Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4141 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי טויוטה קורולה 2001 דגם GLI , שמתי לב שנורה פנימית בספידומטר כנראה נשרפה. מ 0 עד 120 בערך רואים, מ 120 עד 220 לא רואים כלום. ככה זה נראה בערך:

10945405_1025653500797007_3412392126579474730_n.jpgUntitled.jpg

צירפתי תמונה של הלוח שעונים שלי מאחורה ורציתי לדעת איזו נורה מתאימה לי.

הזמנתי מאיביי שני סוגים של נורות:

http://www.ebay.com/itm/201214778391...%3AMEBIDX%3AIT

http://www.ebay.com/itm/331365814536...%3AMEBIDX%3AIT

נשרפה לי גם נורה אחת במספר רישוי מאחורה אולי זה יתאים לי?

השאלה היא אילו נוורות אני אמור להחליף? או נורה אחת מבין כל הנורות האלה מאחורי הלוח שעונים.

אתם יכולים לסמן לי בעיגול ?

הנה הסרטון שבו הוא מפרק את הלוח השעונים:

והנה עוד סרטון גם שם רואים את הנורות מאחורה:

תודה מראש.

פורסם

נראה כמו נורות 5 מ"מ כך שנורות ה LED שהזמנת אמורות להתאים. עם זאת, נורות LED לא מפזרות את האור כמו שצריך ויכולות לסנוור, עדיף לרכוש נורות חוט להט T5 פשוטות ולהלביש עליהן את ה"קונדום" שתפרק בעדינות מהנורות השרופות. את הנורות האלה קונים בכל חנות חלפים, עולות שקלים בודדים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אאל"ט בחלק העליון יש שלוש מנורות מרכזיות ( אם זכרוני אינו מטעה אותי הנורות הן של האיתות והאורות גבוהים) ומצד כל אחת מהן מנורה של T10 שאמורה לתת תאורה, חפש מנורות עם בית ירוק ( התושבת מפלסטיק) בד"כ הן המנורות של התאורה

עצה שלי תקנה כמה נורות של T10 וגם של T5 ( אאל"ט כ"א עולה 1 בחנות חלפים - אל תתקרב לטויוטה לקחו לי כ 18 ש"ח על נורה של קונסולה מרכזית ) ותחליף על הדרך את כל הנורות בלוח שלא עובדות

בהצלחה

פורסם

אאל"ט בחלק העליון יש שלוש מנורות מרכזיות ( אם זכרוני אינו מטעה אותי הנורות הן של האיתות והאורות גבוהים) ומצד כל אחת מהן מנורה של T10 שאמורה לתת תאורה, חפש מנורות עם בית ירוק ( התושבת מפלסטיק) בד"כ הן המנורות של התאורה

עצה שלי תקנה כמה נורות של T10 וגם של T5 ( אאל"ט כ"א עולה 1 בחנות חלפים - אל תתקרב לטויוטה לקחו לי כ 18 ש"ח על נורה של קונסולה מרכזית ) ותחליף על הדרך את כל הנורות בלוח שלא עובדות

בהצלחה

שלום לך.

הנורות T10 שהזמנתי אינן מתאימות?

אם כן, מהו ההבדל בינהם?

פורסם

מהתמונה שצירפת אני לא רואה שקיימות בלוח נורות T10, אני רואה רק תושבות של נורת T5. ההבדל בין הנורות הוא בקוטר (ובהספק מין הסתם), 5 ו 10 מ"מ בהתאמה.

יכול להיות שתגלה שמבנה הלוח שלך שונה ואכן קיימות נורות T10. אני הייתי מציע לפרק את הלוח, לראות איזה נורות אתה צריך וקונה כאלה בארץ בכל חנות חלפים.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם
מהתמונה שצירפת אני לא רואה שקיימות בלוח נורות T10, אני רואה רק תושבות של נורת T5. ההבדל בין הנורות הוא בקוטר (ובהספק מין הסתם), 5 ו 10 מ"מ בהתאמה.

יכול להיות שתגלה שמבנה הלוח שלך שונה ואכן קיימות נורות T10. אני הייתי מציע לפרק את הלוח, לראות איזה נורות אתה צריך וקונה כאלה בארץ בכל חנות חלפים.

איתמר

שלום לך.

אני צריך לנתק את המצבר?

פורסם

בכל פעם שמתעסקים עם מערכת החשמל של הרכב מומלץ לנתק מצבר, למעט ברכבים בהם אסור לנתק מצבר. בטויוטה שלך ניתן לנתק את המצבר ללא חשש.

איתמר

• תוכן חדש...