Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה לכולם על התשובות. עשיתי כל מיני בדיקות, למשל הבדיקה עם הלחיצות על דוושת הבלם עם מנוע כבוי הראו שהדוושה קשה (כי הבוסטר לא עובד מין הסתם במנוע כבוי), וכשהתנעתי הדוושה ירדה למטה ונהייתה רכה יותר. פה למשל לא ציפיתי לתוצאה שונה, מכיוון שהריי שהמזגן לא עובד אז הכל תקין - ובהתנעה המזגן לא עובד. אם הבוסטר לא היה תקין התופעה היתה מתרחשת גם בלי מזגן.

אני מתחיל לחשוב שאולי יש שם בעיה אחרת, אולי סתם בלמים שחוקים שזקוקים להחלפה (צלחות וכ') ובגלל שאני מפעיל את המזגן ובגלל שהסל"ד עולה, אז זה בא לידי ביטוי בצורה מוחשית יותר. אולי דליפת וואקום מזערית וקטנה שבאה לידי ביטוי במיוחד בגלל המזגן. בכל זאת מערכת הבלימה כולה היא מקורית חוץ מרפידות אחוריות שהוחלפו מזמן לפני 3 שנים בצמפיון.

דיסקים ורפידות קדמיות מקוריות, 7 שנים על הרכב... וגם לא ברור איך לכאורה רפידות אחוריות נשחקות יותר מהר מהקדמיות, אבל זה סיפור אחר.

אני אחכה למועד הטיפול הקרוב ואבקש מאופיר/רון שיעיפו על זה מבט כי הרכב מטופל שם, אם התקלה תחמיר אז אסע במיוחד.

פורסם
תודה לכולם על התשובות. עשיתי כל מיני בדיקות, למשל הבדיקה עם הלחיצות על דוושת הבלם עם מנוע כבוי הראו שהדוושה קשה (כי הבוסטר לא עובד מין הסתם במנוע כבוי)

אני אחכה למועד הטיפול הקרוב ואבקש מאופיר/רון שיעיפו על זה מבט כי הרכב מטופל שם, אם התקלה תחמיר אז אסע במיוחד.

גם על מנוע כבוי בוסטר תקין שומר על ואקום.

אם על מנוע כבוי הלחיצה הראשונה על הדוושה היא קשה אז ישנה דליפת ואקום מהבוסטר.

שוב, במצב תקין, הדוושה אמור להתקשות אחרי כמה לחיצות.

אם המצב הוא שישנה דליפה, לא הייתי מחכה לטיפול אלא ממהר למוסך..

יום טוב גם לך

פורסם

לחיצה אחת יש ואקום, לא חושב שזה אותו דבר כמו עם מנוע עובד אבל יש.

מלחיצה שניה והלאה ללחוץ על קיר האבן מול הרכב וללחוץ על הדוושה זה אותו דבר.

פורסם (נערך)
לחיצה אחת יש ואקום, לא חושב שזה אותו דבר כמו עם מנוע עובד אבל יש.

מלחיצה שניה והלאה ללחוץ על קיר האבן מול הרכב וללחוץ על הדוושה זה אותו דבר.

לדעתי זה סממן ברור לדליפה.

אצלי גם אחרי שהרכב עומד לילה נדרשות כמה וכמה לחיצות בריאות בשביל שהדוושה תהפוך לקשה.

לחיצה ראשונה לא שונה כלל ממנוע מונע.

אישית לא הייתי מושך ככה..

עריכה אחרונה על ידי igal_zeltser

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...