני עדיין לא יודע מה הבעייה, האיכות קול מעוותת לחלוטין, אבל הוא עובד, לא מדליק פרוטקשן. כעקרון הוא הזיז לי סאב בברידג' ופתאום שמעתי שהאיכות נדפקה לגמרי, חיברתי אותו לרמקולים רגילים והורדתי את הקרוס, עדיין שמעו חרא, שלחתי אותו לתיקון ואמרו שלא שווה לתקן אותו, כל העסק נראה לי חשוד כי בכלל לא נראה לי שפתחו אותו, אז פתחתי אותו בעצמי ומסתבר שיש טרנזיסטור אחד גדול ממש רופף, אני לא בטוח אם הוא בכלל מחובר, (אני מדבר על השחור השטוח עם חור באמצע ושלוש רגליים). מה שרציתי לדעת אם זה מתאר את הבעייה של האיכות קול או שזה לא קשור ולא שווה לגעת בו באמת, אם יש מישהו שמבין אני אשמח לצרף תמונות.

בתודה מראש !

כנאה פתחו אותו ולא החזירו אותו למקום. הוא חייב להיות קרוב ללוח קירור וכול מגבר אפשר לתקן זה לא בעיה. אם אתה מאזור חדרה אשמח לבדוק לך אותו.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

הקונקורד הוא אכן מגבר ישן...

הבעייה שאתה מתאר, אכן יכולה להיות ממגעים רופפים (הלחמות קרות)

אך גם מקדם המגבר.

סחתיין עליך תמיר ! כל הכבוד על הנכונות !!

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

תגיד לי שלומי, באיזה זכות אתה מעודד אותו ?!?

אני עדיין לא סיימתי עם תמיר, מה פתאום הוא מציע את שירותיו לאנשים אחרים !? :|

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

דרך אגב אני מזכרון אז אם באמת בא לך אני יכול לקפוץ שתציץ במגבר, אני יעריך את זה מאוד...

עוד שאלה, האם אני יכול לחבר אותו ככה לרכב למשך זמן קצר לשמוע אם הוא הסתדר אחרי ההלחמה ?

ואם כן לאיפה לחבר את ההארקה שעל הלוח (אפשר לראות את הכבל בתמונה הימנית בפינה השמאלית תחתונה של המגבר)

בתמונה השנייה הטרנזיסטור הרופף הוא הגדול השמאלי (אפשר לראות שהוא בזווית)

ובתמונה האחרונה את ההלחמות שלו מלמטה (גם פה אפשר לראות שהוא בזווית)

DSCN1471.JPG

DSCN1472.JPG

DSCN1477.JPG

• תוכן חדש...