Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, לאחרונה הוריי התחדשו ברכב שנת 2012 אך הרכב מלא סווירלים וסימני מכות קטנות מדלתות של רכבים(שאריותצ צבע מדלתות אחרות)

לקראת טיפול יופי לאוטו אספתי קצת ציוד חלקו חדש(יש דברים שעוד לא הגיעו, אבל אמורים להגיע השבוע) וחלקו היה בבית:

-ONR ירוק

- כפפת ספוג OPTIMITT

- וקס של אופטימום

- כפפת מיקרופייבר סינית

- פלסטלינה סינית

- 12 פדים צהובים ליישום מאיביי

- מטליות מיקרופייבר פשוטות

- מגבות ייבוש KENT Q6100

- AUTOGLYM SRP

- AUTOGLYM שמפו

-FUSSO ווקס

- בקבוק אלכוהול 70% מדולל במים IPA

האם חסר משהו הכרחי לעבודה?

עכשיו צריך קצת הסבר על סדר ושיטת העבודה, ובאיזה מוצרים להשתמש ואלו להשאיר בצד.

חשבתי אולי לעשות ככה:

1. ריסוס ONR על האוטו

2. שטיפה עם צינור

3. מעבר עם הכפפה על האוטו עם ONR או שעדיף עם AUTOGLYM שמפו?

4. שטיפה של הרכב עם צינור

6. מעבר על כל האוטו עם הפלסטלינה בסיכוך ONR

7. שטיפת הרכב

8. מעבר על הרכב עם IPA

9. ניגוב וייבוש הרכב

10. מעבר על כל הרכב עם SRP מריחה ובאפינג

11. מעבר על כל הרכב עם FUSSO מריחה ובאפינג

פורסם

יש לך גישה למים, כבר מקל.

1. שטוף את הרכב היטב.

2. pre wash.

3. נקיון עם שמפו "רגיל" בדילול אגרסיבי, או לחילופין נוזל כלים.

4. שטיפה.

5. פלסטלניה + סיכוך.

6.שטיפה חוזרת.

7. ייבוש איכותי.

8. מעבר עם ipa על חלקי הפח.

9. fusso.

הפעם אתה יכול לזנוח את onr כשמפו ואת srp בצד.

fusso הוא אוטם שמיישמים אך ורק לבד, ויש צורך בפח נקי לחלוטין (אתה תקבל ממנו מילוי לא רע של סווירלים).

ל-srp משדכים הגנות אחרות.

לגבי הווקס של אופטימום, מיותר לאחר שימוש ב-fusso (תשאל את ליאב), לאוטם יש תכונות מים מעולות, הווקס הנ"ל יעצור את התנהגות המים.

עדיף לשלב קוויק דיטיילר עם תכונות דומות כמו sonax bsd.

"יאללה בירי".

פורסם

לך לפי מה ש SCIPOPO כתב.

נכון שמכל הנסיונות שלי ומה שלמדתי בנתיים - fusso צריך להיות לבד או בשילוב עם BSD.

כל מה שניסיתי עליו לבנתיים פגם בבידינג וביכולת "הרצת" המים מהצבע (Hybrid V07 + optimum instant detailer).

האינסטנט דיטיילר הוא לא ווקס אבל יש לאופטימום ווקס בספריי שאיתו אני משתמש כרגע והוא אחלה אפילו דוחה אבק יותר מהפוסו והבידינג + שיטינג שלו לא רע (יותר מהאינסטנט).

עד שיגיע משלוח ה BSD לארץ אני לבנתיים איתו.

אגב SCIPOPO למה לא כדאי לשים FUSSO מעל ה SRP? זה היה התכנון שלי גם ככה.

ממה ששמתי לב הפוסו לא כזה חזק במילוי סווירלים, אצלי יש עדינים וזה לא כזה עזר אפילו עם 2 שכבות - או שאולי ציפיתי לממש מילוי רציני

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה SCIPOPO.

כשאתה אומר להשתמש בשמפו "רגיל" בדילול אגרסיבי, האם הAUTOGLYM SHAMPOO הוא טוב למטרה זו?

מצטרף לשאלה של ליאב, ע"פ הבנתי הSRP הוא אמור להיות פוליש עדין עם גלייז, האם לעשות אותו לפני הFUSSO לא יעזור בהעלמת הסווירלים?

גם אם זה יבוא על חשבון האורך חיים של הFUSSO האם זה לא כדאי?

פורסם

אוטמים שמלאים בסולבנטים (שהם בעצם חומרים ממיסים, קל מאוד להבחין בכך, מספיק רק להריח את הפוסו), מיישמים על פח נקי.

הם יחדרו את הגלייז ולמעשה היישום שלו יירד לטמיון.

מה שגם העמידות המקורית של האוטם תפגע מאוד.

זאת הסיבה :)

לגבי השמפו של אוטוגלים, לא יצא לי להשתמש בו, אבל למיטב הבנתי זה שמפו קלאסי לא רע בכלל.

הייתי מכפיל את כמות השמפו בתוך דלי המים באופן חד פעמי, כדי להבטיח הסרה מושלמת של כל לכלוך/שומניות כזו או אחרת, ועדיין לא פוסח על ipa.

"יאללה בירי".

פורסם

שוב תודה.

אם ככה על פי מה שהבנתי, כל עוד יש לי FUSSO אין צורך ואין טעם להשתמש בSRP?

האם יש לSRP פג תוקף לאחר תקופה או שאין עם זה בעיה?

• תוכן חדש...